jao, ne da je aždaja, nego je lakomac mali... dudu su mu još tete u rodilište nabile, jer sam ja imala posjetu (to je jedino vrijeme koje je malac bio u vrtiću kod njih) i taman je bio gladan, a pošto sam zamolila da ga ne hrane, onda su mu nabile dudu i tako ga smirile (još su mi je i poklonile), sinoć ga je trbuščić zezao, jer je lijen podrignut se (nekad mu treba i do pola sata da podrigne) pa je kmecao i duda ga je smirila, jer siku nije htio...
ponijela sam i previše toga od podloge do tetra pelena, do pampersa, do sebi za dojenje (jer je taman bila desna cica na redu, a na nju možemo cicati samo preko šeširića), do maramica, dude, gazica, cijelu opremu za presvlačenje, kremice, prašak, sterilne gazice, dobro da nisam kadu spakirala... i eto ništa nam nije trebalo osim pelenice jer je ova bila popiškana, dobro da nije pedijatricu popiškio
uzeli smo i onaj antiseptički gel za rukice i svašta, ali eto dobro da ima dvije posebne čekaonice (jedna za bubanu dječicu, druga za zdravu) a malecki ko moji, ulaze direktno na neki poseban ulaz (kroz sestrinsku sobu gdje piju kavu) da ih se ne izlaže previše...
prva prava vožnjica i šetnjica je bila uspješna![]()
al išla je prevencije radi i baka s nama..