Stranica 44 od 73 PrviPrvi ... 34424344454654 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,151 do 2,200 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tina2701 prvotno napisa Vidi poruku
    ..moje mrve više nema....prokrvarila...
    Žao mi je, tina, veliko srce ti šaljem. Zakon bete, kako neke od nas žena sa učestalim spontanima kažu, je najčešće neumoljiv, ako nije duplanje pravilno, to najčešće ne sluti na dobro, premda beta može i dalje rasti. To ti je onda vjerojatno dijagnoza blighted ovum, ako se pojavila gestacijska v., tj. vidljiv je bio mjehurić, da nje nije bilo, onda bi dg. bila biokemijska trudnoća.

Želim ti puno sreće za dalje i da što prije kako-tako pregrmiš emotivno gubitak trudnoće. Do spontanih često dolazi i u "normalno plodnoj populaciji", najčešće zbog čestih krom. anomalija embrija, zato i jest u IVF-u potrebno ići na višak embrija. Ako je potrebna kiretaža (ne znam kako ide s dijagnozom blighted), ne boj se toga, barem u ZG bolnicama to bude ok, relativno bezbolno, po mom iskustvu i ovima koje sam popratila. Drži se!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.05.2011. at 13:36

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vanchriban ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za folikule da bude sve super!!!

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Aurora*

Super!!! Čestitam.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aurora* čestitam za ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bezbrižan nastavak trudnoće!
    Tina žao mi je!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Crvenkapica, žao mi je

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

NIsam baš u toku, ali evo ovako brzinski što sam polovila

Aurora* želim ti urednih, školskih 9 mj.

bugaboo - čestitke na dva

majoni - čestitke

tina

ako sam nekog zaboravila, ispričavam se

svima prgršt~~~~~ za sve kaj im treba

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Aurora* još jednom moje čestitke
    Tantolina kad ti krećeš?

Tina žao mi je

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Aurora

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Tina, strašno mi je žao
    Srele smo se već na drugom forumu, i meni je prošli mjesec bila prva inseminacija... Beta 0,4...

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

bugaboo čestitam na dva srček, prekrasnoželim ti jednu blizanačku školsku trudnoću~~~~~!
    tika08 čestitke, samo naprijed neka ide školski~~~~~~~!
    tina i inna28 jako mi je žao, ,želim vam da skupite snage za dalje i da uskoro budete u novom postupku, koji mora biti dobitni!!!
    Vala Mala sretno na prvom ultrazvuku
    svima, šaljem mnoštvo samo pozitivnih~~~~~~~~ , sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala vam cure!
    Svima želim puno sreće i veeeelike brojčice na beti!!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bugaboo čestitam ! Inna i Crvenkapica , žao mi je bol će proći a novi postupci će uskoro biti pred vama i nova nada. Uspjeh će doći, vidjet ćete. Meni je jednom prilikom prijateljica koja je prošla 6 postupaka i na kraju spontano ostala trudna rekla - MPO je za neke šprint, za neke maraton, a na kraju nekako svi dođemo do cilja. Za mene je bio definitivno disciplina na duge pruge i znam šta znači jedan neuspjeh za drugim...
    Tina, jako mi je žao
    Tika, čestitam!
    Velike ~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ Metkovki!
    ValaMala, sretno na UZV sutra

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tika08 - da, to bi bilo to! Čestitam!

ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji pregled i da nam se javiš s odličnim vijestima!

Vanchriban, bravo za folikule! Za skorašnju inseminaciju ~~~~~~~~~~~~~!

Tibi, !

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala vam svima, što bih ja bez vas! Odoh spavati pod hitno, budimo se u praskozorje, pa pravac dežela. Trema samo takva, neka bude folikulića, samo neka ih bude, a onda idemo dalje trtariti hoće li biti puni. Javim se čim se vratim

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ValaMala sretno mila, neka sutra sve to bude pozitivno i samo pozitivno i šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za tebe i tvoje malene mrvice.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Vala, ~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe vijesti.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ValaMala sretno sutra!

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Budući da sam prva jutros, red je da vas ponudim kavom, čajem ili što god vam odgovara.

Vala Mala, sretno danas na UZV i javi da ih ima puno, prave veličine.

Svima ostalima želim sretan i uspješan dan.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Reni, fina ti je kava.....
    Vala je sigurno već natrag, čekamo dobre vijesti.
    metkovka~~~~~~~~~~~~~~~~~za najsretniji petak 13. u životu
    Posljednje uređivanje od mare41 : 13.05.2011. at 08:03

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo me cure i jako sam sretna. Dr. je zadovoljan, ima dosta folikula na oba jajnika i endometrij je isto super. Danas i sutra još pikanje, a u nedjelju sam opet na pregledu. Tada vjerojatno i štoperica, a to znači punkcija u utorak. Korak po korak... pusa svima i vibram jako za sve!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Super ValaMala, čestitam! I sretno dalje!

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

hvala na kavici, reni

ValaMala...odlično!
    metkovka~~~~~~~~~~~~~~~~~

svima za sve~~~~~~~~~~~~~

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

metkovka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Koja je prednost Zagreba, ja je tek ispratila, a ona se već vratila!

Vala Mala lijepe vijesti! Utorak će brzo.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Vibrice za metkovku ~~~~~!!!

ValaMala, sretno, držim palčeve, ti mi zvučiš kao relativno jednostavan slučaj, koji bi mogao relativno brzo uspjeti vani, čim se doktor i biolog mogu razmahat i normalno radit (oplodit sve).

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Reni, krenuli u pola 4, u ordinaciji bili u pola 6, doma u 7. Joj, znam, utorak će stvarno brzo, sad počinjem trtariti pred punkcijom. To je bez ikakve anestezije, ičega. Ali, preživjet ću, kao i sve prije mene. Kod mene je jedino stvar što ja razvijem dosta folikula, a bude puno i onih manjih koji jako bole. NO, samo neka bude jajnih stanica, ostalo je nebitno!

ina, pozlatile ti se riječi milijun posto, kad bi to samo tako bilo, možda i meni stigne ta toliko željena velika beta...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ValaMala, kod tebe je isto bitno da ih ne bude previše - folikula i js. Pogledaj onaj topic o idealnom broju jajnih stanica - 15 - nisu to puke teorije, jer sve puno preko 20 bude opet izazov. Prouči taj topic, cure su ga preletile u niskom letu i niko ništa da bi komentirao, a to ti je, više-manje, sukus najbitnijeg IVF znanja.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.05.2011. at 09:04

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

valamala, super vijesti! tocno, prezivjet ces, i puuuuno srece ti zelim!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

za metkovku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Metkovka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ja sam 100% sigurna da si TRUDNA

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ina, čitala sam ga i proučila, jako mi je interesantno to o idealnom broju stanica. No kod mene, kao često kod policističnih jajnka, bude puno folikula, ali puno i onih sitnih od kojih niš koristi. Npr. prošli put sam (doduše na laganoj stimulaciji, ukupno 12 gonala) dobila 20 folikula, ali od toga 7 jajnih stanica, a to nije puno kad gledaš broj folikula. Jedino si mislim možda je tih 7 bilo ok, a još je bilo nekih nezrelih, pa nisu ni brojali? A nemam pojma, teško je biti pametan kad gledaš uzorak od 1 stimuliranog postupka. Tko zna kako će sada biti.

Joj, dala bih sve za 10, 15 jajnih stanica, san! No opet, ovdje ima toliko cura koje se muče da dobiju i samo jednu stanicu, tako da zahvaljujem Bogu doista na svakoj stanici, svakom uspjehu i uvijek su mi u mislima svi parovi koji ovo prolaze u borbi za svoje dijete.
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 13.05.2011. at 09:20

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ValaMala već si se vratila?
    Metkovka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja sutra imam prvi uzv. Panika!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hehe, vratila sam se dok je večina još pajkila snom pravednika

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    metkovk@ za betu danas !!!

ML za uzv sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    valamala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    ina, čitala sam ga i proučila, jako mi je interesantno to o idealnom broju stanica. No kod mene, kao često kod policističnih jajnka, bude puno folikula, ali puno i onih sitnih od kojih niš koristi. Npr. prošli put sam (doduše na laganoj stimulaciji, ukupno 12 gonala) dobila 20 folikula, ali od toga 7 jajnih stanica, a to nije puno kad gledaš broj folikula. Jedino si mislim možda je tih 7 bilo ok, a još je bilo nekih nezrelih, pa nisu ni brojali? A nemam pojma, teško je biti pametan kad gledaš uzorak od 1 stimuliranog postupka. Tko zna kako će sada biti.

Joj, dala bih sve za 10, 15 jajnih stanica, san! No opet, ovdje ima toliko cura koje se muče da dobiju i samo jednu stanicu, tako da zahvaljujem Bogu doista na svakoj stanici, svakom uspjehu i uvijek su mi u mislima svi parovi koji ovo prolaze u borbi za svoje dijete.
    Ako je bio novozakonski postupak, pitanje je što si stvarno od tih 20 dobila, a što ti je bilo iskomunicirano.

Vezano za broj stanica, iskreno, pogrešno je razmišljanje a je 20 super, i bolje od 1-2. NAJBOLJE SU ONE KOJE SU OK I KOJE ĆE DAT TRUDNOĆU. Postoje samo neka gruba pravila da je puno preko 20 previše i da tu postoji šansa da budu stanice lošije kvalitete (tipa u Mariboru žena skoro 30 stanica, od toga samo 1 embrij za transferirati - mlada žena, PCOS, bila samnom).

Primjer iz stvarnog života (moje suborke, Maribor):

- žena PCOS, dob oko 25, 2. postupak, uvijek muke s reakcijom - oko 30 stanica - jedna blastocista - ništa od trudnoće (slično reagirala u 2 MB postupak);
    - žena 43 godine, sekundarni sterilitet (želi 2. dijete) - 5 stanica u dva mariborska postupka - ima živorođeno dijete.

Znači, JEDNAK JE SKORO BED DOBIT PREVIŠE (tipa 30+) I DOBIT PREMALO. Ne znam jesam li jasna.

OVO VAM JE SUKUS I SV. GRAAL MUDROSTI OKO IVF-A, U HRVATSKOJ SAD TOTALNO NEUPOTREBILJVO, ALI TO JE TO - U IVF-U JE OKO 15 OPTIMUM ZA VEĆINU:

http://forum.roda.hr/threads/65387-Z...jajnih-stanica
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.05.2011. at 09:55

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

x

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    metkovk@ za betu danas !!!

ML za uzv sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    valamala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ina33, ja bih ti zahvalila što postojiš i što neumorno, godinama, imaš strpljenja za sva naša pitanja, dvojbe.... HVALA!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    Ina33, ja bih ti zahvalila što postojiš i što neumorno, godinama, imaš strpljenja za sva naša pitanja, dvojbe.... HVALA!
    potpisujem, hvala Ina

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Ina33!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Odmah prestanite s tim hvalama, osjećam se ono... ko Mesija u the Life of Bryan - to je SAMO THE CIRCLE OF LIFE, PRIJE SU MENI POMAGALI DRUGI, PA JA DALJE VRAĆAM ŠTO SAM PRIMILA, I DRUGI ĆE TAKO kad ja ne budem itd.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ValaMala držim fige i za dalje... da bude optimalan broj JS, da te punkcija ne boli jako i na kraju da za 20ak dana javiš veliku betu
    Metkovka ~~~~~~~~~ za dobre vijesti od tebe danas!

ina33 hvala... ne mogu to ne reći jer zaista nesebično dijeliš informacije i pomažeš nam da se snađemo

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    ValaMala držim fige i za dalje... da bude optimalan broj JS, da te punkcija ne boli jako i na kraju da za 20ak dana javiš veliku betu

ina33 hvala... ne mogu to ne reći jer zaista nesebično dijeliš informacije i pomažeš nam da se snađemo
    X

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja bi se malo švercala i potpisala Crvenkapicu77 i još bi iz zavibrala za nju da što prije uđe u dobitni postupak i za Šumskovoće da nas oduševi veeelikom betom u ponedjeljak!

nata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    123

Početno

tina - jako mi žao za tvoj gubitak

bugaboo - bravo za

MiaLilly - ~~~~~~~~~~ za 1.uzv, da vidiš svoju titrajuću točkicu!

ValaMala - SRETNO!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ValaMala bravo za folikule~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje sazrijevanje,a za punkciju cu ti vibrirati dan prije
    Metkovka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danasnju betu
    Mia Lilly~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za UZ

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ValaMala od srca sve čestitke za tebe i tvoje folikule, mada nisam ni sumnjala da ih neće biti nego šta reći nego još jednom mila moja, sve da bude onako kako ti sebi to zamisliš a sada koliko će ih biti to je manje važno bitno je da ih ima, jer je moja želja bila da kad budem bila u postupku da imam što za zamrznuti a kad vidim u kakvoj sam situaciji sada molim boga da bude i ta jedna da se oplodi zato ti ne brini ti si naša sljedeća trudnica...

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja se malo švercam i dodajem:

ina33, ja bih samo dodala da si ti meni pravi reality check point, a to je nešto što izuzetno cijenim. Svaki put s poštovanjem pogledam ovu cifru tvojih preko 16 000 postova i uvijek rado pročitam što si napisala.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja se malo švercam i dodajem:

ina33, ja bih samo dodala da si ti meni pravi reality check point, a to je nešto što izuzetno cijenim. Svaki put s poštovanjem pogledam ovu cifru tvojih preko 16 000 postova i uvijek rado pročitam što si napisala.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

marisela, raznježila si me, ovih dana mi malo treba da se nađem u suzama. Hvala ti puno, nadam se da će se i meni ostvariti ta neopisiva milost.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

bok cure !! evo čekam u ponedeljak uzv ,ali sam malo u panici jer ne osječam nikakve simptome pa molim nekoga da me utješi,danas mi je 6tjedana +1,do prije tjedan dana imala žgaravicu ali od bete ne osjećam ništa osim probadanje u maternici bar jednom na dan,i to kad sam dugo na nogama beta mi je bila 14dan 556 a 16d 1456 ,sise me jako malo bole ,ne kao 2 tjedna prije ,ali drugo ništa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •