Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja isto vibram da ti bude ko u mene

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ja isto vibram da ti bude ko u mene
    Hvala draga! Pusa tebi i tvojim malim srećicama!!!

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Drage djevojke, mjesecima citam sve sto ste napisale. Nova sam u procesu i na forumu. Kad procitam kroz sta ste prosle i prolazite uhvati me panika, ali .... Odlucili smo se za Split i nakon prvih pregleda danas krecem sa kratkim protokolom. Nadam se da smo za vikend vec u Splitu i imam jednu molbu za vas. Imam malo problema oko pronalaska smjestaja pa ako neko ima neki prijedlog bila bih vam zahvalna. Vjerovatno zvucim kruto ali otkravicu se vec
    Zelim vam svima puno srece i sto prije te famozne dvije crtice

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj BoS prvotno napisa Vidi poruku
    Drage djevojke, mjesecima citam sve sto ste napisale. Nova sam u procesu i na forumu. Kad procitam kroz sta ste prosle i prolazite uhvati me panika, ali .... Odlucili smo se za Split i nakon prvih pregleda danas krecem sa kratkim protokolom. Nadam se da smo za vikend vec u Splitu i imam jednu molbu za vas. Imam malo problema oko pronalaska smjestaja pa ako neko ima neki prijedlog bila bih vam zahvalna. Vjerovatno zvucim kruto ali otkravicu se vec
    dobro nam došla i što prije ugledala svoj plusić
    ne znam da li idete u Cita ili ne?
    ako ste u Cita ja se jedino mogu sitit hotela More na Žnjanu koji je nekih 10-15 minuta šetnje od Cita.
    Utipkaj na google hotel More Split.

ako koja cura zna šta bliže i povoljnije neka javi

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj BoS prvotno napisa Vidi poruku
    http://apartmanisplit.com/home.htm
    Nisam bila, ali vjerujem da bi ti ovo lokacijski odgovaralo jer je blizu Cita (iako, meni se nakon preseljenja u Zagreb, sve u Splitu čini jako blizu, pa što god da odabereš neće biti stašno daleko. ) a i cijene su umjerene. http://apartmanisplit.com/cjenik.htm

I... sretno!
    Posljednje uređivanje od Mojca : 16.05.2011. at 18:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •