Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4019

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja neku vecer pravila keksice, i to upravo ovako kako je litala, opisala i funkcionira

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Google se ne razumije u šljuk. Pretpostavljam da je to ostatak pršuta, onaj dio koji se ne može narezati zbog kosti, ali nisam sigurna.
    Može li se jesti bez kuhanja, šta kažete, južnjaci?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Djeca ne vole rižot s tikvicama pa sam to počela raditi u woku, s basmati rižom i kapulicom, a tikvicu pripremim tako da je tanko narežem, na ribež za kupus, posolim i ostavim da se ocijedi neko vrijeme pa na je kraju u woku vrlo kratko okrenem.

Ono što me zanima je: bih li to rezanje i soljenje tikvice mogla obaviti večeras za sutra jer ću biti u stisci s vremenom?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Djeca ne vole rižot s tikvicama pa sam to počela raditi u woku, s basmati rižom i kapulicom, a tikvicu pripremim tako da je tanko narežem, na ribež za kupus, posolim i ostavim da se ocijedi neko vrijeme pa na je kraju u woku vrlo kratko okrenem.

Ono što me zanima je: bih li to rezanje i soljenje tikvice mogla obaviti večeras za sutra jer ću biti u stisci s vremenom?
    Probaj - ne može se ništa strašno dogoditi. Krajnji rezultat ovisi o tikvicama... Ako su mekane (zucchino), može se dogoditi da previše omekšaju ako dugo stoje. Možda bi ih se moglo ostaviti na cjedilu da višak vode odmah otkapa.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala ti, tako ću i napraviti. Njima se ne sviđa tekstura tikvica, žlundravost, kad su u kockicama, a ovako sigurno neće ostati takve

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku

Napravila sam sve ovo navečer i nije bilo nikakve razlike, sve u redu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •