Frodo pricekaj betu mozda još ima nade Da sam ja radila test sig bi bio negativan
Ja s nestrpljenjem cekam ponedeljak kad cu ponvo na uzv da vise vidimo di su nam mrvice

Frodo pricekaj betu mozda još ima nade Da sam ja radila test sig bi bio negativan
Ja s nestrpljenjem cekam ponedeljak kad cu ponvo na uzv da vise vidimo di su nam mrvice

ja sutra na prvi uzv, jučer primila 5 gonalčić i imam osjećaj lagane boli u jajnicima kao i kad bez stimulacije imam ovulaciju, samo je sad ta bol par dana ranije, pretpostavljam po tome da bi mogla imati dosta folikulića. uostalom bitan mi je samo jedan da bude dobitni. puno sreće svima, javim se sa friškim informacijama
frodo, vibram svejedno da beta pokaže bolje rezultate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

http://forum.roda.hr/threads/58067-T...stanice/page15
Legal - evo link sa informacijama o smrzličima i postupku. Moj post ti je zadnji. Skraćeni smrznuti roman!

danas 8dc, uzv folikuli 10 12 14 i 15 mm, endometrij 8mm. dr zadovoljna, nastavljamo terapiju i u utorak ponovno uzv
zadovoljna i ja, valda je to ok, ako ona tako kaže...
koliko su vama bili folikuli kad ste primale štopericu, mislim da bi to možda moglo biti tu negdje

heeej curke...
evo i mene nakon par dana...
prijavljujem punkciju za sutra, imala sam jučer po 4 folikula sa svake strane pa ćemo sutra vidjeti jel ima ičega u njima..
Mimi 81 i Inada...drago mi je da sam Vas upoznala
i pozdravljam jednu Željku koja tu i tamo svrati k nama
Frodo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila da je test bio "pokvaren"
curke sretno svima

Bab, za sutrašnju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!

curke moje, ja prijavljujem svoju menstr.,nikako da ona zaboravi na mene...:
život ide dalje i svaki dan zahvaljujem Bogu što mi je podario jednog anđela,moj život i moj san..., a ja i dalje vjerujem da je svaki dan samo jedan dan manje čekanja da dobijemo bracu ili seku.......
svim curkama, posebno Bab,želim sreću i uspjeh!!!
mimi,nety,sanja1,......hvala vam što ste mislile na mene
sanja001, veeeeliku ti betu želim !
zovem danas odmah petrovu da vidimo kad krećemo dalje

Bravo frodo za nastup...nema mjesta tuzi ..imas svoju jednu malu bubicu i nema mjesta tuzi vec samo veselju za onaj dan kad će dobiti bracu i seku
Ja jutros bila na uzv vidi se gastacijska vrecica i nazire se EO tako mi je zapisao Dobila slicicu iako ja neznam uopce kak bi je okrenula a kamoli koje na njoj je bebica...ono bijelo ili ono crno
U ponedeljak se moram javiti na slj uzv

Frodo, zao mi je sto ti je dosla M, al drzi se i dalje hrabro, a malena sestrica ili slatki bracek doci ce uskoro.
nety,za slicicu, nema veze kako da je okrenes, glavno da je srecica na njoj
leagal alien, hvala na zeljama
bab, sretno sutra
ja trenutno u nekoj ludoj hormonalnoj fazi, rasplacem se na sve zivo. bojim se da mi ne dodje M,koja bi po standardno ciklusu trebala doci danas ili sutra. Ali vidjet cemo sta ce biti

sanja001, evo puuuunooooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da glupa vještica ne dođe još duuuuuuugooooooo

cure evo da se prijavim
punkciju prezivjela,ali nazalost samo 2js od 12 folikula

ema 1, nemoj biti tužna...možda su baš ove dvije dobitne i možda vam baš one donesu male dupliće.
jel te jako bolilo???
pitam zato jer sutra sam ja na redu za punkciju a imam 8 folikula i još nešto sitnijih za koje ne znam dal će ih vaditi. Do sada ih nisam nikad imala tak puno,a već sam se i isfurala iz svega toga
drž'se, bude naš Patrik smućkao najbolje što može !!!

bab i nije tak strasno malo boli dobije se nekakva lokalna anestezija od koje si budan ali ti je sve svejedno i manje osjecas bol i da jako ti se smije od toga,sve skupa traje jako kratko samo se malo duze ceka na samu punkciju dok ti dr dode,a evo ostala sam ziva,nadam se da ces ti imati malo vise js

frodo draga,žao mi je, glavu gore......
Bab ženo drž se sutra, mislim na tebe.......

cure moze samo jedna obavjest. bila sam u 10 mjesec na mpo u ceskoj,i tamo sam upoznala dr. iz petrove koja je bila na subspecijalizaciji u Pragu (PRONATAL).mogu vam rec da je to vrhunska klinika,a kad ucis od najbolji nesto i tebi ostane. ako vam sta moze pomoci njezino je ime Ivana J. i radi u petrovoj na ivf-u. nadam se da ce vam biti od pomoci,jer je super.

frodo, žao mi je, draga.Glavu gore i hrabro dalje!
ema 1, možda su baš te dobitne! Sretno!
nety, ono crno je gestacijska, a ona mala bijela točka je tvoj bebica
Bab,Sretno sutra!
 Molim pomoć!!!!Inforacije o doktoru Kasumu??
 Molim pomoć!!!!Inforacije o doktoru Kasumu??
				Pozz! Prvi puta idem na pregled u Petrovu i dobila sam doktora Kasuma.Ima netko neke informacije o njemu??Kakav je kao doktor? Hvala unaprijed

Draga Mary123, dobro došla i što brže ostvarila trudnoću.
Premjestila sam ovaj tvoj upit o dr. Kasumu na ovu temu jer prema pravilima ne otvaramo zasebne teme o svakom liječniku i problemu već o liječnicima i klinikama razgovaramo unutar ovih tema o svakoj pojedinoj klinici.
Nadam se da ćeš dobiti brzo odgovor.

Dr Jurković samo pohvale i prije nego što sam ovo pročitala imam jako pozitivno mišljenje o njoj.
Fantastična, pristupačna, pažljiva sve naj naj..

Mary ja sam isto nova tak da nemam pojma kako ti to sve ide,pregled ide obavezno a dalje vjerovatno po potrebi. ja sam narucena za 29.11. kod sprem. za kada su tebe narucili?

Znaci ja sam kod dr Kasuma Uspjela mi je trudnoca iz drugog postupka Dobar je cr ima veliko znanje i koliko sam cula dosta veliki postotak uspjesnosti Nedavno je postao profesor Na prvi pregled dodes obicno vise kao na konzultaciju poneses sve papire i onda ti on veli sta trebas još napraviti Na folikulometrije se ide od 7 dana ciklus tad je pvi uzv a dalje sve po rasporedu Ako je iVf dobijes terapiju za dalje ako je nekaj drugo onda ti vele To ti je uzv na kojem se gleda rast folikula

Naša Bab je dobila 5 jajnih stanica! Sutra zove da čuje kakva je situacija!
Bab,, samo ti odmaraj i spremaj se za svoje mrvice!
I ja se pridružujem pohvalama za doktoricu Jurković! S Kasumom baš nemam nikakva iskustva.

upadam ovako malo iznenada da zavibram za nasu Bab - zelim ti odlicne embrije i da ovo napokon bude dobitni postupak!!!!
pozdrav i svim mojim starim petrofkama- tlatincica (kako si? gdje si?), sanja1, Sela, Snekica
a sto se hvaljenja doktora tice; ne znam toliko za postupke, al u trudnoci su me bas lijepo popratili i imam samo rijeci hvale za cijeli odjel CEF, za sve doktore.

Mary123 i pilek, prije svega kod svojih doktora stižete na primarni dogovor, konzultacije/pregled. Poželjno je sa sobom donijeti svu dosadašnju prikupljenu dokumentaciju. Doktori će vam najprije otvoriti povijest bolesti, uspostaviti dijagnozu i eventualno zatražiti dodatne pretrage. Ovisno o dijagnozi, određuje se daljnji tijek liječenja, da li je to najprije neka terapija ili se odmah dogovarate za postupak inseminacije ili IVF-a.
Inače, da bi se bilo kakav postupak mogao započeti potrebno je od osnovne dokumentacije prikupiti nalaze spermiograma (isključivo se prizna nalaz iz Petrove), barem standardni hormoni (LH, FSH, Prl, TSH, estradiol, testosteron...), uredni nalaz papa testa, cervikalnih briseva. Od ostalih papira, oba partnera trebaju imati potvrde o obavljenom psihološkom i pravnom savjetovanju, nalaze krvnih grupa i Rh faktora, markere na hepatitise, HIV i sifilis, kopiju vjenčanog lista ili potvrdu izvanbračne zajednice. Inače, svi nalazi ne smiju biti stariji od 6 mjeseci.
Na prvom pregledu doktori će vam reći i objasniti sve što treba i sestre vam eventualno dati dodatne upute gdje što obaviti. Sve što vas zanima ili vam nije jasno obavezno pitajte. I sretno!

Hvala ježiću....Puno mi je pomogla ova informacija.....ma najgore je kad nekam ideš prvi puta pa nemaš pojma o nčem....Hvala puno

curke moje evo me...punkcija prosla...nije bilo prebolno, onak tamanOd 6 folikula kolko ih je na kraju bilo dobili 5 js. Bilo na je tri na punkciji...jedna curka je dobila 4 js a jedna je bila prava koka nesilica sa 10 js. Atmosfera u sali je bila odlicna jer je anesteziolog pregenijalan. Pjevao nam je, pricao viceve, drzao nas za ruku za vrijeme pikanja...ma bas je odlican. A i dr Baldani je standardno bila odlicna...draga i njezna. Sad se nadamo da ce js biti dobre kvalitete i da ce bit tulum do jaja...hehehe pozdrav mojim cimericama ako slucajno citaju kao i curkama koje su danas bile na et-u. Nek nam je svima sretno. I da, rekla nam je sestra da oploduju SVE stanice. Jedino na kraju nismo pitali sta je sa eventualnim zamrzavanjem embrija ali to budem na et-u. Nadam se da cemo doci do njega. Eto...tolko od mene za sada. Visibaba, tebi saljem jedan poseban pozdrav...nadam se da uzivas sa svojim malim pisulincem

Ovo je izvrstan podatak! Bilo bi super kad bi znali u kojim slučajevima to primjenjuju i na koje pacjente se točno odnosi. I obavezno pitaj što je s viškom embrija? Kako sad ide procedura, jel vračaju 3 ili možeš reći koliko da vrate, ako se sve oplode. Baš me zanima!
A tebi još jednom čestitke i vibram za super tulum ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

ove dvije curke su isle na et sa blasticama...dakle njima je oplodnja bila prije 6 dana i oplodili su im sve. Jedna je imala 4 oplodene al je kao samo 1 dosla do blastice a za drugu nisam polovila kolko je imala stanica al su njoj 2 dosle do blastica tako da i nisu imale nista za eventualno zamrzavanje. Jedino nisam skuzila koje su njima dijagnoze.Sad dal ce tu biti opet situacije ko sa onih famoznih 3 dobre stanice a ostale nezrele ili ne znam ni ja sta- nemam pojma. Budem za koji dan iz vlastitog iskustva znala reci . Eto...

Frodo žao mi je ali sviđa mi se pozitivan stav i samo naprijed za bracu ili seku
Bab to je super vijest što su opet krenuli s oplodnjom svih stanica ali da bar hoće svima… Tebi sretno

mury123 za dr Kasuma koji inače nije bio moj dr imam samo rječi hvale,zauzeo se za mene kad je moja dr ostavila poruku da mi ujutro reče jer je on bio dežuran da me šalje na pauzu zbog hiperstimulacije a on je učinio sve da me ne vrate,radio mi je dan poslje štoperice punkciju jajnika da mi oslobodi višak estradiola u krvi i da spasi barem stanice s jednog jajnika koji sam nakraju imala 6 jajnih stanica i 2 vračene,nažalost nisu se primile ali meni je puno značilo što se barem netko zauzeo za mene a nije trebao! tako da ne sumnjate u njega,vjerovatno da se opet vratim u petrovu da bi vjerovatno išla kod njega

bab držim fige da sve prođe ok, da napokon postignete svoj cilj
ja sinoć primila štopericu i sutra ujutro idem na svoju prvu punkciju, koliko se veselim tome toliko me je i strah.ali proći će

Drage cure, baš sam sretna radi svih vas...čitam vas stalno i više ne mogu dočekati postupak...
ja sam za sada zadovoljna petrovom bolnicom, doc kod koje sam ja mi je rekla kad već imamo vremena do 1mj., ajmo pokušati inseminaciju (mene su odmah ubacili u ivf postupak)..i to već sada sa prvom M...sutra idem na rtg hsg i umirem od straha, al nema veze, sve radi malih bebolina))..jedva čekaam
)
čitam vas i držim svima palčeve...i ono što si stalno govorim -> druge godine sve ćemo biti mamice)

a kak rade kad dou oni svi blagdani u 12 mjesecu?

Pozz svima, drugi tjedan idem na prvi pregled kod dr. Pavičić pa me zanimaju iskustva....moram priznati da me je strah..ali čitajući Vaše postove vidimo koliko hrabrite jedna drugu a time i mene...

ja danas preživila svoju prvu punkciju, moram reći da sam bila hrabra, onaj koktelčić me toliko smuvao da se nisam ni snašla a već sam bila gotova.ništa me nije bolilo, a možda i zato što mi nisu bog zna šta ni izvadili, od 4 folikula dobili smo samo dvije jajne stanice, za koje ne znam kakve su kvalitete. sutra zovem da čujem ima li uopće nade za transfer. sve su cure imale od 3 na dalje pa čak 6 i 8 jaj.stanica, a ja samo 2, al nadam se da su čvrste i jake da se izbore za svoj položaj.

inada, nemoj biti tužna zbog 2 stanice! I to može biti i više nego dovoljno! Sretno!
pilek, vjerojatno neće raditi svi, ali postupci koji su u tijeku u to vrijeme sigurno se neće prekidati radi blagdana. Uvijek će biti netko tamo tko će obaviti što god već treba.

Bab i inada, koliko vam se stanica oplodilo? Kad je transfer?
Bili, dobrodošla! I ja sam kod dr. Pavičić. Predivna žena i doktorica tako da nemaš razloga za strah

evo moje dvije jajne stanice bile prezrele i propale su, tako da nema transfera ni ništa. prvi postupak i odma u startu šamar... al opet se s jedne strane tješim da je uopće bilo jajčeka.
krajem jeseca ću kod dr. da vidimo šta dalje
svima vam želim puno sreće