Ne bih htjela da se ova tema pretvori u raspravu o Citu i dr. Poljaku, ali jednostavno sam se morala osvrtnuti na neke vaše komentare. Nitko nije savršen, pa tako ni dr. P., ali ono šta mogu reći za njega da je najprije čovjek, u to sam se uvjerila nebrojeno puta. I ja sam na početku imala nekih nesuglasica s njim, ali sad iz ove perpektive nakon 10 godina borbe s neplodnošću mogu reći da sve šta je govorio bio je u pravu, samo sam ja bila u nekim stvarima tvrdoglava. Često puta se sjetim priče jedne znanice koja je došla kod njega i on joj je savjetovao da mjeri bazalnu temperaturu i onda je ona došla sa temperaturama koje je mjerila svaki treći dan ili kako bi joj se dalo. On ju je tada izbacio iz ordinacije rekavši da nema vremena za neozbiljne. Davno je to bilo, tada to nisam shvaćala, a sad bi i ja postupila jednako.
Dr. Poljaku mogu samo zahvaliti jer vidim koliko se trudi i radi, omogućio nam je da imamo IVF kliniku u Splitu i ne moramo ići negdje drugdje. Nažalost, toliko nas je puno koje se borimo da bi došle do našeg djeteta, pritisak je veliki, klinika jako malo, tj. doktori koji to rade mahom su preopterećeni i greške se uvijek mogu dogoditi.
Molim sve vas da doktorima date i drugu šansu, znam mnoge koji su nakon drvlja i kamenja po dr. P. poslije pričale kako je super doktor, čovjek itd.