ja bi na tvom mjestu pocetak rituala pomaknula na 19 ili 19 30. 21 je vec kasno.

iako iskreno i kod moje ide na valunge. nekad spoji par dana, cak tjedana da je super volje uz samo povremene ispade, a nekad ima svaki dan tantrume i ljuti se ono svakih pola sata nes drugo

jako me zaje*ava kad je md doma, jer me on sabotira pa ona (i brat) to koriste da se bune na ritam, ja se ne dam ali ovaj im sve dozvoljava pa tu nastane raspasoj. jos pokusavam naci rjesenje za to ali sporo. ima li tog kod vas? da je jedan popustljiviji od drugog? to je dobar recept za tiraniju. ovi su opcenito puno mirniji kad su solo samnom jer se zna red.

kad nemam energije za natezanje oko oblacenja, pustim ju da izade kak hoce. pustila bi ju i golu ako treba. kazem joj sta ju ceka vani, sta ce biti (skuhat ce se ili smrznut) i da joj ja necu nis nosit jer imam dovoljno svojih i stvari za najmanju.

sad i ja vise stvari kuzim pa se ne dam lako zajeee-avat. u principu ju dovedem u red ili istrpim dok se ne iskulira. ali definitivno je lakse sad (4,5) nego kad je bila manja.