Pokazuje rezultate 1 do 50 od 148

Tema: Setnje s bebom -- kada i kako

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    jedino ako ti je beba azdaja ko moja
    jao, ne da je aždaja, nego je lakomac mali... dudu su mu još tete u rodilište nabile, jer sam ja imala posjetu (to je jedino vrijeme koje je malac bio u vrtiću kod njih) i taman je bio gladan, a pošto sam zamolila da ga ne hrane, onda su mu nabile dudu i tako ga smirile (još su mi je i poklonile), sinoć ga je trbuščić zezao, jer je lijen podrignut se (nekad mu treba i do pola sata da podrigne) pa je kmecao i duda ga je smirila, jer siku nije htio...

ponijela sam i previše toga od podloge do tetra pelena, do pampersa, do sebi za dojenje (jer je taman bila desna cica na redu, a na nju možemo cicati samo preko šeširića), do maramica, dude, gazica, cijelu opremu za presvlačenje, kremice, prašak, sterilne gazice, dobro da nisam kadu spakirala... i eto ništa nam nije trebalo osim pelenice jer je ova bila popiškana, dobro da nije pedijatricu popiškio
    uzeli smo i onaj antiseptički gel za rukice i svašta, ali eto dobro da ima dvije posebne čekaonice (jedna za bubanu dječicu, druga za zdravu) a malecki ko moji, ulaze direktno na neki poseban ulaz (kroz sestrinsku sobu gdje piju kavu) da ih se ne izlaže previše...

prva prava vožnjica i šetnjica je bila uspješna

al išla je prevencije radi i baka s nama..

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku

prva prava vožnjica i šetnjica je bila uspješna

al išla je prevencije radi i baka s nama..
    joj prekrasno uživajte i dalje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •