Ja na žalost nisam mogla dojiti u prvoj trudnoći (nisam imala mlijeka, uopće), pa sam sve stvari koje sam kupila za dojenje stavila po strani i poklonila, tako da je moja preporuka da s tim ne pretjerujete, uvijek se može kuputi naknadno. Hvala za info za gaćice, to je stvarno onda od simbexa u apotekama povoljno (tu su jako skupe gaćice od Prenatala i Chica).

Kad sam vidjela da one u ljekarni velicine L kostaju 45 kn odmah sam od njih odustala.

zasad samo hodam,razgledam,mjerim i pravim spiskove,a kad krenem da kupujem mislim da cu sve obaviti za 2 dana

Pitala sam dr. i kad trebam prestati sa aspirinom i on kaze da kardioaspirin koji ja pijem nije stetan za srce bebe u zadnjim nedjeljama trudnoce,a kad sam dosla kuci procitam u uputstvu za upotrebu da trudnice u zadnja 3 mjeseca trudnoce trebaju prestati sa aspirinom
Sad sam opet u strahu.Pitacu jos i kucnog dr. kad budem isla da vadim krv.Nisam pametna sta da radim
Kaze dr. da na porodu nece biti manja od 3800 g, ali mi i ocekujemo malog sumo borca jer smo i MM i ja bili bebe 4 +kg. Uglavnom sve je super kako treba biti, ribica je u prosjeku svih mjera za tjedan dana naprednija.