Pokazuje rezultate 1 do 50 od 315

Tema: Djecji doplatak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Ana.m, imala si sreće da je tvoje papire dobio netko tko radi svoj posao.

Nama po starom običaju još nije sjeo, niti će sjesti doplatak ovaj mjesec jer je naš referent navodno tek jučer dobio naš spis... ljuta sam ko ris...
    prvo je iz pošte putovalo tjedan dana do njih, pa je od njih povratnica do nas putovala tjedan dana.. i preko mjesec dana je spis putovao od urudžbenog do referenta.. prije bi u ameriku i iz nje stiglo.

sorry, ljudi ispucavam se jer sam ljutaaaaa...
    vjerujem da si ljuta, ali zamisli kako je obrađivat dječji doplatak gdje na oko 27 tisuća zahtjeva radi 5 referenata. i svi očekuju dd na vrijeme. a tu su i novi zahtjevi, a i prevođenje. i onda kad se i uspije odradit cijeli posao porezna uprava nešto zezne i izbaci ti šifru 53 i eto problema. a takvih "problema" bude prosječno godišnje (kad je prevođenje dd-a) od par tisuća. i naravno da ljudi podivljaju, sve papire predali na vrijeme, a onda porezna (iz razloga samo njima znanog) nešto zezne.

Nitenaja avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Meni su jučer telefonski rekli ako se prijava preda krajem veljače,kasnije se i obrađuje.Vele da bi u 5 mjesecu trebalo sjesti!

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa Vidi poruku
    vjerujem da si ljuta, ali zamisli kako je obrađivat dječji doplatak gdje na oko 27 tisuća zahtjeva radi 5 referenata. i svi očekuju dd na vrijeme. a tu su i novi zahtjevi, a i prevođenje. i onda kad se i uspije odradit cijeli posao porezna uprava nešto zezne i izbaci ti šifru 53 i eto problema. a takvih "problema" bude prosječno godišnje (kad je prevođenje dd-a) od par tisuća. i naravno da ljudi podivljaju, sve papire predali na vrijeme, a onda porezna (iz razloga samo njima znanog) nešto zezne.
    ma znam, sve je to meni jasno, ali nama baš svake godine preskoči jedan mjesec neovisno o tome kad smo predali. ma sad me prošlo jer sam si drugačije rasporedila financije pa mi je lakše..

šta je tu je, izdržat ćemo ovih mjesec dana pa sljedeći dobijemo dupli doplatak.. nije ni to loše

Nego, s obzirom da sam ja ostala bez posla i dobivam naknadu s burze, a MM-u su smanjili plaću, hoće li to utjecati na visinu doplatka ili se ipak gleda prošla godina?
    Posljednje uređivanje od klaudija : 25.04.2012. at 19:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •