-
Bas super tema!
Cudno mi je kad pomislim da ja zapravo ne spadam ovdje (obje trudnoce ostvarene prirodno), jer sam prosla kroz nekoliko postupaka prije nego sto sam prirodno ostala T s M.
i onda kad je on navrsio 10 mj. opet druga prirodna trudnoca (sad sam u 13. tj.). Ali, ostala sam vezana za MPO podforum i najcesce citam i pisem ovdje...
Mislim da ipak mogu napisati svoje iskustvo u prvoj T, tesko mi je bilo povjerovati da sam uspjela ostati trudna, a onda i da je sve u redu. Uzimala sam utrogestane do 12. tj., inace osim toga nista, trudnoca mi je stvarno bila uredna (osim stalnih mucnina prva 3-4 mj.), vjezbala sam, kupala se u moru tjedan dana prije poroda, ali svejedno dok nisam primila svog M. u narucje, zivjela sam kao u polusnu.
Sad u 2. trudnoci ni ne osjecam da sam trudna, nemam mucnine, ne uzimam nikakve lijekove, a pomaze i to sto imam stalnu zanimaciju - malo zvrka koji juri svud naokolo.
Kod mene je specificna situacija i zato jer sam prvi put ostala T sa 37, a evo prije 40. cu postati mama i drugi put!
OT: pirice L. je tako lijepa djevojcica
, sve tvoje muke i brige su se isplatile!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma