Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Pravovidna neugodnost ili najnetrenutak života..

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Pravovidna neugodnost ili najnetrenutak života..

Vrlo jasno..ne treba čak ni duga objašnjenja. Čisto tema za šaljiv odušak..
    Mislim često nam se , čak i bez veze, dogodi da se nađemo u neugodnoj situaciji. Nešto provalimo, nekaj napravimo..ili čisto sklop bedastih situacija nam to učini. Ja na takve trenutke kasnije gledam s velikim smjehom ali u tom trenutku možda mi se nisu učinile takvima.
    Koja vam je najneugodnija ikada situacija bila u životu? Ono događaj zbog kojega ste htjeli "u Zemlju propasti"? I kako ste se nosile s tim? Ili niste?
    I da li se nasmijete i dan danas tome?

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i sad da se tu predsvima opet blamiram???

šalim se, naravno...

baš se pokušavam sjetiti. bilo ih je sigurno, a na pamet m isad pada jedna.

Prije bezbroj godina, šetam sa svojim tadašnjim dečkom gradom i prema nama dolazi stariji par.
    Izljube njega pa stanu grlit i ljubit mene.
    a ja sa upitnikom iznad glave,
    veli žena- draga XYZ baš mi je drago da smo te napokon upoznali, njegovi roditelji tako lijepo pričaju o tebi.
    Na to će moj tadašnji dečko- to nije XYZ, To je Ivaa, moja djevojka već dva mjeseca.

eto, svima nam je bilo poprilično neugodno, a mama od bivšeg je vjerovatno dobila jezikovu juhu od strije/ujne/tetke, što je već, što ju nije updateala o novostima

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Uh, Najneugodnije mi je bilo nešto što ni sama sebi ne želim ispričati...i dan danas se sramim toga i pokušavam zaboraviti...grozno...

Ima i manje neugodnij stvari kojima se danas smijem...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

pa da..čak nije ni poanta da se događaj ispriča..(mislim budimo realni ipak je to ono neugodno...) nego baš ovo drugo..ta ljudska reakcija
    Meni je bilo neugodnjak kada sam žureći na posao, popravljala šminku u odrazu jednog auta...i onda je čovjek otvorio prozor onak smijući se ko lud. A ja sam se odmah zamislila kako sam gledala zube, stavljala na usne sjajilo i kesila se dobrih par minuta....jadan čovjek....

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Vidim da niste naišle na ove topike:

http://forum.roda.hr/threads/7308-vase-provale
    http://forum.roda.hr/threads/7407-Va%C5%A1e-provale-(2)

Nakon što njih pročitate ništa vam neće biti neugodno

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije bas neka neugodna situacija, ali sam umrla od smijeha kad sam skuzila sto radim.

Naime, ujutro skinem naocale (dioptrija -5, to puno objasnjava :D), i u kupaoni jutarnja higijena: umivanje, cesljanje, pranje zubiju, krema na lice, i deo stick pod pazuh. Sve "naslijepo" - osim sto sam bez naocala, jos sam i pospana, jel.
    I nanosim ja deo-stick i nanosim, i mislim si, "Zasto je jutros tako ljepljiv?"
    Stavim naocale, kad ono - nanijela sam sloj na sloj na sloj Autana protiv komaraca u sticku!

Pretpostavljam da me komarci nece ganjati jedno vrijeme .

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam slala za dr. Oetker nagradnu igru neke bodove koje smo skupljali. Usput sam uzela i racun za vrtic da ga platim na posti. Nakon 5-6 dana zovu me iz Oetkera i pitaju me sta bi oni trebali s mojim racunom za vrtic..
    Rekla sam im neka ga plate ako zele il nek mi ga posalju nazad. Jasno, vratili su ga

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da niste naišle na ove topike:

http://forum.roda.hr/threads/7308-vase-provale
    http://forum.roda.hr/threads/7407-Va%C5%A1e-provale-(2)

Nakon što njih pročitate ništa vam neće biti neugodno
    andrea s kickersicama
    nenadmašivo!

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nije neugodnjak nego provala.
    Jedno mjesec dana nakon poroda kod mojih roditelja idemo jesti i ja vadim juhu a MM je bio s Janom u sobi i hoću pitati MM da ti izvadim juhe a ja se iz sveg glasa izderem MM hoćeš cicatiiiiiii ,a kaže on ako baš moram. Mama i tata su me prvo pogledali a onda umrli od smijeha. (imali smo problema s dojenjem i ja sam bila sva u tome)

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

bilo je davno, ali i danas pamtim

imala sam crni dugi šos na gumicu ( dark faza )i pri ulasku u tramvaj šos mi se podvukao pod martu, prvo jednu pa onda naravno i drugu. Uz to sve sam naravno izgubila ravnotežu pa da ne ostavim nos na podu morala sam napraviti još nekoliko koraka. Uglavnom, kad sam napokon uhvatila ravnotežu šos mi je bio ispod koljena. Uz to sve dok sam hvatala ravnotežu pokušala sam se uhvatiti za prečku no nikako mi nije uspjevalo pa je još i to izgledalo kao da hvatam muhe .

A MM najviše voli prepričavati kak se meni sviđa onaj auto sa znakom Z ( opel ) i kak mu je trebalo pol dana da odgonetne koji je.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Elly recimo da si ti podsvjesno znala da je sezona komaraca
    Koksy bar su te ljubazno nazvali
    Mitovski to se zove predanost , a bar je muž bio spreman prionuti na posao
    Tajči skoro pa te mogu zamisliti

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Sjećam se jednom, još u vrijeme faksa...iz tramvaja je na jednoj stanici išao jedan dečko. Onak zgodan, mislim vidjelo se svjestan toga. I kako je izašao odskakutao je pa potom pojurio i onda PAF!!! Faca se direktno zabio u one prozirne kućice na tramvajskoj stanici. Joj! A svi u tramvaju isti uzdah i onda lagani osmjeh (koje smo mi svinje od ljudi...). A on lagano s fleketinom na glavi onak kao da se ništa nije dogodilo....
    Poslije sam vidjela kako su na plastiku nalijepili one ptičurine...da ljudi ne lupaju valjda.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj stellita prvotno napisa Vidi poruku
    Elly recimo da si ti podsvjesno znala da je sezona komaraca
    Da je barem... to se dogodilo prosli tjedan, usred najljuce zime
    Posljednje uređivanje od Elly : 02.02.2011. at 19:10

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Preventiva Elly, preventiva je važna...pa makar i unaprijed

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Prvo sam išla pročitati sve one stare provale i sad se ne mogu sjetiti svojih a bilo ih je...Ali imam jednu od tetka.Bili mi na svadbi i taj dan puna soba nas cura-žena -djevojčica.I moja nećakinja je frizerka koja će nas sve frizirati.Kažem ja njoj idemo sad tamo u sobu pa ćeš ti peglati(kosu) a ja ću šminkati.Kaže tetak evo sad ću ja vam pomoći a mi gledamo.Ode čovjek i nosi stol za peglanje i peglu na paru ...pocrkali smo od smijeha dok smo jadnom čovjeku objasnili što je pegla za kosu..
    Posljednje uređivanje od kam : 02.02.2011. at 21:39

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sad sam se sjetila neugodnjaka ali moje najbolje prijateljice.
    Prije 10-tak godina izvela ja prijateljice za rođendan u meksički i poslije na koktele. I tako smo se mi super zabavljale a frendice prvi put pile koktele i ja im cijelo vrijeme govorim da uspore jer su kokteli zeznuti ali naravno nitko me ne sluša. I tako oko 4 krenule mi kući i čini se sve ok. Moja najbolja prijateljica je živjela 2 nebodera od mene i pozdravile se i svaka svojoj kući.
    Kad u 7 ujutro ulazi mi mama u sobu i govori xy je na vratima u piđami i bosa.
    Naime kad je došla kući spremila se spavati i probudila se da ide na wc ali je umjesto u wc izašla na vrata van i zalupila vrata koja se ne daju otvoriti izvana a sama je kući i izašla je na vrata i zaspala naslonjena na njima a probudila ju je susjeda koja je bila u šoku . I moja prijateljica od srama nije znala šta će i ona pozvoni na svoja vrata i čeka a zna da nema nikoga .
    Vidjela je da joj nema druge nego u piđami otići do mene a s obzirom da spava u čarapicama lijepim legenda je skinula čarape i došla do mene bosa da ih ne zamaže.
    Bila je nedjelja i ljudi su u to vrijeme išli u crkvu.
    Nemoram niti reći da smo ovo prepričavali 1000 puta i umirali od smijeha.

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

definitivno jedna od jačih provala je frendicina na izborima.
    sa 18 god cura ide prvi puta na izbore a ispred nje njena baka.
    Baka umoči prst u tintu jer je na vi sa pisanjem
    a moja K. za njom. Prst u tintu!
    Ekipa iz izborne komisije ju u čudu gleda i pita: djevojko zar se ti ne znaš potpisat?
    Veli ona: znam, zašto?

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ivaa, dobar!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

joj cure...
    smijeh je definitivno lijek!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne mogu se sjetiti ničega iz vlastitog iskustva.... To ne znači da mi se takve stvari nisu događale u životu, ali je stvar stava. Ja takve scene brzo izbacim iz glave.

Ont. Najbolja priča o "neugodnoj" situaciji je iz mladosti moje bake i njene najbolje prijateljice. U ono vrijeme bilo je plesnih škola i plesnih "vjenčića" gdje su se mladi družili uz nadzor starijih (garde dama i sl.)

Uglavnom, pleše bakina prijateljica sa zgodnim mladim gospodinom, kad joj odjednom pukne gumb na gaćama (nije još bila uobičajena upotreba elastike) i gaće spadnu sve do gležnjeva. Ova se nije dala omesti... Iskoračila je, pokupila gaće, frknula ih pod ruku i nastavila plesati dalje. Zaradila je pljesak, iako su se svi valjali od smijeha!

MariolaST avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zamislite ovo...............ja i On na motoru, prije nekih 20-ak god, zima...., prvi izlazak s Njim, onako, htjela sam se urediti što je moglo bolje, pa sam čak i nokte zalijepila. I tako vraćamo se mi natrag, a ja držim ruke njemu u džepovima od jakne, jer užasno je hladno na motoru... Dovede me kući, pozdrav, < bog - bog, vidimo se sutra itd, kako to već ide > i onda stignem doma.....šok...nokti 'na parove razbroj se'....mogu mislit što je mislio o meni kad je to našao u jaketi?!

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

MariolaST
    Joj super da je otvorena ova tema da se malo nasmijemo

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ma definitivno se slažem da nam treba što više smijeha...

Evo jedna iz srednjoškolskih dana. Sjedimo nas par u busu i dođe neka starija gospođa s puno vrećica s placa. Stoji do kolege iz razreda , koji je btw sjedio, i uzdiše. Onako...ah uh ah...Skuzi on pa upita hoće li sjesti? A ona valjda nije navikla pa mu rekla da nije do nje nego su joj vrećice teške. A naš pametni: dajte onda vi meni vrećice pa mozete mirno dalje stajati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •