-
moje muke i dalje traju 
terapija betrionom i brufenom je gotova nakon 10 dana. dr. je rekla da si uzmem biogaia tablete jer će probiotici pomoći u održavanju bakterija u normali. bol u dojci je splasnula, smanjio se intenzitet i više se ne javlja nakon svakog podoja nego samo ponekad.
ali zadnja dva dana beba je opet jako nemirna na dojci - rita se, nateže bradavicu, ja joj držim glavicu uz dojku ali ona se odguruje svom snagom rukicama i zabacuje glavicu unazad, ali ne ispušta bradavicu, samo joj ponekad u svom tom nemiru ispadne iz usta ali odmah je ponovo hvata. ne plače pritom, samo stenje i muči se.
na početku podoja jako halapljivo guta i naguta se zraka, ali brzo se umori i zaspe pa onda opet krećem u razbudjivanje.
i ponovo je počela jako stiskati bradavicu, tj. areolu, desnima, areole me zbog toga jako bole i peku na dodir, a bol traje i nakon podoja.
nemirna je na obje dojke, i u sjedećem i u ležećem položaju, i ne uspije isprazniti dojke, nakon podoja (danas bio jedan dvosatni) mlijeko štrca kad stisnem bradavicu, ali nakon minutu - dvije bradavica pobijeli (vazospazam) i onda ne mogu istisnuti ni kap. do vazospazma dolazi zbog tog njenog jakog stiskanja desnima.
ne znam više što da radim 
hoću li ikad moći bezbrižno dojiti?
a činilo se da nam je super krenulo zadnjih 10-ak dana
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma