Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
ali ti si samo mene qutala...ok nek ti bude...

oprosti ali stvarno te ne razumijem i glupo mi je uopće što moram objašnjavati ovu totalnu razumljivu izjavu...koju su vjerovatno svi shvatili (osim tebe) bez obzira slažu li se s njom ili ne

nažalost nisam tašta-da bar jesam,ha,ha...vjeruj mi imam puno mana (ponosna, impulsivna) i previše ali taština nije jedna od njih- ti si prva koja me za to optužila a ni ne poznaješ me...pa mislim da te neću uzeti kao mjerodavnu
Quotala sam tebe ne zato da bi ti meni glupači objasnila da su ljudi ovakvi i onakvi, znam to i bez tebe, sarkazam, ironija, kako god hoćeš, to je to bilo...shvatila ?

nego, čitajuci neke tvoje postove ne mogu se oteti dojmu da tu ipak ima zrnce mržnje, a tu si od vjernica među 'naglasnijima' i najkompetentnijim, bar ti tako misliš.
većina vas je zaboravila kako je bilo KC za vrijeme Tita i koliko su vjernici bili progonjeni, nemojmo ni to zaboravit...zato mi ponekad smeta kad se i danas vjernici progone i to pogotovo katolici
Nažalost četo je pravilo u ovoj Državi da se manjinama daju veća prava nego većini i ja isto mislim da je to oblik diskriminacije nad ovim drugima.
Imaš ti nekih problema s manjinama ??

zašto se ne ravnati po zakonu kako si i rekla
E vidiš Ivana, to bi trebalo pitati kc, kako to da oni mogu biti van zakona jedne držve i Ustava te iste ?!

nije da je problem u godinama ili ne edukaciji, probllem je u "ženskom sljepilu", zaljubljenosti, manjku sigurnosti i samopoštovanja, jer ne želi odbiti muškarca kojeg voli, a koji ne želi kondom, jer to nije isto sa i bez, a eto on će paziti.....žena, djevojka ne samo da mora imati izgrađen stav o takvim situacijama (koji se naravno i lako gaze, kad kemija proradi), već dovoljno samopoštovanja i hrabrosti, odlučnosti da takav sex odbije-o tome pričam!!
Bogu hvala da ti ne boluješ od tog sljepila sorry ali koja 'spaljena' percepcija zena, seksa, muskaraca.

Ti si, bit ce, fundamentalistički nastojena u nekim pogledima, odnosno u dosta pogleda.

I samo još ovo, i ti bi trebala vjerovati Darwinu budući da mu i Papa vjeruje, čudi me da to nisi znala.