-
Bila bi vam zahvalna na ikakvom savjetu! Ne znam šta da radim,dogovorila IVF sa Šparcem, pila klomifen 2DC-6DC+ od 4dc do 6dc po 3ampule Menopura,Šparac mi rekao 5dan ciklusa kad sam bila na prvoj folikulom. da počmem sa 3 ampule dnevno Menopura i dođem u subotu za 2 dana-dakle meni je to 7DC.
Tada su folikuli bili: 9,10 i 12mm, endom.5mm.
I sada bio Poljak cili je u priši,brzo sve radi, da on ima sada punkciju,pitao me jel mi to prvi put u njih, ja kažem je IVF prvi. Napravio mi uzv,folikuli:18mm,12 i 13mm. Panika velika ovaj od 18mm će puknit,radio mi LH, negativan je. Kaže ovo ti je jedini koji vridi (taj šta je naresta u 2 dana sa 9mm na 18mm!!!), ostali sporo rastu,neće bit ništa od njih!!
Ja mislim da ostali rastu ok,2mm dnevno(napravila sam bar 20 ciklusa folikulometrija do sada),jebate tek mi je 7dc, a ovaj šta je 18mm pa tu mora da je nezrela stanica ako je uopće ima, ako nije prazan.
Izvikao se tko mi je rekao da uzmem terapiju ujutro,ja kažem šparac mi je rekao u 8 ujutro!
Dal da zovem Šparca na mob, bojim se da će mi ovaj reć sutra štoperica radi tog jednog velikog nenormalno izraslog folikula a neće biti jajne stanice. I onda će reć folikuli ti nisu rasli.
Zar stvarno može biti zrela stanica u folikulu? Jel itko imao sličnu situaciju da mu je punkcija 9 dan praktički,i to od folikula nenormalno brzo izraslog a da je uspješno.
Molim vas za bilo kakav savjet.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma