Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
Kretao nam je ritual za spavanje oko 21.30, ali sad smo pomaknuli na 21.00.
Što se tiče nereda u kući, ljudi moji kod nas je to kao da je bomba pala u kuću, knjige po cijeloj kući, na stolu plastelin, bojice, flomasteri, kolaž, papiri, škare, igračke po podu....strašno nešto, na hrpe, jer ona krene s jednim i onda se prebacuje s jednog na drugo po pet minuta.
Inače mi smo išli cijela 2 dana u vrtić i opet je doma, ima urionoinfekt. Moje zahtjevno dijete je inače i stalno bolesno , ali to se golim okom ne primjeti jer stane jedino kad gori 40.
Ja bi definitivno sklonila sve te igračke s vidnog mjesta, i ostavila jednu - dvije. Tako par dana, a onda bi sklonila te, pa stavila druge. I iz prijašnjih postova stekla sam dojam da je J osjetljiva na podražaje. Možda zato stalno traži nosanje, možda joj je jednostavno sve to previše, pa tako traži sigurnost ? Da možda probaš izbjegavati šetnje u večernjim satima, da malo prilagodiš okolinu u domu na način da djeluje smirujuće (dakle bez suvišnih igračaka i koječega)? Probaj vidjeti može li je večernja kupka uspavati ili je dodatno razbudi ?