ja cu napisat kako je kod mene islo,2x sam bila u cita preko hzzo preko uputnice i dobila jos putni trosak
na konzultacije mozes odmah ,platis vjerovatno taj put, uputnica ti ne ide tada.....kad te upise na postupak tada doneses od svoje gin. uputnicu na kojoj ce pisat poliklinika cito, kad ukucaju na komp. izbacit ce im privatne klinike s kojima je hzzo potpisao ugovor ( ja kad sam cula da moze preko hzzo u cita otisla kod svoje gin. ona mi nije vjerovala pa ukucala na komp. i izbacilo joj da moze) a vjerovatno ces dobit od poljaka papir na kojem sve pise sta treba ginicka napisat na uputnicu , s tim dođes kad ides po lijekove i to je to.nista ne placas .sto se tice papirologije markeri u cita vrijede 6mj, onda se ponavljaju , ostalo ce dr. reci sta treba ponovit, dali priznaju sta od druge bolnice ne znam reci ,
ja sam upisana u 5mj 2012 , vec su dosta popunjeni u 2012

Mi smo dosle napokon kuci u sub i sad slijedi uhodavanje ,dojenje.nespavanje .... 

On je jedno divno ljudsko biće, uistinu je krasan čovjek. Napravili smo sve predradnje i dogovorili inseminaciju - ovoga puta sa štopericom i bila je na moju ogormnu sreću i iznenađenje uspješna