pedica nam je napisala na papir 1x dnevno tuširanje gelom bakar-cink od uriagea i mazanje poxclin pjenom po potrebi protiv svrbeža. ono što je mene doslovno šokiralo je u ljekarni kad sam čula da i jedna i druga stvar koštaju (svaka) oko 170kn!!!!! dakle pedica nam je preporučila za kozice nešto za što smo dužni izdvojiti 350kn!???
a što da ih nemam?
još sam je pitala jel može kupanje u hipermanganu (znajući da ga imam doma i da je moja sestra nedavno upravo na preporuku svog pedijatra tako liječila kozice), a dokt. kaže : ne, ne, nikako, uzmite ovaj gel.
no gela u ljekarni nije bilo, ljekarnica je rekla da mi obje stvari (i gel i pjena) ne trebaju jer imaju isto djelovanje i da uz pjenu slobodno uzmem samo hipermangan (= 19kn).
dakle sad ga kupam u rozoj vodici koju obožava i mazuckamo pjenicom. a ove cijene me užasavaju, nije da mi je teško bilo što izdvojiti za dijete, al ovaj mj sam svaki drugi dan u ljekarni jer nam se redaju prehlade, kašalj, ma čuda i čudesa, nikad ne izađem da ne ostavim 100-200kn i sad me ovo strefi! i baš sam bila ljuta.