-
hvala vam, Linda i zhabica
znači on se može najesti i za par minuta, a sve ostalo je maženje..
pelenica ima sigurno 5-6 mokrih, samo zadnjih dana se valjda više znoji pa su mu malo suše, ali vidi se na njima da su popiškene..
ne dobiva drugu tekućinu, u rodilištu su mu davali adaptirano (i par puta doma po pola doze dok mi mlijeko nije došlo). meni je mlijeko došlo tek 5.-6. dan, a u rodilištu su mi ga redovito donosili uspavanog i sitog, i tamo skoro uopće nismo dojili
. poslije toga je par puta isto dobio poslije dojenja po pola doze ad,kad sam sumnjala u sebe da nemam dovoljno, da je on gladan...itd...
možda u ova dva mjeseca sve zajedno pola litre adaptiranog.
ali to više odavno ne dobiva, jer da mu je malo mlijeka ne bi toliko narastao...
podoje ne brojim, ima ih recimo 7-8..ali sve po danu, po noći spava 8 sati, onda se budi za papanje (tad najbolje vuče jer pošteno ogladni)
i nastavi spavat još 3 sata..
svi su rekli da ga ne moram budit po noći za hranjenje jer super napreduje, pa sam ga pustila da se sam probudi kad je gladan.
po danu je budan, veseo..koža mu je ružičasta, lijepa.
sad kad vidim vaše postova, shvaćam da je sve u redu i da sve dobro radim, ali uvijek sumnjam u sebe..(i sad kako su zadnjih dana pelene malo suše
)
očito se ne moram brinuti i sumnjati u njega i sebe...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma