Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4019

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009
    Lokacija
    Pula/ Linz
    Postovi
    697

    Početno

    ja neku vecer pravila keksice, i to upravo ovako kako je litala, opisala i funkcionira

  2. #2
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,241

    Početno

    Google se ne razumije u šljuk. Pretpostavljam da je to ostatak pršuta, onaj dio koji se ne može narezati zbog kosti, ali nisam sigurna.
    Može li se jesti bez kuhanja, šta kažete, južnjaci?

  3. #3
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,241

    Početno

    Djeca ne vole rižot s tikvicama pa sam to počela raditi u woku, s basmati rižom i kapulicom, a tikvicu pripremim tako da je tanko narežem, na ribež za kupus, posolim i ostavim da se ocijedi neko vrijeme pa na je kraju u woku vrlo kratko okrenem.

    Ono što me zanima je: bih li to rezanje i soljenje tikvice mogla obaviti večeras za sutra jer ću biti u stisci s vremenom?

  4. #4
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,007

    Početno

    Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Djeca ne vole rižot s tikvicama pa sam to počela raditi u woku, s basmati rižom i kapulicom, a tikvicu pripremim tako da je tanko narežem, na ribež za kupus, posolim i ostavim da se ocijedi neko vrijeme pa na je kraju u woku vrlo kratko okrenem.

    Ono što me zanima je: bih li to rezanje i soljenje tikvice mogla obaviti večeras za sutra jer ću biti u stisci s vremenom?
    Probaj - ne može se ništa strašno dogoditi. Krajnji rezultat ovisi o tikvicama... Ako su mekane (zucchino), može se dogoditi da previše omekšaju ako dugo stoje. Možda bi ih se moglo ostaviti na cjedilu da višak vode odmah otkapa.

  5. #5
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,241

    Početno

    Hvala ti, tako ću i napraviti. Njima se ne sviđa tekstura tikvica, žlundravost, kad su u kockicama, a ovako sigurno neće ostati takve

  6. #6
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,241

    Početno

    Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Djeca ne vole rižot s tikvicama pa sam to počela raditi u woku, s basmati rižom i kapulicom, a tikvicu pripremim tako da je tanko narežem, na ribež za kupus, posolim i ostavim da se ocijedi neko vrijeme pa na je kraju u woku vrlo kratko okrenem.

    Ono što me zanima je: bih li to rezanje i soljenje tikvice mogla obaviti večeras za sutra jer ću biti u stisci s vremenom?
    Napravila sam sve ovo navečer i nije bilo nikakve razlike, sve u redu

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •