-
Svaka čast na temi...
Trudnoća ostvarena IVF-om???
Nakon godina borbe i pitanja - hoću li ikada biti majka????, znači, ne kada već hoću li? - došlo je i to vrijeme kada sam ugledala druugačiju brojku na papiru od 0.
Što mi je dr MPO rekao, na prvom trudničkom uzv, kada se vidjela gest, vraćica i kada sam im zahvalila na trudu oko mene i ljudskosti, jer takvu ljudskost nisam vidjela nigdje - rekao mi je, nemojte zahvaljivati, jer uspješnost je kada rodite to dijete, a ja vam to nemogu garantirati

Nakon perioda sumnje, pa kronično - paničnog straha, ušla sam u 30 tjedan i još ne vjerujem...iako moj trbuh drugačije govori. Ne vjerujem i nekako se ne mogu punim plućima radovati, jer na kraju krajeva neznam što me još čeka. Ne mogu se radovati niti radi toga jer je moja borba sa neplodnošću ubila svaki moj pokušaj pokazivanja osjećaja. Bilo tuge, bilo radosti.
Oko mene svi su bili uplašeni, pa tako i ja sama. Da li uplašeni ili nesmotreni, neznam. Teško se nositi s ljudskim neznanjem što se tiče steriliteta, ali mislila sam da će to prestati, kada ostanem trudna, no to se nije dogodilo. Moja šogi (nakon vijesti) nije pokazivala nikakve osjećaje, samo je rekla, bojim se veseliti, tko zna kako će to završiti.
Jednostavno ne možeš se opustiti i uživati, jer ti nedaju.
Od lijekova nisam pila mnogo toga, Andol, Folnu i Normabel, tako da mi je to bila olakotna okolnost, i ta što sam pokretna cijelo vrijeme.
Ali nisam pisala beveze, mene zanima, da li je IVF indikacija za carski rez???
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma