Bokić curke, ja bih trebala informacije o cijenama sljedećih lijekova ako netko zna.
Decapeptyl 0,1 mg jedno pakiranje od 7 injekcija
Prednizon 5 mg.
Hvala unaprijed![]()
Bokić curke, ja bih trebala informacije o cijenama sljedećih lijekova ako netko zna.
Decapeptyl 0,1 mg jedno pakiranje od 7 injekcija
Prednizon 5 mg.
Hvala unaprijed![]()
hvala draga![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 24.02.2015. at 19:10
Sto nije prednizon decortin koji ide na recept?
Update cijene lijekova u Brežicama..
muž zvao danas i izgleda da su spustili cijenu puregon pena i to znatno..
prije dva dana je puregon pen 900 IU bio 320 € a sad je 209 €
209€?? Odlična vijest! Jeste sigurni?
Ja sam platila u 10/2014 u ljek.Pablo 2.525kn, sto je cca.330€!
Pa eto rekli su da se spustila cijena..nismo krivo skužili![]()
Odlicno! Hvala sto si javila![]()
Bok cure,
ima li koja broj telefona i adresu od ljekarni u SLO? Koliko ste prije naručile lijek i odnijele predujam?
Zanima me konkretno ona u kojoj je puregon za 210€(milsim da ste pisale da je ona kod Lidla).
Navratila sam ovaj tjedan u ljekarnu Pablo u Ilici (kod dr.R.) i tamo je i dalje cijena Puregona 900IU za Pen 2.525kn (330€).
Bananka, ako ti nije problem ako se potvrdi cijena, napisi ovdje![]()
Bilo je to prije dosta vremena, ali da, kad sam ja kupovala puregon, razlika hr-slo bila je vise od 100€
Strasno
Dzindzo bilo je, ali je isto tako i cijena jedno vrijeme bila i u Sloveniji 330€
Trebam pomoc....da li je netko u zadnje vrijeme kupovao lijekove u SLO?
Koliko se prije treba odnijeti predujam, pa onda podici lijekove?
Posljednje uređivanje od Bananka : 30.03.2015. at 21:02
kad sam ja kupovala prije 5 mjeseci u ljekarni pri domu zdravlja pored bolnice išla sam jedno popodne i za 2 dana se vratila po lijekove i onda platiš ostatak pri preuzimanju
Hvala tetadoktor!
Menopuri 146 kn za gotovinu, ljekarna Filipović u Zagorskoj.
Samo da vam javim da je Elonva 150, u Brežicama 303 eura, a u ljekarni Pablo negdje oko 4 450 kn, što znači duplo skuplje. Mi za razliku od 300 eura možemo kupiti sve ostale lijekove.
Pozdrav svima,
dugo vas već čitam i sve si mislim da se ne trebam registrirati, jer nismo mi slučaj za potpomognutu, sad ćemo mi ostati trudni, svaki čas...
i tako, dvije godine kasnije, evo mene s vama
Može preporuka gdje su koji ljekovi najjeftiniji? Guglanjem ne uspjevam naći najnovije informacije, a mislim da nebi bilo loše ni imati popis na jednom mjestu.
Konkretno, evo što znam i što me zanima:
Superfact - ljekarna u Ilici (kod laboratorija Breyer) - 536,85kn (ima negdje povoljnije?)
Puregon 900IU (sa penom) - ljekarna u Ilici (kod laboratorija Breyer) - 2500kn / u Brežicama ljekarna Trnje - 210eura (bez pena) - treba naručiti par dana ranije
imam još neke račune od štoperica i menopura, to ću prepisati kad dođem kući.
Mene zanima gdje najpovoljnije u Zg/Slo mogu nabaviti:
Ovittrela
Utrogestan
Crione gel
Puno hvala!
Posljednje uređivanje od amazonka : 25.09.2015. at 19:50
Leon@, utrogestan i/ili crinone gel pokusaj dobiti na recept kod svoje soc.gin., a za ovitrelle me znam. Inace je mislim cijena crinone dosta visoka oko 300kn kutija, a utrici ne znam.
Ako kupujes Puregon u SLO pitaj prilikom narudzbe za besplatan Pen. Ja sam ga tako dobila gratis u Brezicama.
Posljednje uređivanje od Bananka : 25.09.2015. at 20:29
Pozdrav svima,
može li mi netko reći broj telefona ili mail ljekarne u Siklosu ili u tom dijelu Mađe budući da sam iz Slavonije i trebala bi kupiti ampule Merionala.
Unaprijed hvala,
Pozdrav,
Moze li mi netko reci broj telefona ljekarne u Siklosu ili negdje u blizini buduci da sam iz Slavonije,trebala bi kupiti ampule Merionala. Imali netko mozda i saznanja o cijenama u Srbiji (npr.Novi Sad). Hvala
Sad u ovom postupku,pošeto nema pravo više preko hzzo,kupovala sam lijekove u Slo,Ilirska Bistrica.
Došlo je duplo jeftinije nego kod nas
1. Puregon 900 IU (a 900 IU/1,08 ml otopina za injekciju) x 2 kom.: cca 210€×2 = cca 420€
2. Orgalutran 0,25 mg/0,5 ml (otopina za injekciju) x 3 kom.: 39€×3 = 117€
3. Ovitrelle pen (a 250 microgram (6500 I.U.) x 1 kom.: 19,50€
sve ostalo mogu dobiti na recept koje svoje gin..
i da treba doći osobno par dana ranije,dati akontaciju i za dva dana dođete po njih
Kome nije predaleko - ja bi preporučila Mađarsku. Ali možete prije nazvati. Ako je neko mjesto uz granicu - u svakoj ljekarni govore hrvatski. Jeftinije je nego Slovenija.
Hvala na informacijama!
Možeš li napisati i neke cijene i lijekove da se ima za usporedbu?
I da li mozes napisati kontakt/adresu te ljekarne?
http://forum.roda.hr/threads/62220-G...i-najjeftiniji
Evo ovdje na ovoj temi na prvoj stranici vec skoro 3 godine stoje sve info vezane za madjarsku...tak da ovo nis novo nije sto je napisala osebujna.
Aktualne cijene u Brezicama Ljekarna Trnje:
1. Elonva150 je 362€
2. Puregon 900IU za pen je 210€
Može li samo informacija. Znači, puregon 900 je 210 eura, a znate li kolika je cijena puregona od 300 i 450? Hvala![]()
Pčelica, ne znam, ali slobodno ih nazovi i pitaj. jako su ljubazni:
http://www.lekarna-brezice.si/lekarna-trnje.php
osim toga, ako misliš tamo ići po puregon u slo, moraš naručiti prvo, pa ih tak-i-tak moraš nazvati.
i još nešto, ne znam zašto hoćeš manji puregon, ali ako ti ostane ovog od 900, možeš ga iskoristiti u idućem postupku, ili pokloniti/prodati tu na forumu... sretno![]()
Cijena elonve u Ilirskoj - 386 €
orgalutran 38€
Aha...nisam imala nikada ovaj protokol, a i nikada nisam radila sa penom,pa zato i pitam. Doduše, dr. mi je samo spomenuo da bi mogli ići sa puregonom i menopurom, ali se raspitujem, i prikupljam pomalo lijekove. Misila sam kada se otvori, da se mora odmah iskoristiti. Hvala na informaciji, zovem ih.
sumnjam da ćeš potrošiti manje od 900IU... ja imam PCOS i jako lako dobijem puno j.s., pa sam svejedno potrošila više od 900IU.
ja sam izmedju 2 postupka ostatke drzala u frizideru, a onda kad bi krenula s pikanjem, nisam vise drzala u frizideru...
Na stranici ispred ima cijena puregona....al i tako se mora zvati kao sto je Leon@ rekla i otici ostaviti akontacija i obavezno naglasiti da treba i pen ako nemas jer inace samo naruce ampule.
Tebi pen onda kasnije ostaje.
sara, ljekarna brežice traži da se dođe ostavit akontacija, ali ljekarna trnje to ne traži. samo nazoveš i kažeš da bi naručila, pa odeš po ljek 2-3dana kasnije. primaju samo gotovinu!
zanimljivo.
ja išla 3x i ni jednom nisam morala doći ranije davati akontaciju. svaki put sam uzimala samo puregon 900.
prvi put sam išla u 5.mj. i kasnije 2x u 9.mj. prošle godine.![]()
http://forum.roda.hr/threads/62220-G...eftiniji/page2
Da...evo i ovdje su cure jos odavno pricale o akontaciji tak da nisam ja prvi glas. Izgleda je tako vec odavno.
A nebi smjeli u jednoj ljekarni trazit akontaciju a u drugoj ne jer je to isti lanac ljekarni...
Izgleda da rade kak im se s.....![]()
Evo info za one iz ovih krajeva. Ja sam jučer kupovala u Kopru Obalne lekarne. Ne treba akontacija. Dovoljno je nazvati i naručiti ali treba naglasiti dabtrebate i pen. Ja nisam znala pa sam ostala bez. Elonva je 362 eura puregon 900 209 eura
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Superfact sprej- gdje najpovoljnije kupiti? Hr, slovenija ili Italija? Kod mene u Istri ga treba naruciti i dode 1450kn! Prije 5 godina sam ga kupila u zg-u za 430!! Help!
mare157 pa ti si ponovo u akciji!! Samo da ti poželim sreću...kod koga sad ideš? I koliko je godina sad malenom?
Eeeeej draga moja![]()
Da, evo krecemo po drugo. Probati cemo u Betaplusu. Tesko mi je otici od drL, ali ne mogu punkciju na živo, bas ne mogu. Maleni je veliki decko od 4 i po godine, divan, dobar, ali smo prosli svasta. Bio je uzasno puno bolestan. Zato smo i cekali toliko za drugo.
Inbox je sada ispraznjen![]()
Ako nekome zatreba friška informacija, Femara u RH oko 290 kn, u slo 12 eur.