Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    863

    Početno

    Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    ako puniš marmeladom, iscurit će ti kupovna marmelada a domaća ne, jer se u kupovnu dodaje dosta pektina ili čega (želatine? ) već za zgušnjavanje. To se onda na visokoj temperaturi otopi i zbilja je teško, skoro nemoguće, zalijepiti tako dobro da ne iscuri. Ali ako imate domaću marmeladu, curi puno manje.
    Ako nemaš domaće marmelade ili ti je žao trošiti je na kolače, možeš zamiksati malo voća i napraviti nadjev, naribati jabuke i slično.

    odlicna ideja, pogotovo sad kad imam domacih jabuka...malo su kiselkaste ali ih mogu "doraditi"

  2. #2
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    8,507

    Početno

    Citiraj BP prvotno napisa Vidi poruku
    odlicna ideja, pogotovo sad kad imam domacih jabuka...malo su kiselkaste ali ih mogu "doraditi"
    pretpostavljam da će biti ok ako dodaš koju žlicu kupovne marmelade, ako bude malo i curilo veći dio nadjeva će ostati unutra.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •