Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    ...Ja samo dobila neke nalaze jučer i bila totalno razočarana, masnoće su mi povišene grrrrrrr. moram podhitno poraditi na tome, to sam najmanje očekivala...
    ista stvar i kod mene, s tim da sam se ja naglo zdebljala skoro 10 kg i počela gubiti kosu. dio ovog s debljanjem i masnoćama pripisujem i tome što sam teško podnijela gubitak bebe, pa sam imala period kad sam se tješila s hranom.
    sad sam promijenila način prehrane, ponovno počela vježbati i skinula sam dosta dolje. jedem više lešo, kuhano, bijelo meso i ribu, pijem dosta vode, zeleni čaj, kuham isključivo na maslinovom ulju, nema grickalica, gaziranog, i sl.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    ista stvar i kod mene, s tim da sam se ja naglo zdebljala skoro 10 kg i počela gubiti kosu. dio ovog s debljanjem i masnoćama pripisujem i tome što sam teško podnijela gubitak bebe, pa sam imala period kad sam se tješila s hranom.
    sad sam promijenila način prehrane, ponovno počela vježbati i skinula sam dosta dolje. jedem više lešo, kuhano, bijelo meso i ribu, pijem dosta vode, zeleni čaj, kuham isključivo na maslinovom ulju, nema grickalica, gaziranog, i sl.
    Draga Ayan vjerujem da ti je bilo teško a mislim da bi i ja pribjegla takvom tugovanju! ali ja se nisam udebljala ja sam čak skinula 8 kg i sad sam na odličnih 56 kg s obzirom na visinu od 170. vjerovala sam da mi je taj dio krvne slike savršen još sam i mužu stalno kvocala nemoj ovo nemoj ono nemoj kasno rezati domaće kobasice a kad evo..... strašno ne moram ti ni pričat kolko me sad zeza s obzirom da samo imam još ponovit bris radi upale, da ja samo nazovem tamo i pitam za datum u 3. mjesecu ili da čekam sve nalaze?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •