Meni stvarno ne smeta šta netko kaže svoje mišljenje, dapače, zbog toga smo tu da razmijenimo mišljenja i iskustva. Naravno i da svatko treba naći doktora koji mu najviše odgovara. Ja nisam tip koji se emotivno veže za nekog doktora, netko mi ili odgovara ili ne, a najviše bi mi odgovarao doktor koji bi mi pomogao da dođem do svog cilja, pa taman me svaki put slao u P.M.
Eto ja sam takav neki realan tip, a opet trudim se u ljudima naći ono dobro i ako su mi 100 puta napravili dobro, neću zamjeriti jednu lošu stvar.
Stoput na UZV sam bila prisutna kad je doktor odgovarao na mobitel na glupa i besmislena pitanja pacijentica koje ga stalno zovu. Tako je za vrijeme radnog vremena, a pretpostavljam i kad ode doma. Ja sam ga jedanput hitno trebala i zvala u petak navečer. Nije se odmah javio, ali je nazvao za par minuta, a bio je u Engleskoj. Ja vjerujem da on puno puta ima jako težak dan i onda mu ne mogu zamjeriti neke male propuste, tu sam ja da ga podsjetim jer je meni lakše voditi evidenciju o samoj sebi nego njemu o stotinama pacijentica koje prolaze kroz njegovu ordinaciju.

Da bi se nekome prilagodila terapija potrebno je nekad i više pokušaja, nažalost nema univerzalnog lijeka za sve žene, kad ideš prvi put u neku vrstu stimulacije pa taman to bio i klomifen, ne može nitko unaprijed znati koliko će folikula biti. Čak i ista žena na istu terapiju zna reagirati totalno drugačije zavisno od ciklusa do ciklusa.

I na kraju moj zaključak: Cito je takav kakav jest i ima različite osobnosti doktora, ali garanitram da su svi stručni, samo se razlikuju kao ljudi i mislim da stvarno svatko treba ići tamo gdje se osjeća bolje, samo ne bi htjela da se iz jednog razgovora donese pogrešan ili brzoplet zaključak o nekom doktoru.
Na kraju je ipak najbitnije od svega ono zbog čega smo tu, a to je da dobijemo svoju bebu. Šaljem vam svima puno