-
Mitovski,
a da probaš naći Searsovu knjigu Fussy baby, možda ti pomogne? Ja sam ovo ljeto čitala njegovu knjigu Povezujuće roditeljstvo i u toj knjizi je jedan odlomak posvećen djeci s visokom razinom potreba i nabrojane su ove koji si ti c/p s foruma, ali i neke druge karakteristike takve djece.
Meni se bad ovdje javljati, sve čekam da mogu nešto konkretno napisati, osim da smo u teškom razdoblju. Ne znam, ako nikne zub počastit ću se frizurom. Ako ne nikne, a netko spomene riječ zub, upucat ću se. O spavanju neću jer sad furam film da mi je ok nespavati, ali da je svako spavanje dobrodošlo i da se ne smijem naviknuti spavati kako mi, kad prođe ta faza, ne bi bilo još teže.
S druge strane, fora je gledati kako je povezala hrpu stvari - otme daljinac i usmjeri ga prema TV-u i mijenja programe; pokazuje na luster pa na prekidač, odvedem ju do prekidača, ona pali i gasi i gleda u luster; kad zvoni parlafon (ona mora stisnuti tipku za vrata), čeka pred vratima jer zna da nam netko dolazi itd.) Počela je učestalo koristiti riječ "ne" (što zvuči kao "nenenene!") kad nešto neće (hranu, da ju uzme tata, a ne mama itd.)... Urlanje, ni o tome neću.
Ludo i zabavno, a bilo bi i zabavnije da nisam kao prebijena mačka...
Pozdrav svima, drži se Mitovski!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma