Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Čuftica, čestitam i držim fige da se ulove ove odlične.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo da malo poravimo prosjek ovdiej..jer vrijeme je za malo dobrih vijesti Cura koja je bila samnom u grupi kad smo isle na aspiraciju i transfer je trudna i nosi...trojceke
    Nisam ja nazalost ali se veselim jer mi je drago i jer mi daje nadu u uspjesnost sljedeceg postupka
    Posljednje uređivanje od nety : 11.05.2011. at 09:51

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da malo poravimo prosjek ovdiej..jer vrijeme je za malo dobrih vijesti Cura koja je bila samnom u grupi kad smo isle na aspiraciju i transfer je trudna i nosi...trojceke
    Nisam ja nazalost ali se veselim jer mi je drago i jer mi daje nadu u uspjesnost sljedeceg postupka
    uf, uvijek kad vidim trojke sjetim se naše osijek i protrnem...
    znam da je u zadnje vrijeme bilo puno slučajeva dijeljenja, pa da cure kojima su vraćena 2, dobiju 3 bebice (denny u startu), ali osobno ne bi NIKADA vratila 3 niti bi im dopustila da mi vrate 3. hvala bogu, uvijek sam imala samo 2 embrija za vratiti.
    svu sreću joj želim, trebati će joj. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ja sam jako visoka žena, nosim dvojke, sad sam u 7. mjesecu i jedva se krećem. ne mogu ni zamisliti kako je nositi trojke (ko što vjerojatno jednoplodne mame ne mogu zamisliti kako je nama sa duplićima)

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    uf, uvijek kad vidim trojke sjetim se naše osijek i protrnem...
    znam da je u zadnje vrijeme bilo puno slučajeva dijeljenja, pa da cure kojima su vraćena 2, dobiju 3 bebice (denny u startu), ali osobno ne bi NIKADA vratila 3 niti bi im dopustila da mi vrate 3. hvala bogu, uvijek sam imala samo 2 embrija za vratiti.
    svu sreću joj želim, trebati će joj. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ja sam jako visoka žena, nosim dvojke, sad sam u 7. mjesecu i jedva se krećem. ne mogu ni zamisliti kako je nositi trojke (ko što vjerojatno jednoplodne mame ne mogu zamisliti kako je nama sa duplićima)
    Joj Pinky, ja se svaki put prije transfera borim sama sa sobom koliko da im kažem da mi vrate i uvijek su mi vratili po tri, i to mi kažu da su predivne, da će biti trudnoća 100%, a ja se bojim višeplodne trudnoće jer sam 150cm i 45kg... Vjerojatno ne bih mogla to iznjeti, ali briga njih...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •