Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Baby keksi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

uopće nije poanta u tome jesam li ja svojima dala keks u ruke da se zabave (a nisam), već u principu.
    zar nije pametnije dati igračku, nego hranu (sada uopće ne govorim o tome je li u pitanju koraba, keks ili hamburger).

doživljavam dijete kao ravnopravnog sudionika i zamišljam kako bi bilo da muž i ja sjednemo na piće, dođe moja prijateljica koja ne može sudjelovati u temi o kojoj govorimo, a ja joj dam burek "da se zabavi" dok nas dvoje ne završimo.
    ja jesam ekstremna po tom pitanju, ali to je trenutno jedini način koji me zadovoljava.

poštujem da je kod drugih drugačije.

(kod nas djeca grickaju samo u autu)

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    (kod nas djeca grickaju samo u autu)
    aha!! tu smo te ulovili!!
    pa kakve ima veze dal je u banci (nemaš ništa drugo pri ruci, a trebaš obavit svoje) ili u stanu (kad želiš popit kavu, pa doručak treba pričekati) ili u autu (kad ti se ne da stati jer želiš što prije stići na odredište, pa daš da gricka!! jer ruku na srcu, benzinske ili odmarališta su svako malo)

e, pa zato, nemoj "pametovat" drugima kad i sama to radiš

that's it...no hard feelings, please
    Posljednje uređivanje od kudri : 15.11.2010. at 15:29

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    aha!! tu smo te ulovili!!
    pa kakve ima veze dal je u banci (nemaš ništa drugo pri ruci, a trebaš obavit svoje) ili u stanu (kad želiš popit kavu, pa doručak treba pričekati) ili u autu (kad ti se ne da stati jer želiš što prije stići na odredište, pa daš da gricka!! jer ruku na srcu, benzinske ili odmarališta su svako malo)

e, pa zato, nemoj "pametovat" drugima kad i sama to radiš

that's it...no hard feelings, please
    ja nemam ništa protiv toga da tražiš drugima dlaku u jajetu, samo izvoli.

u autu grickaju suho samo zato da se ne zaliju i da sjedalice ne moramo danima sušiti, a ne zato da se zabave. to im, dakle, dođe kao obrok.
    zabavljaju se crtićem (TO je bio naš ustupak lagodnijoj vožnji na duže relacije).

ključić, ja nisam imala sreću da sam se mogla i sa jednim od njih voziti sama u autu.
    moja djeca nisu urlala, nego padala "u arest": prestanak disanja, okrenute oči, crne usnice.

svatko nosi neki križ
    (ali grickati ne dam)

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

to im, dakle, dođe kao obrok.
    Pa to ja pokušavam iskombinirat! Da to pretvorim u kvalitetan npr. međuobrok.

moja djeca nisu urlala, nego padala "u arest": prestanak disanja, okrenute oči, crne usnice.
    Ja ne dopuštam da do takvog stanja dođe. To ne mogu ni gledat ni slušat. I nijedan moj princip nije toga vrijedan (osim ASUIBI!). Čak sam mu htjela za potrebe vožnje uvesti dudu, ali nije prihvatio.
    No, znam da ti jesi malo stroga, mene tebe strah

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

apri moj baš i ne ferma igračke. To ga zabavi 5 sek, a s nekom hranom ipak ima 10 min zanimacije.
    Uostalom, ako dijete doživljavam kao ravnopravnog sudionika onda uopće ne bih trebala imati potrebu zabaviti ga, igračkom ili hranom, svejedno, zar ne? Ali ako se nađemo u gore opisanom situaciji, ja sam ću burek s mesom
    A vožnju u autu ne mogu zamisliti bez grickanja dok sam sama s njim u autu. Brijem da bih se omotala o prvi stup koliko me njegovo urlanje dekoncentrira (mislila sam da će okretanje sjedalice pomoći, ali šipak, ne voli kad ga išta sputava ).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •