-
Pozdrav
ja pozdravljam sve vas a pogotovo one koje su bile ili još jesu u mojoj situaciji.ovako u 5 mj.ove godine mm oligoast. a ja oba neprohodna jajovoda-HSG.u 10 mj.2010 smo naručeni na IVF.sve potrebno smo već obavili.naručili su me 27.9(prvi dan menge) u 6 mj.jedino bila 2x na ultrazvuku...pitala sam neka pitanja rekli su mi da cemo sve na vrijeme saznat.(Petrova)...s obzirom da stvarno ne znamo nista o tome može li nam netko možda svoja iskustva opisat....od prvog dana ukratko da se znam pripremit na sve to,a pored toga i na poslu da znam šefa pripremit( ako trebam bolovanje? ili tako nešto) hvala
-
ana, dobrodošla, vjerujem da će ti cure koje su u postupku u Petrovoj, sve objasnitit pa im se priključi ovdje: http://forum.roda.hr/threads/58114-P...PETROVOJ/page7
-
Dodji na Petrovsku kavu,najugodniji oblik ucenja...sve cemo ti objasniti,osjecat ces se deja vu kad udjes u postupak nakon naseg treninga..pusa
-
ha,ha pa mogla bih i ja na tu kavicu!
-
Ana, dobro došla, i kako kaže Sela, najbolje ti dođi s nama na kavicu i sve će ti biti jasno! A i tema s pdf-a iz posta od Mare41 zlata vrijedi! Sretno!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma