Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Baby keksi

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Baby keksi

Ne znam da li da postavim temu ovdje ili na recepte pa premjestite ako treba.
    D. stalno nešto gricka. Uglavnom rižine krekere i kruh.
    A htjela bih mu dati i neke keksiće, ali sve što se kupovno nudi je puno svega i svačega što ne želim da jede.
    Pa sam mislila ispeći neke keksiće koji sadrže samo ono što smije jesti.
    Neki dan sam smućkala nešto: smiksana jabuka sa kratko skuhanim grožđicama (umjesto šećera), razne pahuljice (pofurene), integralno pšenično brašno, biljno ulje (umjesto maslaca/margarina), voda i mrva sode bikarbone.
    Ispali su fini, ali nisu keksasti, više kruhasti. Nisam baš doma sa keksima (ne znam koji su osnovni sastojci) pa ne znam ni improvizirat.
    Imate ideje kako da napravim kekse?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Čajni keksi

2 šalice graham brašna
    1/2 šalice kukuruznog brašna
    1/2 šalice maslaca od sezama (možeš staviti maslac ili ulje)
    1/2 šalice rižinog/ječmenog slada ili agavinog sirupa (imaš ga u dm-u)
    naribana limunova korica
    2 prstohvata soli
    jabučni sok po potrebi

Pomiješati maslac od sezama i slad da se dobije gusta smjesa. Posebno pomiješati brašno, koricu limuna i sol i dodati u prvu smjesu. Ako je potrebno, dodati malo jabučnog soka da se može umijesiti tijesto.
    Oblikovati male lopte, staviti na nauljeni lim i lagano pritisnuti. Peći 15-tak minuta na 180.

Nisam još probala, ali su mi rekli da su fini. Imam još nekih receptića, napišem ako želiš.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

za temu
    pratim receptiće

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

http://www.coolinarika.com/recept/baby-keksici

ovo mi zvući dobro,ako netko proba nek javi kakvi su

Ovi su bili i na rodinom portalu- http://www.mojedijete.com/kuharica/h...kuruzni-keksi/

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

možda za vikend probam ove s coolinarike

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nemam recept, (iako je na pdfu Recepti bilo odličnih, potpuno baby-friendli recepata za kekse), ali se moram javiti

Ja sam jako protiv tih grickanja, pogotovo stalnih.
    Mislim da djeca time stječu pogrešnu naviku da se stalno ima nešto u ustima, da probavni sustav stalno ima nekakav podražaj.
    Zašto djeci (kao i nama) ne ograničiti obroke na određeni broj.
    I da se zna da su obroci za stolom.

Kasnije (u našoj dobi), svi se pokušavamo riješiti te (ružne) navike stalnoga "grickanja".
    Mislim da je ta najranija dob pravo vrijeme za usvajanje zdravih/dobrih/pametnih navika.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

moja zapravo ne gricka ništa tokom dana, ima svoje obroke i to je to
    ali sad traži našu hranu i ljuti se kad ne dobije pa bih joj radije dala keksić primjeren po sastojcima nego napolitanku, posebice jer smo jako pazili na prehranu dosad pa joj ne bih sad nakon godine dana počela davat gluposti jer traži

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

napolitanku joj možeš dati kada bude imala 10 godina

to što traži vašu hranu, normalno je.
    kao što će sa tri godine obuvati zvoje štikle, ili htjeti sjediti na mjestu vozača u autu, ili se našminkati, ili uzeti cigaretu...
    oni traže, istražuju, pitaju... a na nama je da prosudimo što jest ili nije za njih.

ako traži vašu hranu u vrijeme obroka, pretpostavljam da njezini obroci nisu u isto vrijeme kada i vaši.
    kada vi jedete svoje, neka ona jede svoje, što već jede.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    napolitanku joj možeš dati kada bude imala 10 godina

to što traži vašu hranu, normalno je.
    kao što će sa tri godine obuvati zvoje štikle, ili htjeti sjediti na mjestu vozača u autu, ili se našminkati, ili uzeti cigaretu...
    oni traže, istražuju, pitaju... a na nama je da prosudimo što jest ili nije za njih.

ako traži vašu hranu u vrijeme obroka, pretpostavljam da njezini obroci nisu u isto vrijeme kada i vaši.
    kada vi jedete svoje, neka ona jede svoje, što već jede.
    od samog početka dohrane pazimo da jedemo svi u isto vrijeme (osim koji puta kad npr. mi ne jedemo doručak, ali ručak i večera obavezno)
    ali ona pojede svoj ručak, ne želi više svoje i traži naše, ne vjerujem baš radi jela jer nije baš luda za hranom
    Posljednje uređivanje od tina55 : 11.11.2010. at 08:52

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e pa onda joj mrtva-hladna... ne daš.
    jer to nije za nju i gotovo.
    ako želi jesti, jede ono što si joj pripremila ili ne jede ništa.

(naravno da ne moraš mene slušati, ja sam baba-roga po ovome pitanju)

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Neki puta mi dođe da nešto gricnem. Pa dok npr. radim ručak, gricnem jedan rižin kreker/grisin/kruh. O takvim grickanjima ovdje govorim. Ne grickanje iz zabave ili tek toliko da nešto grickam/premećem po zubima/zabavim ruke.
    D. dobije kreker/kruh kad odbije voće ili povrće, prvo to nudim, u situaciji kad:
    - je u kolicima pa dobije crve u guzici, a moramo obavit plac/poštu/nešto pa mu dam pola rižinog krekera da prestane cendrat
    - smo fulali da jedemo svi skupa pa da i on nešto gricka dok smo za stolom jer je to jedini način da svi skupa jedemo u miru (ako mu voće i povrće nije prihvatljivo, prvo to ponudim)
    - mi treba malo mira da nam, npr. ujutro napravim doručak i usput popijem 3 gutljaja kave
    - smo negdje zaglavili pa obrok neće biti na vrijeme (ili ga uopće neće biti)
    E sad, takvih situacija može biti dnevno 0, a može ih biti 5. Ovisi o danu.
    Mislim da takav jedan kvalitetan keksić sa voćem i žitaricama može biti dobar međuobrok/obrok.
    Što se tiče onoga da probavni sustav ima stalno nekakav podražaj - on još uvijek "gricka" cicu x puta dnevno pa mi ne pada napamet ograničit mu te mliječne obroke.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala za receptiće. Super su ideje!
    A meni su bitni ti omjeri da ne mućkam bezveze. I naravno, vrijeme pečenja.
    Još nismo uveli maslac pa ću probati sa uljem, a umjesto slada neko voće (banana, jabuka i sl.) ili čak mljeveno suho voće.
    Posljednje uređivanje od kljucic : 11.11.2010. at 13:24

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    D. dobije kreker/kruh kad odbije voće ili povrće, prvo to nudim, u situaciji kad:
    - je u kolicima pa dobije crve u guzici, a moramo obavit plac/poštu/nešto pa mu dam pola rižinog krekera da prestane cendrat
    - smo fulali da jedemo svi skupa pa da i on nešto gricka dok smo za stolom jer je to jedini način da svi skupa jedemo u miru (ako mu voće i povrće nije prihvatljivo, prvo to ponudim)
    - mi treba malo mira da nam, npr. ujutro napravim doručak i usput popijem 3 gutljaja kave
    - smo negdje zaglavili pa obrok neće biti na vrijeme (ili ga uopće neće biti)
    E sad, takvih situacija može biti dnevno 0, a može ih biti 5. Ovisi o danu.
    tako je i kod nas, s time da prvo nudim voće (najčešće jabuku) kad to ne upali, onda ili komad kiflice ili sl. što imam pri ruci.
    Posljednje uređivanje od sunce moje malo : 11.11.2010. at 13:45

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nemam recept, (iako je na pdfu Recepti bilo odličnih, potpuno baby-friendli recepata za kekse), ali se moram javiti

Ja sam jako protiv tih grickanja, pogotovo stalnih.
    Mislim da djeca time stječu pogrešnu naviku da se stalno ima nešto u ustima, da probavni sustav stalno ima nekakav podražaj.
    Zašto djeci (kao i nama) ne ograničiti obroke na određeni broj.
    I da se zna da su obroci za stolom.

Kasnije (u našoj dobi), svi se pokušavamo riješiti te (ružne) navike stalnoga "grickanja".
    Mislim da je ta najranija dob pravo vrijeme za usvajanje zdravih/dobrih/pametnih navika.
    mislim da ne treba biti toliko strog oko takvih pitanja!! pa ako se ne gricakju stalno samo slatke stvari i nezdrave, neznam zašto bi to bio problem??

pa i rode same stalno tvrde da cicu treba davati stalno, kad god traži??!! koja je razlika?? pogotovo ako se radi o zdrsvim grickalicama...

a možda dojenje na zahtjev rezultirala navikom kod klinaca da stalno nešto imaju u ustima...aa? neznam, samo razmišljam naglas...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

osim toga, ovo što ti apricot pišeš,, možda bi sem oglo primjeniti u savršenom svijetu i uvjetima koji jednostavno ne postoje!

totalno se slažem sa ključić kad piše o situacijama - banka, jutranja kava i slično!! i ja svojoj dam da gricka samo da obavim što trebam ili popijem kavu na miru..i ne, ne mislim da joj na taj način usađujem krive navike...

inače, super tema i probat ću i ja keksiće napravit iako nisam od kolača, ali ovi to nisu, pa mi možda i uspije hehehee

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    i ja svojoj dam da gricka samo da obavim što trebam ili popijem kavu na miru..i ne, ne mislim da joj na taj način usađujem krive navike...
    apsolutno imaš pravo na svoje mišljenje.
    kao i ja na svoje i to sa stanovišta nekoga tko živi u itekako nesavršenim uvjetima i u nesavršenoj obitelji.

ali, koliko god mi to teško bilo za "odraditi", neću dati djetetu hranu "da se zabavi" dok ja nešto obavljam.
    meni je to neprihvatljivo, iako prihvaćam da su drugi mogli tu opciju odabrati kao svoj modus operandi.

upravo zato mi je dojenje neusporedivo s keksima ili krekerima.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hmmm...ali i na sisi se vrlo često samo zabavljaju..jel tako?? njima je u toj mlađoj dobi potrebno maženje, pa vise na sisi, a dok su malo stariji, im treba nešto za zabavu više, a ne za glad, pa ih keksi zabavlaju..nije li tako?

hmhm..ali stvarno mi je teeeeško povjerovati da im nikada, ama baš nikada nisi dala keksić...pa i ti vjerojatno nekad gricneš nešto..ili? malo sam zbunjena...

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.coolinarika.com/recept/baby-keksici

ovo mi zvući dobro,ako netko proba nek javi kakvi su
    Probala sam napraviti, ali sa uljem umjesto maslaca i oni su meni premasni.
    Idem dalje u potragu

Što se tiče rasprave, grickati ili ne, zabavljati ih hranom ili ne... svatko zna svoje (kao i na tisuću drugih tema). Ja radije ujutro dam grickalicu da relativno u miru popijem kavu (npr. ako ju popijem u roku dva sata, s prekidima da se djetetu pruže sve potrebe, smatram da je to u miru popijena kava) nego da cijeli dan kunjam sa glavoboljom praćenom povraćanjem. Takva mu nisam od koristi. Na ovoj temi http://forum.roda.hr/threads/57802-M...+kod+ku%C4%87e je Storma napisala jednu meni super rečenicu koja mi je od onda u glavi:
    "Biti dobar roditelj ne znaci raditi sve po PS-u vec naci neki optimum u kojem ce obitelj najbolje funkcionirati."
    I sad ću si ju stavit u potpis da ne zaboravim kak točno ide
    Posljednje uređivanje od kljucic : 15.11.2010. at 13:54

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

uopće nije poanta u tome jesam li ja svojima dala keks u ruke da se zabave (a nisam), već u principu.
    zar nije pametnije dati igračku, nego hranu (sada uopće ne govorim o tome je li u pitanju koraba, keks ili hamburger).

doživljavam dijete kao ravnopravnog sudionika i zamišljam kako bi bilo da muž i ja sjednemo na piće, dođe moja prijateljica koja ne može sudjelovati u temi o kojoj govorimo, a ja joj dam burek "da se zabavi" dok nas dvoje ne završimo.
    ja jesam ekstremna po tom pitanju, ali to je trenutno jedini način koji me zadovoljava.

poštujem da je kod drugih drugačije.

(kod nas djeca grickaju samo u autu)

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

(kod nas djeca grickaju samo u autu)
    aha!! tu smo te ulovili!!
    pa kakve ima veze dal je u banci (nemaš ništa drugo pri ruci, a trebaš obavit svoje) ili u stanu (kad želiš popit kavu, pa doručak treba pričekati) ili u autu (kad ti se ne da stati jer želiš što prije stići na odredište, pa daš da gricka!! jer ruku na srcu, benzinske ili odmarališta su svako malo)

e, pa zato, nemoj "pametovat" drugima kad i sama to radiš

that's it...no hard feelings, please
    Posljednje uređivanje od kudri : 15.11.2010. at 14:29

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

apri moj baš i ne ferma igračke. To ga zabavi 5 sek, a s nekom hranom ipak ima 10 min zanimacije.
    Uostalom, ako dijete doživljavam kao ravnopravnog sudionika onda uopće ne bih trebala imati potrebu zabaviti ga, igračkom ili hranom, svejedno, zar ne? Ali ako se nađemo u gore opisanom situaciji, ja sam ću burek s mesom
    A vožnju u autu ne mogu zamisliti bez grickanja dok sam sama s njim u autu. Brijem da bih se omotala o prvi stup koliko me njegovo urlanje dekoncentrira (mislila sam da će okretanje sjedalice pomoći, ali šipak, ne voli kad ga išta sputava ).

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

aha!! tu smo te ulovili!!
    pa kakve ima veze dal je u banci (nemaš ništa drugo pri ruci, a trebaš obavit svoje) ili u stanu (kad želiš popit kavu, pa doručak treba pričekati) ili u autu (kad ti se ne da stati jer želiš što prije stići na odredište, pa daš da gricka!! jer ruku na srcu, benzinske ili odmarališta su svako malo)

e, pa zato, nemoj "pametovat" drugima kad i sama to radiš

that's it...no hard feelings, please
    ja nemam ništa protiv toga da tražiš drugima dlaku u jajetu, samo izvoli.

u autu grickaju suho samo zato da se ne zaliju i da sjedalice ne moramo danima sušiti, a ne zato da se zabave. to im, dakle, dođe kao obrok.
    zabavljaju se crtićem (TO je bio naš ustupak lagodnijoj vožnji na duže relacije).

ključić, ja nisam imala sreću da sam se mogla i sa jednim od njih voziti sama u autu.
    moja djeca nisu urlala, nego padala "u arest": prestanak disanja, okrenute oči, crne usnice.

svatko nosi neki križ
    (ali grickati ne dam)

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

to im, dakle, dođe kao obrok.
    Pa to ja pokušavam iskombinirat! Da to pretvorim u kvalitetan npr. međuobrok.

moja djeca nisu urlala, nego padala "u arest": prestanak disanja, okrenute oči, crne usnice.
    Ja ne dopuštam da do takvog stanja dođe. To ne mogu ni gledat ni slušat. I nijedan moj princip nije toga vrijedan (osim ASUIBI!). Čak sam mu htjela za potrebe vožnje uvesti dudu, ali nije prihvatio.
    No, znam da ti jesi malo stroga, mene tebe strah

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

(ali grickati ne dam)

ooo...mislim da daš, samo si to ne želiš priznati ..i nije traženje dlake u jajetu, nego činjenice..daš im da grickaju!! kave veze ima dal su u autu ili kolicima? činjenice govore same, a ti nam pričaj što god

i neznam zašt se ljutiš..meni je to iskreno više smješno...samo smo te ulovili u nečemu št nisi znala da radiš...ali da, kod ljutnje je negiranje prvi korak

uglavnom, sad se malo zezam...inače pratim tvoje savjete na receptima i super su..

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

e da, i u kolicima i doma je to "samo" obrok...hehehee...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne treba te biti

neke stvari, nažalost, ne možeš prevenirati. dešavaju se i kod koće, uslije potpuno bezazlene situacije.
    osim te vožnje; to sam rješavala tako da nisam nikamo išla sama ni sa jednim od njih. jest da je težak izbor, ali opet puno lakši od tih upuhivanja zraka, zalijevanja vodom i slično.

teško je biti roditelj, teško je činiti izbore, a pogotovo pravilne.
    a i onaj koji mi se danas čini pravilnim, možda će za dvije godine ispasti - pogrešan.

danas sam ponosna na sebe što ne popuštam keksićima, stiroporčićima i sličnome.
    a možda će moji izgubljeni živci itekako patiti zbog toga.

tko bi ga znao ?!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e da, i u kolicima i doma je to "samo" obrok...hehehee...
    oprosti, tvoja djeca ne jedu tijekom npr, petosatnog putovanja?
    moja moraju jesti i mi se trudimo da to bude u ono isto vrijeme kako jedu i kod kuće ili u ustanovi (škola ili vrtić)
    mi ne stajemo po benzinskim crpkama kako bi djeca jela, nego u autu jedu kuhanu brokulu, tikvicu, kukuruz, suho voće.
    i to im je obrok.
    jer ne želim da u sjedalici jedu varivo ili slično.
    dakle, ne jedu žlicom. (što je kod mene jedini prihvatljivi ručak)

ako je to tebi isto kao i žvakanje kifle da mi ne smeta dok ja radim nešto drugo, ok, priznajem... moja djeca grickaju.

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja se _trudim_ biti stroga kao apricot.
    ali mislim da sam slabija sa živcima...
    pa nit mi uspije uvijek
    a bome se i derem na ljude oko sebe kad oko moga djeteta jedu hranu koju on ne smije

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

e pa onda joj mrtva-hladna... ne daš.
    jer to nije za nju i gotovo.
    ako želi jesti, jede ono što si joj pripremila ili ne jede ništa.

(naravno da ne moraš mene slušati, ja sam baba-roga po ovome pitanju)
    E ovaj dio mi je težak za poludit.
    Ali ono fakat.
    I tu sam najslabija.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ovdje se povela cijela rasprava o pitanjima o kojima nisam ni razmišljala dosad, ali sad sam zaključila da:
    ne dajem djetetu hranu da se zabavi dok nešto radim, uvijek jede baš da jede obrok ne za zabavu
    (2-3 puta sam joj dala stiropor keks u autu jer isto zna vrištati u vožnji, no nije ga jela već mrvila i razbacivala)
    nisam još ni jednom dala ono što je tražila dok smo mi jeli, a da nije za nju (njoj uvijek u isto vrijeme dam njen obrok)

ali moj problem je što ona sad traži dok mi jedemo, zaključila sam da joj ipak ne treba keks, jer zašto da joj ponudim da gricne keks-jer ja imam naviku gricnut napolitanku-vjerojatno su to neke navike koje ni ne zamjećujemo

no, ipak pošto je ona moja mala žgoljavica, ne vidim ništa loše u tome da joj dam da jede kad god traži (pa makar i zato jer vidi mene da jedem van vremena obroka), eto ja joj kad traži ponudim da gucne jogurta ili komad voća
    sad me još samo zanima kad joj mogu ponuditi svježu mrkvu (dosad je jela kuhanu, ima 13 mj)

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pa ako je dosta oprezna i zna dobro sažvakati, dakle ima zubiće, možeš joj dati...

moja ima 15mj i jako voli grickati mrkvu...ali trebala je skužiti da se to ne guta odmah, već dobro sažvače prvo...

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pa ako je dosta oprezna i zna dobro sažvakati, dakle ima zubiće, možeš joj dati...

moja ima 15mj i jako voli grickati mrkvu...ali trebala je skužiti da se to ne guta odmah, već dobro sažvače prvo...
    nema zuba osim 2 gore i 2 dolje kojima super odgrize al onda nema čime sažvakati, zato bih joj dala naribanu svježu

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

možda bolje za početak..moja ima dolje 2, gore 3, tako da isto nije bogata zubićima ali žvače, ko mali zec sa prednjima hehhee

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Čajni keksi

2 šalice graham brašna
    1/2 šalice kukuruznog brašna
    1/2 šalice maslaca od sezama (možeš staviti maslac ili ulje)
    1/2 šalice rižinog/ječmenog slada ili agavinog sirupa (imaš ga u dm-u)
    naribana limunova korica
    2 prstohvata soli
    jabučni sok po potrebi

Pomiješati maslac od sezama i slad da se dobije gusta smjesa. Posebno pomiješati brašno, koricu limuna i sol i dodati u prvu smjesu. Ako je potrebno, dodati malo jabučnog soka da se može umijesiti tijesto.
    Oblikovati male lopte, staviti na nauljeni lim i lagano pritisnuti. Peći 15-tak minuta na 180.

Nisam još probala, ali su mi rekli da su fini. Imam još nekih receptića, napišem ako želiš.
    Evo, ispekla sam ih danas, ali modificirano. Radila sam pola smjese:
    1 šalica integralnog brašna
    1/4 šalice kukuruznog brašna
    1/4 šalice ulja
    1/4 šalice agavinog sirupa (najpovoljniji je u Intersparu, sljedeći put ću staviti manje jer su mi malo preslatki)
    mrvica soli (to je da pojača okus, sljedeći puta ide bez toga)

Limunovu koricu nisam stavila iako imam domaći nešpricani limun jer mislim da još to nije za Davida. A mislim da su ove ostale namirnice prihvatljive za njegov uzrast (ima skoro 11 mj.). Ispalo mi oko 20-tak keksića (1 crni protvan) i David će dobiti max 1 dnevno. Čuvam ih u limenoj kutiji.

Može još receptića, a budem i sama dodala neke iz knjige "Kolači za zdravlje" (Zlata Nanić i Mirjana Neduhal) kad ih isprobam.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da, bolje bez limunove korice dok je još tako mali.
    A agavin sirup je opako sladak, ja se isto znam zeznuti s količinom.
    Jesi li zadovoljna okusom i teksturom?

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Prvi puta sa koristila neki prirodni zaslađivač pa nemam iskustva.
    Da nisu za Davida, smazala bi ih sve za 5 min, moram se opako kontrolirat da ne posegnem za njima .

Anais avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Da li je stevia primejrena za djecu stariju od 12 mjeseci? Da li netko zna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •