Stranica 17 od 112 PrviPrvi ... 715161718192767 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ptica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jedno pitanje, s obzirom da nisam iz Zg već 290 km dalje prvi uzv 8 dc ili 9 dc napravim u svom mjestu, a onda idem u Zg, Da li ste uvijek išle na 10 dc ili se može ići i na 11 dc?
    Pitam zato što su mi folikuli još mali pa kalkuliram da što kraće putujem u Zg na uzv.
    Nisam stoposto sig ali mislim da moras doci u zg jer ti imas terapiju napisanu samo za te dane do 1 uzv Dalje ti je mora MPO dr propisati Lijekove si dobila ali ne i plan nakon prvog uzv a to ti nikako nemoze reci obican ginekolog Znaci morati ces doci jer o tome sto se vidi na uzv ..kako se razvijaju folikule ovisi kako ces dalje uzimati lijekove

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nisam navela da ja idem na ivf sa smrzlićima tako da nemam nikakvu terapiju, pa zbog toga kalkuliram.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Najbolje je da nazoveš u Petrovu i pitaš njih.

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke moje, ja danas napravila test i naravno da je negativan, ne vara mene moje tijelo

ali idemo dalje, nema predaje!!!!

svima sretno !

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Frodo a koji ti je dan od transfera?

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Frodo pricekaj betu mozda još ima nade Da sam ja radila test sig bi bio negativan
    Ja s nestrpljenjem cekam ponedeljak kad cu ponvo na uzv da vise vidimo di su nam mrvice

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Frodo

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja sutra na prvi uzv, jučer primila 5 gonalčić i imam osjećaj lagane boli u jajnicima kao i kad bez stimulacije imam ovulaciju, samo je sad ta bol par dana ranije, pretpostavljam po tome da bi mogla imati dosta folikulića. uostalom bitan mi je samo jedan da bude dobitni. puno sreće svima, javim se sa friškim informacijama
    frodo, vibram svejedno da beta pokaže bolje rezultate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
    Jeeeeee:- beta je 1191
    bila sam na putu i tek sada vidim. cestitaaaam! ma super, super! vidis da i to strogo pravilo tete bete ima neka svoj odstupanja. bravo nety! i hvala ti za onaj post, tek sam ga sad procitala.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

miga - bravo! nije me bilo par dana i sve neke lijepe vijesti. hvala ti na ponudi za smrznuti roman ako imas vremena pls napisi nam malo. iako luna sada ide u postupak pa ce mi poslati izvjestaj. gustaj i odmaraj sada. stvarno si zasluzila nakon toliko iscekivanja.
    sanja001 - za veliku betu ~~~~
    inada - za lijepe i kvalitetne JS i 3 lijepa embrija ~~~~~
    sad sam se vec malo pogubila jer citam cijeli zadnji tjedan dogadjanja. uglavnom svima zelim da se sto prije nadjemo na trudnickom pdfu.

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

http://forum.roda.hr/threads/58067-T...stanice/page15

Legal - evo link sa informacijama o smrzličima i postupku. Moj post ti je zadnji. Skraćeni smrznuti roman!

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj sanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    Frodo a koji ti je dan od transfera?
    sanja1, 10 dnt, ma zapravo možda i malo prerano, bezveze se mučim i filozofiram, ako ne dobijem još 5 dana onda radim test i vadim betu

a od jučer me pak ništa ne boli, ni pms ni ništa, a i ludnica mi je neka doma pa ni ne stignem misliti na sve ovo :kolutam očima:

nety,mimi81

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

danas 8dc, uzv folikuli 10 12 14 i 15 mm, endometrij 8mm. dr zadovoljna, nastavljamo terapiju i u utorak ponovno uzv
    zadovoljna i ja, valda je to ok, ako ona tako kaže...
    koliko su vama bili folikuli kad ste primale štopericu, mislim da bi to možda moglo biti tu negdje

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

heeej curke...

evo i mene nakon par dana...
    prijavljujem punkciju za sutra, imala sam jučer po 4 folikula sa svake strane pa ćemo sutra vidjeti jel ima ičega u njima..

Mimi 81 i Inada...drago mi je da sam Vas upoznala

i pozdravljam jednu Željku koja tu i tamo svrati k nama

Frodo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila da je test bio "pokvaren"

curke sretno svima

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bab, za sutrašnju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    Bab, za sutrašnju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!
    Potpisujem i sretno!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bab, sretno sutra!!!

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke moje, ja prijavljujem svoju menstr.,nikako da ona zaboravi na mene...:

život ide dalje i svaki dan zahvaljujem Bogu što mi je podario jednog anđela,moj život i moj san..., a ja i dalje vjerujem da je svaki dan samo jedan dan manje čekanja da dobijemo bracu ili seku.......

svim curkama, posebno Bab,želim sreću i uspjeh!!!

mimi,nety,sanja1,......hvala vam što ste mislile na mene

sanja001, veeeeliku ti betu želim !

zovem danas odmah petrovu da vidimo kad krećemo dalje

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj frodo prvotno napisa Vidi poruku
    curke moje, ja prijavljujem svoju menstr.,nikako da ona zaboravi na mene...:

život ide dalje i svaki dan zahvaljujem Bogu što mi je podario jednog anđela,moj život i moj san..., a ja i dalje vjerujem da je svaki dan samo jedan dan manje čekanja da dobijemo bracu ili seku.......

svim curkama, posebno Bab,želim sreću i uspjeh!!!

mimi,nety,sanja1,......hvala vam što ste mislile na mene

sanja001, veeeeliku ti betu želim !

zovem danas odmah petrovu da vidimo kad krećemo dalje
    Bravo frodo za nastup...nema mjesta tuzi ..imas svoju jednu malu bubicu i nema mjesta tuzi vec samo veselju za onaj dan kad će dobiti bracu i seku
    Ja jutros bila na uzv vidi se gastacijska vrecica i nazire se EO tako mi je zapisao Dobila slicicu iako ja neznam uopce kak bi je okrenula a kamoli koje na njoj je bebica... ono bijelo ili ono crno U ponedeljak se moram javiti na slj uzv

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Frodo, zao mi je sto ti je dosla M , al drzi se i dalje hrabro, a malena sestrica ili slatki bracek doci ce uskoro.
    nety, za slicicu, nema veze kako da je okrenes, glavno da je srecica na njoj
    leagal alien, hvala na zeljama
    bab, sretno sutra

ja trenutno u nekoj ludoj hormonalnoj fazi, rasplacem se na sve zivo. bojim se da mi ne dodje M,koja bi po standardno ciklusu trebala doci danas ili sutra. Ali vidjet cemo sta ce biti

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sanja001, evo puuuunooooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da glupa vještica ne dođe još duuuuuuugooooooo

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

cure evo da se prijavim
    punkciju prezivjela,ali nazalost samo 2js od 12 folikula

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ema 1, nemoj biti tužna...možda su baš ove dvije dobitne i možda vam baš one donesu male dupliće.

jel te jako bolilo???
    pitam zato jer sutra sam ja na redu za punkciju a imam 8 folikula i još nešto sitnijih za koje ne znam dal će ih vaditi. Do sada ih nisam nikad imala tak puno,a već sam se i isfurala iz svega toga

drž'se, bude naš Patrik smućkao najbolje što može !!!

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

bab i nije tak strasno malo boli dobije se nekakva lokalna anestezija od koje si budan ali ti je sve svejedno i manje osjecas bol i da jako ti se smije od toga,sve skupa traje jako kratko samo se malo duze ceka na samu punkciju dok ti dr dode,a evo ostala sam ziva,nadam se da ces ti imati malo vise js

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Frodić,baš mi je žao.
    Bab sretno sutra.

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

frodo draga,žao mi je, glavu gore......
    Bab ženo drž se sutra, mislim na tebe.......

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

cure moze samo jedna obavjest. bila sam u 10 mjesec na mpo u ceskoj,i tamo sam upoznala dr. iz petrove koja je bila na subspecijalizaciji u Pragu (PRONATAL).mogu vam rec da je to vrhunska klinika,a kad ucis od najbolji nesto i tebi ostane. ako vam sta moze pomoci njezino je ime Ivana J. i radi u petrovoj na ivf-u. nadam se da ce vam biti od pomoci,jer je super.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

frodo, žao mi je, draga. Glavu gore i hrabro dalje!

ema 1, možda su baš te dobitne! Sretno!

nety, ono crno je gestacijska, a ona mala bijela točka je tvoj bebica

Bab, Sretno sutra!

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

frodo, žao mi je, draga. Glavu gore i hrabro dalje!

ema 1, možda su baš te dobitne! Sretno!

nety, ono crno je gestacijska, a ona mala bijela točka je tvoj bebica

Bab, Sretno sutra!
    Švercam se i potpisujem.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    Švercam se i potpisujem.
    Bab prije nego sto krenes sutra najhrabrije folikule regrutiraj da budu spremne za dalje Sretno da te uskoro vise ne gledamo na ovom pdf-u
    I nebrini punkcija ne boli
    Posljednje uređivanje od nety : 07.11.2011. at 20:50

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Frodo, pratila sam te i jako mi je žao što nije uspjelo.
    Bab, sretno sutra! Kakvu stimulaciju si imala? (oprosti, nisam baš skroz u toku)

Citiraj kockica1 prvotno napisa Vidi poruku
    cure moze samo jedna obavjest. bila sam u 10 mjesec na mpo u ceskoj,i tamo sam upoznala dr. iz petrove koja je bila na subspecijalizaciji u Pragu (PRONATAL).mogu vam rec da je to vrhunska klinika,a kad ucis od najbolji nesto i tebi ostane. ako vam sta moze pomoci njezino je ime Ivana J. i radi u petrovoj na ivf-u. nadam se da ce vam biti od pomoci,jer je super.
    Ovo je baš zanimljiv info. Za doktoricu Jurković sam čula već par puta samo pohvale.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tlatincice super ti je potpis.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno Molim pomoć!!!!Inforacije o doktoru Kasumu??

Pozz! Prvi puta idem na pregled u Petrovu i dobila sam doktora Kasuma.Ima netko neke informacije o njemu??Kakav je kao doktor? Hvala unaprijed

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozz...Upravo sam zvala Petrovu bolnicu i naručena sam kod doktora Kasuma...Neznam niti jednog doktora tam pa mi je sasvim svejedno kod koga ću bit...ali me zanima šta mi radi na prvom pregledu??Dali mi vadi kakve nalaze ili šta???Molim vas pomoć,hvala

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Dr Jurković samo pohvale i prije nego što sam ovo pročitala imam jako pozitivno mišljenje o njoj.
    Fantastična, pristupačna, pažljiva sve naj naj..

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary ja sam isto nova tak da nemam pojma kako ti to sve ide,pregled ide obavezno a dalje vjerovatno po potrebi. ja sam narucena za 29.11. kod sprem. za kada su tebe narucili?

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz! Prvi puta idem na pregled u Petrovu i dobila sam doktora Kasuma.Ima netko neke informacije o njemu??Kakav je kao doktor? Hvala unaprijed
    Draga Mary123, dobro došla i što brže ostvarila trudnoću.
    Premjestila sam ovaj tvoj upit o dr. Kasumu na ovu temu jer prema pravilima ne otvaramo zasebne teme o svakom liječniku i problemu već o liječnicima i klinikama razgovaramo unutar ovih tema o svakoj pojedinoj klinici.
    Nadam se da ćeš dobiti brzo odgovor.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pridruzujem se pohvalama dr Jurkovic!

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tko ima iskustva s folikulometrijom?

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Znaci ja sam kod dr Kasuma Uspjela mi je trudnoca iz drugog postupka Dobar je cr ima veliko znanje i koliko sam cula dosta veliki postotak uspjesnosti Nedavno je postao profesor Na prvi pregled dodes obicno vise kao na konzultaciju poneses sve papire i onda ti on veli sta trebas još napraviti Na folikulometrije se ide od 7 dana ciklus tad je pvi uzv a dalje sve po rasporedu Ako je iVf dobijes terapiju za dalje ako je nekaj drugo onda ti vele To ti je uzv na kojem se gleda rast folikula

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Naša Bab je dobila 5 jajnih stanica! Sutra zove da čuje kakva je situacija!
    Bab, , samo ti odmaraj i spremaj se za svoje mrvice!

I ja se pridružujem pohvalama za doktoricu Jurković! S Kasumom baš nemam nikakva iskustva.

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Naša Bab je dobila 5 jajnih stanica! Sutra zove da čuje kakva je situacija!
    Bab, , samo ti odmaraj i spremaj se za svoje mrvice!

I ja se pridružujem pohvalama za doktoricu Jurković! S Kasumom baš nemam nikakva iskustva.
    upadam ovako malo iznenada da zavibram za nasu Bab - zelim ti odlicne embrije i da ovo napokon bude dobitni postupak!!!!

pozdrav i svim mojim starim petrofkama- tlatincica (kako si? gdje si?), sanja1, Sela, Snekica

a sto se hvaljenja doktora tice; ne znam toliko za postupke, al u trudnoci su me bas lijepo popratili i imam samo rijeci hvale za cijeli odjel CEF, za sve doktore.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mary123 i pilek, prije svega kod svojih doktora stižete na primarni dogovor, konzultacije/pregled. Poželjno je sa sobom donijeti svu dosadašnju prikupljenu dokumentaciju. Doktori će vam najprije otvoriti povijest bolesti, uspostaviti dijagnozu i eventualno zatražiti dodatne pretrage. Ovisno o dijagnozi, određuje se daljnji tijek liječenja, da li je to najprije neka terapija ili se odmah dogovarate za postupak inseminacije ili IVF-a.
    Inače, da bi se bilo kakav postupak mogao započeti potrebno je od osnovne dokumentacije prikupiti nalaze spermiograma (isključivo se prizna nalaz iz Petrove), barem standardni hormoni (LH, FSH, Prl, TSH, estradiol, testosteron...), uredni nalaz papa testa, cervikalnih briseva. Od ostalih papira, oba partnera trebaju imati potvrde o obavljenom psihološkom i pravnom savjetovanju, nalaze krvnih grupa i Rh faktora, markere na hepatitise, HIV i sifilis, kopiju vjenčanog lista ili potvrdu izvanbračne zajednice. Inače, svi nalazi ne smiju biti stariji od 6 mjeseci.
    Na prvom pregledu doktori će vam reći i objasniti sve što treba i sestre vam eventualno dati dodatne upute gdje što obaviti. Sve što vas zanima ili vam nije jasno obavezno pitajte. I sretno!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

curke moje evo me...punkcija prosla...nije bilo prebolno, onak taman Od 6 folikula kolko ih je na kraju bilo dobili 5 js. Bilo na je tri na punkciji...jedna curka je dobila 4 js a jedna je bila prava koka nesilica sa 10 js. Atmosfera u sali je bila odlicna jer je anesteziolog pregenijalan. Pjevao nam je, pricao viceve, drzao nas za ruku za vrijeme pikanja...ma bas je odlican. A i dr Baldani je standardno bila odlicna...draga i njezna. Sad se nadamo da ce js biti dobre kvalitete i da ce bit tulum do jaja...hehehe pozdrav mojim cimericama ako slucajno citaju kao i curkama koje su danas bile na et-u. Nek nam je svima sretno. I da, rekla nam je sestra da oploduju SVE stanice. Jedino na kraju nismo pitali sta je sa eventualnim zamrzavanjem embrija ali to budem na et-u. Nadam se da cemo doci do njega. Eto...tolko od mene za sada. Visibaba, tebi saljem jedan poseban pozdrav...nadam se da uzivas sa svojim malim pisulincem

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    curke moje evo me...punkcija prosla...nije bilo prebolno, onak taman Od 6 folikula kolko ih je na kraju bilo dobili 5 js. Bilo na je tri na punkciji...jedna curka je dobila 4 js a jedna je bila prava koka nesilica sa 10 js. Atmosfera u sali je bila odlicna jer je anesteziolog pregenijalan. Pjevao nam je, pricao viceve, drzao nas za ruku za vrijeme pikanja...ma bas je odlican. A i dr Baldani je standardno bila odlicna...draga i njezna. Sad se nadamo da ce js biti dobre kvalitete i da ce bit tulum do jaja...hehehe pozdrav mojim cimericama ako slucajno citaju kao i curkama koje su danas bile na et-u. Nek nam je svima sretno. I da, rekla nam je sestra da oploduju SVE stanice. Jedino na kraju nismo pitali sta je sa eventualnim zamrzavanjem embrija ali to budem na et-u. Nadam se da cemo doci do njega. Eto...tolko od mene za sada. Visibaba, tebi saljem jedan poseban pozdrav...nadam se da uzivas sa svojim malim pisulincem
    Ovo je izvrstan podatak! Bilo bi super kad bi znali u kojim slučajevima to primjenjuju i na koje pacjente se točno odnosi. I obavezno pitaj što je s viškom embrija? Kako sad ide procedura, jel vračaju 3 ili možeš reći koliko da vrate, ako se sve oplode. Baš me zanima!
    A tebi još jednom čestitke i vibram za super tulum ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ove dvije curke su isle na et sa blasticama...dakle njima je oplodnja bila prije 6 dana i oplodili su im sve. Jedna je imala 4 oplodene al je kao samo 1 dosla do blastice a za drugu nisam polovila kolko je imala stanica al su njoj 2 dosle do blastica tako da i nisu imale nista za eventualno zamrzavanje. Jedino nisam skuzila koje su njima dijagnoze.Sad dal ce tu biti opet situacije ko sa onih famoznih 3 dobre stanice a ostale nezrele ili ne znam ni ja sta- nemam pojma. Budem za koji dan iz vlastitog iskustva znala reci . Eto...

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bab vibriram za noćas za tulum u labu

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Frodo žao mi je ali sviđa mi se pozitivan stav i samo naprijed za bracu ili seku
    Bab to je super vijest što su opet krenuli s oplodnjom svih stanica ali da bar hoće svima… Tebi sretno

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

mury123 za dr Kasuma koji inače nije bio moj dr imam samo rječi hvale,zauzeo se za mene kad je moja dr ostavila poruku da mi ujutro reče jer je on bio dežuran da me šalje na pauzu zbog hiperstimulacije a on je učinio sve da me ne vrate,radio mi je dan poslje štoperice punkciju jajnika da mi oslobodi višak estradiola u krvi i da spasi barem stanice s jednog jajnika koji sam nakraju imala 6 jajnih stanica i 2 vračene,nažalost nisu se primile ali meni je puno značilo što se barem netko zauzeo za mene a nije trebao! tako da ne sumnjate u njega,vjerovatno da se opet vratim u petrovu da bi vjerovatno išla kod njega

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

bab držim fige da sve prođe ok, da napokon postignete svoj cilj
    ja sinoć primila štopericu i sutra ujutro idem na svoju prvu punkciju, koliko se veselim tome toliko me je i strah.ali proći će

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •