nela08 prvotno napisa
Kao što naslov i kaže, moja curica (2 godine) ima suhe crvene flekice na više mjesta na tijelu - najstarija koja se pojavi, pa smanji i nestane je na obrazu (jedno 2 mjeseca), na podlaktici malo veća nepravilna, također bude izraženija pa se smanji, a u zadnjih tjedan dana pojavilo se još nekoliko, pa me sad to već počelo prilično zabrinjavat.
Inače ima malo nježniju kožu. U ljekarni su nam preporučili Bepanten mast s kojom smo mazali ovu na licu, ali nije baš pomagalo, iako smo ju koristili redovno sigurno 2 tjedna. Neobično mi je šta se pojačava pa izblijedi, ali nemam dojam da ju smeta na bilo koji način. Mazala sam joj i bademovim uljem pa mi se čino kao da je bolje, ali ipak nije. Zadnja dva dana mažemo s Purelanom (za suhu kožu i osjetljive bradavice, hipoalergena) ali isto ne primjećujem neko poboljšanje.
Nismo mijenjali prehranu, uvijek ju kupam s istim proizvodima, nije pokazivala nikakve znakove alergija do sada. Pokušala sam i ne mazati s ničim.
Već bi ju odvela pedici, ali ne ide mi se među bolesnu djecu, jer u savjetovalište prima samo po narudžbi (za 2 mjeseca) a ne ide mi se po gripu i nešta slično.
Jel ima netko slično iskustvo i neku preporuku?