Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #11
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,015

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    meni je to s različitim vrstama brašna, da prostite, čisto preseravanje (ali nemojte misliti da i ja ne kupim namjensko)
    moje strine su brašno mljele same, imale jednu vrstu i sve mijesile u plavom plastičnom lavoru kakav se u ono doba mogao naći u svakoj kući

    i sve je super ispadalo: i pita, i kruh, i kolač, i palačinke, i uštipci...
    a sve isto brašno
    i isti plavi lavor
    A, ne, lavor mora biti crveni (zapravo više narančasti). Još uvijek postoji kod moje mame.

    Ont. Ako jedna vrsta brašna, onda T-550, iako za prhka tijesta ipak preferiram T-400 oštro jer se manje lijepi.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.12.2011. at 09:36

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •