Stranica 6 od 155 PrviPrvi ... 456781656106 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

bok cure pratim vas i u dobru i u zlu rekli bi ,evo ja nisam mogla izdržati do 17 da vadim betu s obzirom da mi je danas 15 dana od transfera kupila ja testić i testirala kad ono dvi crtice,jedna je vidljivo tamnija a druga je prati u malo manjoj boji nijanse,e sad jeli je to to neznam sad me je valjda još više strah ,sto vi kažete

olea žao mi je tvog neuspjeha ali glavu gore idemo dalje,ja sam već planirala 9 mjesec

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

zelim ti da bude velika beta, ja mislim da je to upravo trudnoca...

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Opa - jeej! crtica je crtica! kad si bila nestrpljiva, odi sutra ujutro vadi betu, pa ćeš onda znati više. Test definitvno pokazuje povišenu razinu beta Hcg, ali nije svaka povišena beta uredna trudnoća. Nadam se da tvoja jest, ali nećeš znati dok ne vidiš betu. Sretno i javi nam rezultate!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

da da znam naravno ali morat ću isto pričekat ponedjeljak za betu jel mi je dr na go go a ova što ga mjenja nemam baš lipa iskustva s njom,vidjet ćemo a možda da ponovim u petak još jedan testić ha,

ajoj nemogu vam opisati koje uzbuđenje al neznam nekako sam dosta smirena nego što sam mislila da ću ja sad skakati od sriće,valjda toliko godina iščekivanja jednostavno meni je trudnoća uvjek bila nešto strano kao to se meni ne može desiti tako da nikad nisam mislila da bi se i meni to desilo,a vidit ćemo sad ćemo iščekivati dan za dan pa što bu
    do tad ću uzivati sa svojim

ljubim vas

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Olea žao mi je ali svi kažu (pa i dr.L) da su šanse kod inseminacije male, tako da ja vjerujem i držim ti fige za jesen i IVF.

Opa dobro cure kažu crtica je crtica , ali izvadi betu pa ćeš znati više. Slažem se s patuljčicom, i kod mene je bila druga crtica ali jako svijetla nažalost u skladu sa betom.
    Nadam se da će kod tebe sve biti OK i beta i crtica i duplanje itd....

I mi čekamo jesen za FET. Nevjerojatno kao vrijeme sporo prolazi, još 3 puna mjeseca. Najbolje godine će mi proči u čekanju i načekavanju
    Zna li neko dali je PFC u 7 mj. na godišnjem ili...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Opa beta u zd bolnici bez uputnice ti je 117 kn. (ja ne bi čekala...)

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj opa prvotno napisa Vidi poruku
    da da znam naravno ali morat ću isto pričekat ponedjeljak za betu jel mi je dr na go go a ova što ga mjenja nemam baš lipa iskustva s njom,vidjet ćemo a možda da ponovim u petak još jedan testić ha,

ajoj nemogu vam opisati koje uzbuđenje al neznam nekako sam dosta smirena nego što sam mislila da ću ja sad skakati od sriće,valjda toliko godina iščekivanja jednostavno meni je trudnoća uvjek bila nešto strano kao to se meni ne može desiti tako da nikad nisam mislila da bi se i meni to desilo,a vidit ćemo sad ćemo iščekivati dan za dan pa što bu

ljubim vas
    opa draga to je to sigurno
    a da ideš u Sunce vadit betu ujutro i nalaz ti bude u 14 sati-135 kuna mislim
    ja ne bi izdržala,držim fige
    olea žao mi je
    pozdrav putnicama koje su već na putu i koje se tek pakiraju

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala cure još jednom.
    kia dr L je na godišnjem od 10.07.-30.07.,jer i mi smo mislili ići ponovo u 7 mj.ali zbog godišnjeg planiramo 8 mj.
    nadam se da će mi dotle hzzo odobriti ivf ako ne mi svakako idemo.
    opa pa to je sigurno trudnoća,cure imaju pravo odi izvaditi privatno ako ne možeš izdržati do pon.
    Sretno svima koji idu put Praga,Seli posebno.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

opa tako je bilo i kod mene druga crta prisutna ali svjetlija i beta je bila 2800 16 dan transfera

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj pretorija prvotno napisa Vidi poruku
    opa tako je bilo i kod mene druga crta prisutna ali svjetlija i beta je bila 2800 16 dan transfera
    je je, tvoj famozni negativni test pretorija. nadam se da ce i moj tako biti "negativan"

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

opa, super!
    sigurno si trudna, ponovi testić u petak, pa u ponedjeljak na betu, ako nećeš ranije.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mislim da je potrebno znati činjenice kakve jesu u IVF-u, uspješnost s tri jajne stanice je ovisno o godinama izm. 6-21%, bez obzira u što Vas Vaši liječnici uvjeravali! To se odnosi na broj stanica po ciklusu, dakle upotrebljavane u jednom ciklusu a ne one neoplođeno zamrznute!!!

dob žene: 18-34 godine; 35-37 godina 38-39 godina 40+ godina

3 j.s. 21% 18% 12% 6%

15 j.s. 40% 41% 26% 17%

http://forum.roda.hr/threads/65387-Z...jajnih-stanica

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Opa čestitke.....trudna si sigurno,nije druga crtica bez razloga!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kia PFC ti ima god odmor u 7.mjesecu pa da znaš!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure pozdrav!
    Nisam mogla izdržati do 14.5.pa sam napravila test jučer koji je bio pozitivan sa jednom dosta svjetlijom crtom,izvadila odmah krv i danas podigla nalaz.Rezultat je:302,9mlE/ml.Jučer mi je bio 15.d.poslije transfera.Embriji su bili stari 72sata.molim komentare,vrijednost bete je ok?Inače sam van sebe i još ne vjerujem da je to sve istinito!!!!
    VELIKO HVALA SVIMA NA POMOČI I PODRŠKI!!!!(da ne nabrajam,tnx.....)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tika, beta je odlična, čsetitkeeeeeee! Ponovi je preksutra da se vidi lijepo duplanje. Ajme, šta nam PFC štanca u zadnje vrijeme, samo nek se tako nastavi.
    opa, čestitam!!!!!!!!

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ma Mare sad smo i mi na redu!!!!
    tika čestitam od srca

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tika ,svaka čast sretnooooo draga.....curke stvarno se stvorio jedan sretan niz i nesmijemo ga prekidati......joooj što volim ovo pročitati!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tika čestitam drago mi je da ti je uspjelo!!!
    stvarno čitamo lijepe vijesti u zadnje vrijeme,nadam se da će se nastaviti tako da i ostale uspiju durđa,mare i sve ostale zajedno sa mnom.mi ćemo valda imati više sreće krajem ljeta.
    dogovorila sam za srijedu u petrovoj da mi ispuni novi prijedlog (jedva htjela me je naručiti za mjesec dana a ja kažem trebam samo da mi ispuni dr prijedlog što je 5 min.),nadam se da neću imati problema kod dr B jer zadnji puta nije bilo baš ugodno.
    mislila sam otići poslije toga u hzzo sve to predati da ne moram dva puta u zg.jel znate do kada rade i jel idem na urudžbeni?
    prvi puta sam slala poštom pa ne znam iako sam išla tamo zbog dopisa za lijekove.
    Iako kada se sjetim da mi nije uspjelo malo sam tužna ali idem saditi cvijeće jel kada radim ne mislim na to a dan je lijep.
    e da imam pitanje danas mi je krenulo krvarenje malo tamnije ali je M to mi je 18 dan nakon transfera,a 38 dan od zadnje M.
    kako je vama bilo sa M nakon transfera i koliko ciklusa treba proči da se regulira?
    možda gnjavim ali takva sam ....

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

olea urudžbeni mislim radi do 12,ili do 13,al do 12 sigurno
    držim ti fige da riješiš u bolnici,da se ne ponovi od prvi puta,znam da su te dobro izgnjavili
    Posljednje uređivanje od đurđa76 : 12.05.2011. at 13:03

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Javila se Sela, vraćena 3 ljepotana, sad čekamo i ~~~~~~~~~~~~.
    olea, menga obično dođe treći ili četvrti dan nakon zadnjeg utrića, bit će sve ok, ne brini i sretno!

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ajme pa koliko je ove češke djece
    fakat koliko je to, broji li itko, neka lista nešto (mare41 )
    pusa svima a specijalna jednom malom dječaku kod naših Čeha amarie23

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

milivoj, nakon 10. diteta sam prestala brojati, šalim se, dat ću si truda kad bude vremena, a baš se zahuktalo........
    i ja šaljem puse dečkiću na more.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj đurđa76 prvotno napisa Vidi poruku
    olea urudžbeni mislim radi do 12,ili do 13,al do 12 sigurno
    držim ti fige da riješiš u bolnici,da se ne ponovi od prvi puta,znam da su te dobro izgnjavili
    Da, ali ja sam neki dan bila oko 15.00 pa su zaprimili. Mislim da ne bi trebao biti problem. Olea kava?

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ajde da bar u nečemu malo popuste!!!

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

jedno pitanje, estrofem od 2 mg pije li se po jedna teblete tri puta na dan?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja obično pijem 3x2 mg, odnosno 3 tb dnevno, ujutro, popodne i prije spavanja. Sad mi je dr. Č preporucio 2x2 mg do uzv, pa cemo povecati dozu vjerojatno.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

tika, čestitke!

Sela, navijamo! veliki pozdrav!

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

hvala puno,ja sam juce pila tri puta po 2 od 2mg greskom,a inace mi se greske cesto desavaju pa me ni to nije iznenadilo,samo sam se malo uplasila . valjda nece to nista da skodi daljim planovima.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mravic, i ja sam prvo tako shvatila dr (nisi jedina) jer piše: 3x2 (a tek naknadno se ukopča da zapravo piše 3x2 mg, i ja sam s dr još jednom provjerila). Vjerujem da ti neće škoditi, sretno!!!!

goga69 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Opa, crta je crta,to je to sigurno
    Tika08 cestitke od
    Sela draga,bice tu dvojcica

Ja bila na uzv i potvrdjena dva kuckava ,najavljena za sledecu kontrolu 7.6,dan posle mog 42 rodjendana,koja divota!!!
    Pozdrav svima i puno vibra svima zasta treba!!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bravo za Selu mogli bi biti dvojčeki!
    Goga baš bi je drago za tvoje blizance,lakše mi je kada pročitam da je moguća trudnoća i poslije 40.
    OKNP,naručena sam u Petrovoj u 12 h,pa kada tamo završim idem odmah u hzzo da predam,ako hočeš mogu ti se javiti kada završim pa ako ti bude odgovaralo popijemo kavu na trgu.pošalji mi molim te broj mob.na pp,negdje sam izgubila.

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Najdraži moji... Evo mene nakon dužeg vremena. Vidim lijepe brojke iz Praga i presretna sam zbog toga!!! Milivoji moji dragi, zbog vas mi srce hoće iskočiti od sreće!!!! Evo već 6 mjeseci čekam nešto.... Ne znam ni sama šta. Uglavnom, nakon prošlog ICSIa u PFCu sam bila u veeeeeeeeelikoj depresiji zbog neuspjega, zatim mi je pao imunitei i završila sam u bolnici zbog jake upale bubrega i ešerihije.... Katastrofa!!!! U 8 mjesecu planiramo opet u najdraži nam grad! Neki kažu treća sreća, a mi ćemo biti 3.x u Pragu u kolovozu!
    Puse svima!

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

bravo tika!!!! čestitke od srca!
    Seli držim fige!
    opa držim fige za betu!!

ja sam od 7.5. na estrofemu ( 10 mg) i dobro ga podnosim. u srijedu sam na UZV za endometrij pa ću vidjeti što dalje kaže klinika, stanje donorke i dan transfera..
    jedva čekam ...........

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala cure.
    Stvarno ste naj,naj
    Javim duplanje bete.

faith79 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

cure vi ste sjajne, tika, opa....držimo palčeve
    sela sretno
    olea draga nema predaje.....
    djevojko Prag, pa di si..pakiraš se pomalo??

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Javila se Sela, vraćena 3 ljepotana, sad čekamo i ~~~~~~~~~~~~.
    e, ovo trazim
    tako mi je drago da je Sela opet u akciji, jedva cekam betu!!!! ~~~~~~~~~

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Missixty

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ej martić
    Jučer sam bila na uzv i doktor je ovaj puta vidio 2 bebice... Imaju 2 cm i veselo mašu nožicama. Jako sam sretna. Čak mi je možda i draže što su dvije radi mogućih komplikacija kod trojki.
    Slijedeći uzv tek za 3 tjedna... Uh tko će to dočekati. Od utrogestana stalno spavam jer sam ih počela oralno uzimati radi krvarenja koje sam imala. Ovako mi barem brže dani prolaze
    Kako si mi ti? U kojoj si fazi i kad idete ponovno za Prag? Skoro pa vam zavidim što ćete opet posjetiti taj divan grad Sretno draga, od srca! Neka bude dobitno!

Opa navijam za veliku betu! Sela, prag, mare, OKNP sretno cure!
    Goga bravo, dvostruka srećica

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

missixty, čestitam na dvije bebice (trojkice su stvarno rizične, al vjerujem da stignete kasnije po treće), javljaj nam i dalje kako vam ide, kiss!
    Posljednje uređivanje od mare41 : 15.05.2011. at 09:19

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

missixty, pročitala sam nešto na forum. hr i pomislila da si to ti......
    ja sam danas vadila hormone 3 dc, pa čekam nalaze....
    inače smo dogovarali da idemo u 06.mj. sa dr L, pa ćemo vidjeti....

tebi želim da uživaš sa blizančekima i pozdravit ću ti najljepši grad na svijetu!

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

cure,recite mi,molim vas, ovih dana ću svom liječniku specijalisti odnijeti da mi ispuni "prijedlog za upućivanje na liječenje u inozemstvu"
    zanima me u koju rubriku upisuje razdoblje liječenja .Put Praga ću krajem 10. ili sredinom 11. mj. i vjerojatno negdje treba navesti u kojem razdoblju će se postupak vršiti.

vidim da postoji samo rubrika " očekivano trajanje liječenja"

I još jedno pitanje....

pošto sa dr.Lazarovskom komuniciram putem maila tako svojoj ginekologici neću moći predočiti pečatirano od strane specijaliste potrebne nalaze poput mykroplazme,ureaplazme,chlamydie itd....
    jeste imale problema sa tim ili vam je vjerovala " na riječ "?

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

"prijedlog za upućivanje na liječenje u inozemstvu"
    oko ovog će ti cure bolje reći ali mislim da imate par mjeseci vremena od odobrenja do "realizacije" postupka, tako da se može iskombinirati...
    što se tiče nalaza za briseve mž je printala mailove od dr.L i nije imala problema sa soc. ginićkom...
    sretno

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

skandy, ja sam isto printala mailove koje sam dobila od dr L i to nosila svojoj soc.gin.
    a dr L. sam skenirala i slala sve nalaze.

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

milivoj ,m arta...hvala

imam crknuti printer

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

skandy, snimi na USB ili neki drugi medij i negdje odprintaj.

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

curke! evo malo pozitive raznoraznim čekalicama . Na uzv-u smo vidjeli srčeko našeg malog borca! Svima vam od srca želim da što prije iskusite taj neopisiv osjećaj!
    puse!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure koliko lijepih vijesti na ovom dijelu foruma od novim trudnicama čestitam i ~~~~~~~~~~~~~ za što više lijepih beta za čekalice a posebne ~~~~~~~~~~~~ šaljem dragoj Seli da nas obraduje sa prekrasnom brojkom bete.

I mi smo razgovarali malo o našem eventualnom drugom postupku koji planiramo za sljedeću godinu kada Jelena malo poraste i mislim da će izbor ovaj put biti Prag, pa me interesira koliko se čeka da se dođe na red u prontal, mislim od prijavljivanja za postupak dok se ne dođe na red.

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

patuljchica

bravo za uspješan pgd i čestitam na malom borcu

m arta , hvala na prijedlogu

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Napisala sam na ovoj temi: http://forum.roda.hr/threads/65433-O...%BEim-lijekove al ponavljam-dobila sam estraderm flastere pa ih proslijeđujemkome treba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •