Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #11
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    i isti plavi lavor
    mozda je tajna u lavoru
    tocno znam o kojem pricas.

    ja za palacinke koristim glatko ili ti ga meko brasno.
    ostro za kolace, rezance ne radim.

    maslac volim i koristim ga cesto, ali ipak margarin koristim za prhka tijesta. zasto? pa valjda jer mi je i mama tako radila, mozda zbog cijene, ne znam, ali u sve kreme i sve ostalo stavljam maslac.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 07.12.2011. at 09:26

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •