uh, danas kad sam vidila temu sve mi se vratilo
odmah po dočekanoj beti sam stavljena na mirovenja zbog jakih grčeva u donjem dijelu trbuha, nakon par tjedana (koje sam živila od pregleda do pregleda) dr. mi je dao dozvolu za kretanjem ali nakon dva dana u gradu navečer jaki izljev krvi. jurimo u zajčevu na hitnu, ulazim u prijemnu ambulanti sestra uzima podatke, govorim joj da je IVF trudnoća, pita me ona koliko je jako krvarenje a ja joj samo pokazujem na traperice, ona vrti glavom i govori mi pa to je tek 10tjT pa šta i ako ode...mislim da je svaki komentar suvišan. krvarim konstantno do 20 tjT (razlog je bio hematom), ali nakon toga ipak ostajem u strahu i tako sve do kraja premda je do kraja sve bilo ok. prenjela sam 3 dana to su mi bila najgora 3 dana, jer mi se svašta loše vrtilo po glavi.
nakraju eto cijelu T sam živila od uzv-a do uzv-a, mislila sam kako će mi bit lakše kad počmem osjećat bebu, ali prevarila sam se jer tad su krenuli strahovi tipa miće li se dovoljno često, miće li se previše itd. mislim da je u stvari većina naših T takva, ali čvrsto sam obećala sebi da ću u idućoj T uživat (vidjet ćemo hoće li se to i ostvarit)