Pokazuje rezultate 1 do 50 od 221

Tema: Imam li dovoljno mlijeka?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cikla,samo odignoriraj kao sto sam ja! Samo sam rekla:da,da naravno....

A Koksy,ja bi ipak bila oprezna sa savjetima o nebudjenju novorodjenceta! Ja moju nisam u startu budila i to je vjerojatno bio jedan od razloga zasto nismo uspjeli sa dojenjem!
    Nije nista dobijala na tezini i morala sam ju budit po noci i to je bilo jako tesko jer je precvrsto spavala i ne bi ju mogla probudit (ni mokrom tetrom,ni stipkanjem)...
    Dakle,nije bas da se sve novorodjene bebe mogu same probudit i trazit jesti ako su gladne! Kasnije sa par mjeseci da!
    Ja cu iduce dijete skolski budit svako 2-3h i po noci od straha da mi se opet ne dogodi isto!

No,moja je nastavila malo dobivat i na AD-u,po 500gr mjesecno...sada sa 4,5mj ima 5,5kg i 60cm (rodjena sa 3400gr)....a s dojenjem je dobila samo 100gr prvi mjesec,nismo ni porodjajnu tezinu dosegli...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja cu iduce dijete skolski budit svako 2-3h i po noci od straha da mi se opet ne dogodi isto!

No,moja je nastavila malo dobivat i na AD-u,po 500gr mjesecno...sada sa 4,5mj ima 5,5kg i 60cm (rodjena sa 3400gr)....a s dojenjem je dobila samo 100gr prvi mjesec,nismo ni porodjajnu tezinu dosegli...
    Skulirana, preslatka ti je mala! Može biti da ima brz metabolizam (čitaj: puno kaka ) i da je jednostavno sitnija...

A to s brigama ovim ili onim ti ne gine. Moje drugo dijete je od moje brige dobivalo duplo više nego prvo, tek sam se s trećim opustila. I da, uvjerila sam se da ništa nije nenadoknadivo, pa i neuspjelo dojenje i da u svačemu ne uspijevamo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •