Stranica 29 od 65 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kleopatra slušaj našu iskusnu kiaru ja ti želim sreću. i ja sam bila danas gore, ali samo na konzultacijama za terapiju. i baš je danas bilo mirno, skoro pa nigdje nikog

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

MalaMa, u koje vrijeme si bila? Meni se činila dosta veća gužva nego prvi put kad sam bila. Valjda taj put nije bilo zbilja nigdje nikog.

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

juhuuu..baš ste me razveselile curkice!! hvala ti kiara ..hvala MalaMa...sad jedva čekam Petak..

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    kleopatra slušaj našu iskusnu kiaru ja ti želim sreću. i ja sam bila danas gore, ali samo na konzultacijama za terapiju. i baš je danas bilo mirno, skoro pa nigdje nikog
    a vjerojatno je mirno jer se čeka promjena zakona,pa nitko neće sada iči..

luci ja sam već par godina na Euthyroxu koji je lijek za štitnjaču...operirala sam prije par godina tumor štitnjače i TSH mi je stvarno jako divljao,al uz pomoć tableta se sve riješi..
    koliki ti je TSH?

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

5,4. Prije 4 mj. je bio 2,86 i na to nije nitko reagirao. Danas sam ga vadila onako na svoju ruku i dobila nalaz kad sam došla već doma pa nisam mogla pitati dr za to. Ma muči me sad to jer bih za koji dan trebala dobiti M i krenuti s klomifenom, a ne znam koliko će taj tsh smetati.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

tsh ti je definitivno previsok za bilo kakav postupak..trebala bi kod endokrinologa i sa minimalnim dozama euthyroxa će ti pasti...
    ne preporučujem ti da počinješ sa klomifenom dok to ne riješiš...
    nazovi dr.na SD pa se dogovori..tebi bi doza od 25 mcg bila dovoljna da tsh padne na normalu.
    Posljednje uređivanje od kiara79 : 29.02.2012. at 21:51

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hvala. Kad misliš da bi bilo najbolje da nazovem gore?

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Lucy, bili smo oko 8.15 dosli i oko 9 otisli.Za razliku od prije 3.tj kad smi ceksli od 7.30 do 12 ovo je super.

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

7.30-12?!

Ja sam onda super prošla oba puta. Danas sam bila kasnije od tebe, čekala sam od negdje 10.30-12.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure i dečki, javite se na http://forum.roda.hr/threads/71767-Jesmo-li-zadovoljni

samo DA ili NE - potrebna je samo koja sekunda vremena... Hvala!!!

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mala Ma, draga, nisi li ti danas gore? Ima li kakvih novosti? :nestrpljiva:

držim fige do neba da ovdje krenu lijepe vijesti!!

i cure, dajte fakat, molim vas odite tamo na temu "jesmo li zadovoljni" , ovaj link od Frke, malo vremena vam samo treba, a znamo da nas čitaju pa može puno značiti. opet ćemo nagrabusiti ako ne reagiramo

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj *mare* prvotno napisa Vidi poruku
    Mala Ma, draga, nisi li ti danas gore? Ima li kakvih novosti? :nestrpljiva:

držim fige do neba da ovdje krenu lijepe vijesti!!

i cure, dajte fakat, molim vas odite tamo na temu "jesmo li zadovoljni" , ovaj link od Frke, malo vremena vam samo treba, a znamo da nas čitaju pa može puno značiti. opet ćemo nagrabusiti ako ne reagiramo
    draga moja mare,
    ja ti još s e coli ratujem, a i moj mm. sad 4 turu antibiotika pijemo. jučer smo počeli. neke grozne, nisam baš sama svoja od njih, mučno mi je malo cijeli dan. al bumo zgurali 7 dana.

nestrpljivo čekam da se ti javiš. vidim u potpisu da mi nisi baš happy

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

o Bože MalaMa kako mi je žao što te toliko dugo već muče te beštije baš grozno. kad se samo sjetim da smo skupa čekale lijekove, a ja svoje već tako davno potrošila.. Nemojte mi se obeshrabriti, držim fige i molim dragog Boga da se ovaj put riješite toga jednom zauvijek pa da konačno krenete!

Ja ti ovaj mjesec pauziram pa slijedeći u polustimulirani. Trenutno me pretjerano ljuti taj novi zakon jer se uuužasno bojim ovog vraćanja samo 2 zametka. moji su ionako uvijek jadni i nikakvi i nikada neću biti kandidat za zamrzavanje pa se užasavam pomisli da će, kako su do sada od punktiranih 6 js čudom preživljavale taman 3 tako po novom koliko god da ih dobijem (ja max 4) oplođene biti uvijek samo dvije. a meni i ta jedna više jaaako puno znači. zato je potpis takav.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mare, više me ne pogađa sve to kao na početku. u početku sam još bila u zabludi da će sve ići glatko, pa me sve loše jako streslo, a sada... valjda čovjek ogugla nekako. ovaj put me nalaz uopće nije rastužio. idemo dalje... idem danas opet homeopatkinji da vidim šta ona kaže.

jako se nadam da se ovaj zakon neće još dugo održati i da ćemo postati "normalna" država po tom pitanju, napokon!
    sretno ti!

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

MalaMa bravo za stav!

a što se zakona tiče.. ma najgore od svega je što ćemo očito i sa ovim novim koji nam spremaju ostati nenormalna država i dalje će nam se ostatak svijeta čuditi i smijati, a mi ostajemo zakinuti za optimalno liječenje i individualni pristup koji nam treba. a tako smo se nadali.. ma joj ljuta sam i tužna istovremeno!

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Danas sam bila gore curke. fol D- 15/16..u Ponedjeljak imamo punkciju !!!! danas se još pikam a sutra u 22h štoperica ...jedino što sam zaboravila je..šta trebam popiti prije punkcije.. apaurin 5mg..i nešto što uopče ne kužim pročitati na nalazu...i još samo nešto ..KOJE UPUTNICE TREBAM IMATI...ZA MUŽA ZNAM DA TREBAM UPUTNICU ZA SPERMIOGRAM..A ŠTO ZA MENE ? i...dali je to bolno ili ne ? <3

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

kleopatra, ja prije punkcije uvijek pijem normabele i voltarene. Treba ti uputnica za bolničko liječenje za tebe i kako si i rekla, uputnica za spermiogram za tm.
    da li je bolno.. je. ali nije neizdrživo i ono najbitnije brzo je gotovo! jedan je folikul ili više?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Alooo curice moje... evo nije me bilo 4 i pol dana bila sam vam u Zg= folikulometrija!!!! kod vas vidim ima svašta,a i da su neke curke bile gore kad i ja.
    Svaki drugi dan bila mi je folikulometrija i do danas sam si dala 50 inekcija (Decapeptyl+Menopur) pucam po šavovima od bockanja.
    I ovako vam stvari stoje Dr.T rekla mi je da je prezadovoljna i da mi folikulići prekrasno izgledaju,danas 11 dan ciklusa mjere su ove D=16mm i malo više,L=15mm,sutra u 22h štoperica a u ponedjeljak punkcija,moram se ugruvat sa Ketonalima(onim jaćima) i Normabellom od 5mg!!!! e sad ona je rekla u Pon punkcija,al nisam sigurna u koliko sati,pa vas molim drage moje što mi vi mislite kad je najbolje da budem tamo????? Ja sam planirala da budem gore oko 8h¨??? I što mi vi predlažete??? Eeee da nisam vam se pohvalila imam ukupno 14 folikula,s tim da su mi na desnom njih 13,a na lijevom samo 1,malo je lijen!!!! eto Dušice moje nadam se uspjehu i vašem i svome pozzzzz

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

punkcije su rijetko kad prije 9,jer obično u 8 i 30 odu na sastanak..

eto ti zakona kad cura ima 14 folikula,pitanje koliko će dobiti js,oplodit će tri na eci-peci-pec..uhhh kakva nam je država jadna..

antesa,nadam se tvom uspjehu..sretno..

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

*mare* nije mi napisala koliko imam folikulića brijem taj 1 napisala je samo 15/16 brijem da je to ipak mm a ne broj folikulića ... a joooj kak ja tak malo imam ...i hvala ti *mare* !!!!

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Antesa i ja sam gore u Ponedjeljak na punkciji...meni je rekla da dođem o oko devet.. pa tak vjerovatno i ti ... sretnooo!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kiara... pa imam li ja pravo na smrzavanje jajnih stanica,ili što se već smrzava???? nadala sam se tome! U slućaju da mi ova oplodnja nedaj Bože neuspije,mislila sam ono imam smrzliće pa ću po njih,dok mi se tjelo oporavi od ovih hormona,ova stimulacija u ovoj oplodnji raznjela mi je jajnike...tako su bolni da ih osjećam sa svakim korakom...iseee... Kleopatra nadam se da ćemo se vidjeti gore,i molim za uspjeh svih parova koji prolaze kroz sve ovo,jer nezna nitko kako je to,ko to neproživljava, al na ovom forumu svi smo isti i nema osude samo podrške i ljepe rijeći O !!!!! Još jednom hvala što ste mi odgovorile na moje pitanje i hvala za podršku,i ja vama želim sve najjjj... Velika pusa

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

cure puno uspjeha i veliki zagrljaj, vjerujete u krasne doktore, duše od sestrica i profesionalne ruke biologa

Ja ću samo ponoviti, gore sam imala 2 stimulirana i 4 krio postupka, niti jedan prirodni (čak su mi ga odbili), u potpisu vidite detalje
    dok se zakon ne promijeni, bolje da nemate više stanica od 6-8 jer vas inače čeka višemjesečna agonija, ne kažem da u svim tim postupcima nisam imala vjere i nade, ali na kraju (a uvijek je najlakše biti pametan na kraju) bolji mi je bio onaj postupak sa 6 js za razliku od onoga sa 19js

Da li se čeka za polistimulirani dulje od 3 mjeseca i kolika bi trebala biti pauza nakon stimulacije i između polustimuliranog????

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Da li se čeka za polistimulirani dulje od 3 mjeseca i kolika bi trebala biti pauza nakon stimulacije i između polustimuliranog????
    Ti si sad bila u full stimulaciji, i teoretski bi pasalo napravit prirodnjak nakon stimuliranog, jer je tijelo puno hormona, dobiješ sigurno 1js, a s obzirom na tebe ko tebe, možda čak i 2. A sobzirom na novonastalu normo kod TM, to je već wow.
    Na polustimulirani misliš Klomići+Gonali? Mislim da sam čitala da ide nakon 3mj (ako ne i više), dok se tijelo barem malo počisti, a za samo klomiće, negdje 2-3, ovisi naravo o organizmu, da li se nakupilo cisti ili ne... bla bla, dobro je proć par UZV-ova, prije/poslije O da se vidi kako tijelo funkcionira.

Nego, ja držim fige za sad...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mene nisu htjeli prije u prirodnjak, valjda zbog godina
    pitala ja al ne ne ne

a to za normo, ne možemo mi na to nešto računati, eto taj jedan put se desilo, možda 5dana apstinencije, možda ugodna soba za te stvari, možda ne stresna situacija jer smo na konzultacijama zamrznuli uzorak pa sada nije imao onaj preitisak moraš, i tako to

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mene nisu htjeli prije u prirodnjak, valjda zbog godina
    pitala ja al ne ne ne

a to za normo, ne možemo mi na to nešto računati, eto taj jedan put se desilo, možda 5dana apstinencije, možda ugodna soba za te stvari, možda ne stresna situacija jer smo na konzultacijama zamrznuli uzorak pa sada nije imao onaj preitisak moraš, i tako to

Više vjerujem da vas nisu u prirodnjak puštali zbog TM, jer je s takvom dijagnozom češće slab postotak fertilizacije, pa se išlo na veću količinu (zakon i kontradikciju bolje da ne spominjem).
    A gle, budeš vidjela u pon/uto, kad već misliš vadit betu.
    Sad ne znam više, ali mislim da je dr.B gore utorkom, pa vidi, ako bude neg. možda te i pusti u prirodnjak baš zbog normo.
    Ono, čisto rekreativno u postupak, jer sad ionako ne možeš u ikakvu stimulaciju ovako odma nakon full stimulacije, a možda se zaleti koji dobar spermić

Meni nije jasno, zašto ti nakon prvog onako obilatog dobivanja JS, i loših transfera/nehvatanja, odmah nisu nudili polustimulirani?
    Ionako dobiješ dosta JS, a manja je makljaža i organizma i vremena....

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

linalena, ja sam sada odmah nakon stimuliranog žicala polu (klomifen+menopur) dr B rekao 2 ciklusa pauze pa startamo. ja sam mj nakon stimuliranog uspjela užicati prirodni (da skratim čekanje) i sad ovaj mjesec ništa pa startam sa klomifenom. ja sam se isto bojala da ću morati dugo čekati.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj sweety prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nije jasno, zašto ti nakon prvog onako obilatog dobivanja JS, i loših transfera/nehvatanja, odmah nisu nudili polustimulirani?
    Ionako dobiješ dosta JS, a manja je makljaža i organizma i vremena....
    kada sam u prvom postupku u 12.2010 imala nakon 1mj pauze 3 kria, dakle 2,3 i 4 mj
    ja u 5 i 6 nisam mogla zbog posla, kada sam tražila da nam daju krajem 6og početkom 7og prirodni rekli su ne ja nisam ni stigla pitati za polustimulirani već je drB rekao 2 mjeseca kontracepcije pa u 9om drugi
    a onda smo odmah nakon stimuliranog u krio koji me uništio, u mjesec dana (ono oko 30 dana, 2 ciklusa) 2 obećavajuća transfera, 2 nule. Fakat sam pukla, u onom najgorem smislu kada nejdu suze i počneš samo misliti kako mi se to desilo, što sam kriva i padneš u glupost samosažaljenja

ako ću morati idem u utorak gore, kaj mislite kada da dođem da me primi drB??? Imati ću uputnicu za kontrolu

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ja kad tako idem na blef njega hvatati onda dođem kasnije, oko pol 11 recimo, uhvatim na hodniku sestru Peru i kažem da trebam njega. jest da se najčešće načekam jer ima ambulantu pa moram čekati da se izredaju naručeni i trudnice, al na tu foru uvijek uspijem doći do njega.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

eto sigurno je da se vraćam na kliniku
    sada si razmišljam dal ići gore u utorak ili u srijedu u Betu privatno kod njega na konzultacije???

Palčice pomagaj????

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

linalena ja bi na tvom mjestu otišla na SD preko uputnice,
    jedino ako dr.B ima jako veliku gužvu pa da te se ne može detaljno konzultirati s tobom
    u Beti je svakako elegantnije i ima puno više vremena
    sutra ti radi popodne, nazovi još za provjeru
    ja sam samo jedamput bila privatno kod njega
    u zadnje vrijeme sam češće kod dr.T

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ovo sutra popodne to na SD ili u Beti???

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

popodne je u Beti,
    draga ja sam sigurna da će ß biti pozitivna i da će se lijepo duplati
    ~~~~~~~~~~~~

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Curke ! u pon bili na punkciji...izvađene 4.....danas sam zvala i u četvrtak transfer...doktorica kaže da se ZA SADA primila jedna ...koliko je moguće da se još koja oplodi ???...koliko je uopće moguće da dođe bebitos s jednom oplođenom???? jako me struh !!!!!!!

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

kleopatra, moguće je da sve bude u redu sa jednim embrijem, zašto ne? pa ako je dobar i kvalitetan jedan je upravo ono što ti treba. ne brini, bitno je samo da se ta jedna nastavi lijepo razvijati. držim fige da ti baš ta mrva bude dobitna!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jućer je bila punkcija! (jako bolna) Danas sam zvala,rekli su mi da dođem u ćetvrtak na transfer,al nitko mi nije rekao koliko ih se oplodilo????
    Kleopatra dali si ti njih pitala koliko ima oplođenih??? ili su ti je sama doktorica rekla??? zbunjena sam !!!!
    dali se mora nešta popit prije transfera?? Prošle godine kad sam išla morala sam doć turbo punog mjehura,(tako mi je rećeno) a sad ništa,nitko mi nije ništa rekao...
    puno se toga promjenilo,dal netko zna,dal je potrbno što???

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

antesa, ne trebaš ništa piti prije transfera. transfer ne boli, zapravo ga i ne osjetiš. da, mjehur mora biti pun, to piše na svim vratima gore

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

*mare* hvala ti!!! znaći da se malo nažburam vodom kad budem išla ???

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kleopatra prvotno napisa Vidi poruku
    koliko je uopće moguće da dođe bebitos s jednom oplođenom???? jako me struh !!!!!!!
    kleopatra, mojoj kumi je prošle god. iz 4. upalilo kad su joj vratili samo 1 oplođenu. ona je grintala i prigovarala, a upravo je ta bila dobitna. sad sam kuma jednoj malo curki
    sretno!!! ~~~~~

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

antesa i kleopatra, sretno!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja sutra idem opet gore na konzultacije zbog tsh.

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Antesica ,ja sam pitala koliko ih je... i ja idem u četvrtak gore !!! ma sve je super ak su ti rekli da dođeš ) svu sreću svijeta šaljem svima curke...antesica držim figice !!!
    MalaMa...jooooj baš si me razveselila s ovom porukom !!!!! puseee curkeee!!!!!
    luci07....hvala ti i tebi sretnoooo!!!!!!
    Antesa koje su tebi tabletice prepisali??

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

*mare* hvala ti na odgovoru .. hvala Bogu da sam se prikljućila na ovaj forum ...HVALA VAM DRAGE MOJE I SVIMA SRETNO !!!!

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

antesa i kleopatra sretno i da se sve lijepo i školski podijeli
    svakako treba imati puni mjehur, ja si obično popim vode još u čekaonici
    prije samog transfera, samo se opusti i neka transfer dobro prođe
    držim vam svima fige

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Pozdrav žene, ja sam jučer dobila lijekove i na kraju mj počinjem s pikanjem, moje pitanje je dal mogu otvoriti bolovanje onaj tjedan prije punkcije pošto svaki dan moram biti gore (a radim malo ujutro malo popodne pa ne mogu bit ujutro svaki dan gore) i nisam iz zg.. Jel se uopće može dobiti bolovanje za postupak i jel mi ga mora odobriti ginić ili dr opće? Pomagajte!!! Hvala i držim nam fige svima... Opet...

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Antesa i Kleopatra sreeetno.. . Jeste li popile što prije punkcije, voltaren, normabel ili oni daju kakav koktelčić??
    Kika i ja na kraju mjeseca počimam s pikanjem! U mom prošlom postupku moja dr. opće prakse mi je otvorila bolovanje, šifra N98 - komplikacije povezane s potpomognutom oplodnjom (21 dan)!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala curke svima na podršci,i ja tebi kleopatra želim svu sreću ovog svijeta!!!!!
    Dobila sam Andol100 1/2 tablete,Decortin 1×1,Utrogestan 3×2,ja ti klepatra uzimam i Pregnital,to sam uzela sama u ljekarnoj,on ti ima i folnu i omegu 3,i kojekakve vitamine. Loly ja sam ti popila Normabell od 5mg,i Ketonal od 150mg to sve si sama moraš pribavit,osim ako ti tvoj ginekolog to nepropiše! Moja šifra steriliteta je N97!
    I bolovanje Kika dobiješ ćim ti krene folikulometrija,bolovanje ti daje Dr.opće pr., a uputnice za postupke ti daje tvoj ginekolog! Za suprugovu uputnicu kad dođeš do spermijograma tražiš kod njegovog Dr.opće pr.!!! eto tako- Klepatra i ja sutra krećemo u nove pobjede,nadam se da je svoj ovoj muci došao kraj,i da nas više gore neće morat gledat,nadjmo se samo onom dobrom što dolazi.... Svim curama koje tek kreću u postupak ili nešta sl. želim vam da budete jake,pozitivne i sve da prođe sa što manje trauma!!!! Ćujemo se poslje transfera,sve vas ljubim i još jednom SRETNO SVIMA!!!!!!!!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Bok,komp mi je bio u kvaru,pa ne mogu poloviti tko je u kojoj fazi,ali sretno svima u kojoj god fazi bili.

Ja nažalost u ovom stimuliranom nisam ni došla do transfera,dobila samo 1 stanicu i ta je bila nezrela.Izgleda da je stres opet napravio svoje....odlučila sam da se sad nejdem ni zapisati za ljekove ili možda prirodni. Ostao mi je još 1 socijalni stimulirani,ali nisam sigurna dal ga budem uopće iskoristila,kak stvari stoje ovo mi je bio zadnji pokušaj.

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj lberc prvotno napisa Vidi poruku
    Bok,komp mi je bio u kvaru,pa ne mogu poloviti tko je u kojoj fazi,ali sretno svima u kojoj god fazi bili.

Ja nažalost u ovom stimuliranom nisam ni došla do transfera,dobila samo 1 stanicu i ta je bila nezrela.Izgleda da je stres opet napravio svoje....odlučila sam da se sad nejdem ni zapisati za ljekove ili možda prirodni. Ostao mi je još 1 socijalni stimulirani,ali nisam sigurna dal ga budem uopće iskoristila,kak stvari stoje ovo mi je bio zadnji pokušaj.
    micek, znam da ti je grozno... ja sam u 11. pomalo posustala... i 2 mjeseca sam tvrdila- ma neidem više, ak nije suđeno, nije.. i prošla dva mj. i mislila sam si- kak sam bedasta, već sam mogla biti na pola pua s ljekovima... ipak, uzmi vremena, odmori se, i kreni dalje, na kraju se svaki trud isplati, pa tako i tvoj... nemoj odustati.. osim toga, piši se, i kreni kad i ja.. do sada, koja god je krenula samnom, završila je trudna... mislim da je ključ uspjeha da jednu folikulometriju čekaš samnom, i jednu kavu popiješ... i ziher buš trudna...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

lberc draga nemam ti šta za reč već da trebamo dalje,
    ajde idemo zajedno i dogovorimo kavu s Inanom

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav žene, ja sam jučer dobila lijekove i na kraju mj počinjem s pikanjem, moje pitanje je dal mogu otvoriti bolovanje onaj tjedan prije punkcije pošto svaki dan moram biti gore (a radim malo ujutro malo popodne pa ne mogu bit ujutro svaki dan gore) i nisam iz zg.. Jel se uopće može dobiti bolovanje za postupak i jel mi ga mora odobriti ginić ili dr opće? Pomagajte!!! Hvala i držim nam fige svima... Opet...
    bolovanje možeš dobiti na šifru n97 u trajanju 14 dana, postoji još jedna n98 za koju se dobije 21 dan
    ja je nisam nikada koristila, moraš pitati ginekologa da li možeš na tu šifru n98, ako ne,
    probaj dogovoriti sa dr. opće prakse da ti otvori bolovanje na upalu uha ili već nekaj
    ja koristim bolovanje na n97 od dana transfera
    katkada kombiniram sa godišnjim par dana najčešća od punkcije do transfera

pusa i sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •