cure, ja se razmišljam bili ili ne bi nešto napisala.. ja ne znam zašto je tako važno da aposlutno svi imaju pozitivno mišljenje Citu.... mislim evo moje mišljenje nakon iskustva s njima nedefinirano

ja sam tamo bila na aih prošlo ljeto... sa Šparcem sam odmah kliknula.... još preko maila.. i kada smo došli na prve konzultacije oko Uskrsa to se i potvrdilo

aih smo odradili generički.. tada to nisam znala jer nisam imala s čim usporediti..dakle 2 klomifena dnevno od 5-9 dc

inseminacija je bila 14dc.. imala sam jedan folikul, Poljak je trebao napraviti postupak jer je bila subota i on je bio dežuran... na ultrazvuk me nitko nije pogledao.. kada sam pitala zašto.. rekao mi je da je nemoguće da pukne folikul od kada sam dobila štopericu.. ja reko dobro.. moj prvi aih ne budem preispitivala

drugi aih odrađen u Zagrebu, 4 mjeseca kasnije.. u klinici u potpisu.... bila sam od 4-9dc isto na 2 klomifena dnevno i onda još 2 dana po jednu tabletu, znači terapije se prilagodila meni i dobili smo maksimum.,. čak i jedan savršen folikul na janiku koji je uvijek sporan... dobila sam 3 folikula jednake veličine i jedan nešto manji...prvo me se naravno pogledalo na ultrazvuk prije same inseminacije i onda se radio sami postupak

nakon svega toga ne zna što bih rekla za Cito.. nemam nikakvih primjedbi niti na ljude niti na uslugu... ali eto na sam postupak inseminacije... ne mogu reći da mi nije čudno

znam da ćete sad sve cure koje ste tamo godinama ili jednostavno prezadovoljne, shvatiti ovo osobno... a ne bi trebalo biti... smatram da svatko ima pravo na svoje mišljenje....znači ovdje bi se trebala izmjenjivati različita iskustva... i ako netko nije zadovoljan ili apsolutno oduševljen mislim da to smije napisati...