Stranica 29 od 33 PrviPrvi ... 192728293031 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Smijem primijetiti da me živciraju vaši isti avatari
    Imam osjećaj da Marta piše sve, izgubile ste mi identitet skroz.
    X

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Smijem primijetiti da me živciraju vaši isti avatari
    Imam osjećaj da Marta piše sve, izgubile ste mi identitet skroz.
    OK, promijenit cu avatar u crveni. Samo za tebe.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    OK, promijenit cu avatar u crveni. Samo za tebe.
    Samo pišem ono što mislim

Nemoj ti. Tebe sam i poistovjetila s plavim.

t.r.a.c. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo što ti pišeš da je krivo nije uopće bitno. Bitno je da li je ugroženo zdravlje ili život. Jer radi se o životu. Ništa manje, ni više.
    I da nisu NIŠTA učinili radi upale oka ti ne vjerujem. Liječnicima je svrha liječenje. A ne zanemarivanje bolesti.

A moraš priznati da u rodilištu MOGU spasiti život kada je ugrožen.

Trina potpisujem te, nisam htjela uvoditi IQ u temu kućnih poroda, ali on je jako bitan. Porod nije igra, on je silno ozbiljna stvar. I treba biti isto tako svjestan te ozbiljnosti.

I da, ponekad netko ima sreće i sve će proći super, ali ponekad nema.
    Ne moraš vjerovati za upalu oka, mogu ti pokazati cijelu medicinsku dokumentaciju od svog boravka u bolnici gdje se APSOLUTNO NIGDJE ne navodi da mi dijete ima upalu oka i da je to ikako tretirano (a ne radi se o klasičnoj dokumentaciji-otpusno pismo i slično, već o CJELOKUPNOJ dokumentaciji uključujući i 15-osatni ispis ctg-a s poroda)

Kažeš, nije bitno? Pa ako ti voliš da se prema tebi ponašaju kao prema komadu namještaja koji nema osjećaja ni osjetila, samo daj, ja to ne volim. Pogotovo ne u tako delikatnim situacijama u kojima bih JA trebala biti glavna osoba, zajedno sa SVOJIM DJETETOM, a ne onaj pištavi stroj iza mene ili tlakomjer ili boca s dripom. Jer oni neznaju reći kad je MENI zlo, kad mi je sila na wc ili kad mi se vrti. A bome ni neznaju reći da imam nagon za tiskanjem djeteta, niti znaju kad JA osjećam da bih trebala tiskati a kad bih trebala odmoriti.

Možda bi se, po tvome, trebali vratiti u nekadašnja vremena kad su ženu uspavali i dali joj hrpu kemije da se porodi u nesvjestici, tako barem nije mogla reći da je boli, nije mogla vikati, tražiti vode, ma ništa. Jer naravno da je tako najbolje-liječnicima.

Ovu tvoju rečenicu da u rodilištu MOGU spasiti život bi trebalo preoblikovati u MOŽDA MOGU, jer nitko nije svemoguć i niti je liječnik svaki puta 100% u pravu.

IQ je bitan za što? S oproštenjem, ona koja se znala ******, ta će i roditi, ovako ili onako.

Onaj tko nema sreće, njemu neće pomoći ni svi doktori ovog svijeta.

t.r.a.c. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj yellowkitty prvotno napisa Vidi poruku
    Za kućni porod obično se odlučuju žene koje su proučile i razumiju, prilično duboko, fiziologiju poroda. Da bi ona funkcionirala, nekima od nas potrebno je imati privatnost, intimu i nediranje u porod. To je najlakše ostvariti u svojoj kući.
    Netko od nas može reći "što je to tri dana u bolnici" (ili 5, 10, koliko treba), a nekima je to živi užas za proživjeti.
    Već je glupo stalno spominjati komplikacije, jer da se one javljaju kao što neki misle, porod kod kuće sigurno ne bi bio omogućen nigdje na svijetu.
    Javljaju se i u bolnici i ponekad ih nije moguće riješiti na taj način da i mama i beba budu super dobro.
    4 djece na 1000 će umrijeti, i to je dobra statistika - bolje ne može (to je Hr bolnička statistika i tako je već dugo, dosegli smo "plafon".
    X

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj t.r.a.c. prvotno napisa Vidi poruku
    S oproštenjem, ona koja se znala ******, ta će i roditi, ovako ili onako.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ako mogu iskreno reći što mislim , pretjerujete obje. Doktori mogu pomoći i spasiti život, a isto tako svjedočimo i da zanemaruju bolesti, mada im to, naravno, nije svrha. Moglo bi se reći da svaki liječnik nije uvijek priveden svrsi
    Posljednje uređivanje od vertex : 30.05.2012. at 15:15

t.r.a.c. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj LolaMo prvotno napisa Vidi poruku
    Ajmeeee, kad ovako nesto procitam dize mi se kosa na glavi!
    Jer da je do prirode, ja bi vec odavno bila dva metra ispod zemlje. Kao osoba sa dijabetesom tip 1, ovisna sam o inzulinu i medicini i zahvaljujem joj kaj sam ziva. A ta divna priroda..koja me odabrala kao slabiju jedinku i htjela me se rijesiti me moze poljubiti u moje plavo, ispikano dupe
    Ja sam ovdje pikirala isključivo na rađanje. ali da, zapravo me baš zanima, iako to ovdje nije tema, otkud su zapravo i došle sve bolesti tog tipa (ja recimo imam celijakiju i bez medicine bih također bila mrtva). Nigdje ne kažem da sam protiv, čak štoviše, još jednom, SVAKA ČAST, ali da, istina je takva da mi kao vrsta svakako volimo držati "sve uzde u rukama".

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ako mogu iskreno reći što mislim , pretjerujete obje. Doktori mogu pomoći i spasiti život, a isto tako svjedočimo i da zanemaruju bolesti, mada im to, naravno, nije svrha. Moglo bi se reći da svaki liječnik nije uvijek priveden svrsi
    Ma daj, tko je ikad pretjerivao na forumu.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

t.r.a.c., a šta je zapravo tvoja poruka rodiljama? Ako trebate umrijeti, umrijet ćete i nitko vas neće i ne može spasiti?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj, tko je ikad pretjerivao na forumu.
    Ali ja to samo ponekad ponekad volim reći

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj t.r.a.c. prvotno napisa Vidi poruku
    Kažeš, nije bitno? Pa ako ti voliš da se prema tebi ponašaju kao prema komadu namještaja

Možda bi se, po tvome, trebali vratiti u nekadašnja vremena

Ovu tvoju rečenicu da u rodilištu MOGU spasiti život bi trebalo preoblikovati u MOŽDA MOGU, jer nitko nije svemoguć i niti je liječnik svaki puta 100% u pravu.

IQ je bitan za što? S oproštenjem, ona koja se znala ******, ta će i roditi, ovako ili onako.

Onaj tko nema sreće, njemu neće pomoći ni svi doktori ovog svijeta.

Prema meni se nikad nitko nije ponašao kao da sam komad namještaja. Ja sam itekako JA, sigurna u sebe. Ali, ni ja se prema nikome ne ponašam kao da je neznalica. Uvažavanje, međusobno, je bitno.

Ne bi se trebali vratiti u nekadašnja vremena, pogotovo ne kućnim porodom ako nije popraćen modernim saznanjima.

Nije liječnik svaki put 100% u pravu, ali 100% zna kako napraviti carski rez.

IQ je bitan za odluku o kućnom porodu. Ponavljam, nijedan porod nije igra. Raditi dijete ( ili kako si ti napisala ****** se) može biti igra (često i jest), može to svatko. No napraviti, donijeti do termina i roditi ne može baš svatko bez pomoći.

A to o neimanju sreće i da mu neće pomoći svi doktori ovog svijeta, isprobala sam, nažalost.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

sirius, kako je lijepo opet vidjeti tvoj stari avatar. Sad ću lakše naći post koji obavezno pročitam. Još da se vrate ostružnjice (kupine)...

I jedno pitanje, tj. dva.

Da li odbijanje liječnika na porodu znači i odbijanje liječnika u trudnoći? Odbijanje tehnologije na porodu znači i odbijanje tehnologije u trudnoći?
    Meni se to podrazumijeva. Istoznačno je.

Jer, ako da, zašto da, a ako ne, zašto ne.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cubana, sad je gotovo.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

x
    da ne tražim Betin post
    dr mogu spasiti kao što mogu i upropastiti, nažalost.
    i? pojeo vuk magare. no, da..

IQ? koliko znam nema ispita koje moraš položiti uoči pkk, ,lol

intrigantna mi je i trina s onim ne razumijem one koji se odlučuju na pkk
    ja razumijem obje str. bijah u obje situacije.

da u rodilištima većinom valja il je bar donekle humano, a ne da oivisi od smjene do smjene i sl.
    vjerojatno ne bi bilo ovolikog potezanja oko svega..
    evo recimo jedne stvari, primjera, dokle god se u našim rodilištima ugl rađa ležeći, nemamo što pričati o uopće znanosti jer upravo ta ista znanost takav položaj proglašava najlošijim ak ne kriminalnim... i vrlo štetnim..
    pa ipk, kako se rađa u Hr?? u 99% slučajeva ležeći..
    očito je njima do njihove komocije a ne do nas i naše djece i našeg zdravlja...a radi se o našim porodima!!

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

marta

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

marta, avatar aaaaaaaa

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da li odbijanje liječnika na porodu znači i odbijanje liječnika u trudnoći? Odbijanje tehnologije na porodu znači i odbijanje tehnologije u trudnoći?
    Naravno da se ne podrazumjeva niti je istoznacno. Postoje stvari za koje ti je lijecnik potreban i one za koje ti nije potreban. U nasem sustavu to je istoznacno, nepotrebno istoznacno.
    I sta da mi sad opet objasnjavamo milijunti put, ako imas normalnu, urednu trudnocu, mozes se kontrolirati kod primalje, koja ce te, ako ta trudnoca izadje iz okvira normalnosti i urednosti poslat lijecniku koji se skolovao za to - za patologiju, t. ono sto vise nije normalno i uredno, za razliku od primalje koja se skolovala za fiziologiju. Isto vrijedi i u trudnoci i u porodu.
    Šta se to tu iskljucuje? Tko odbija lijecnika ako je potreban?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I više ne mijenjam avatar. Mogu ga jedino još više narumenit da se bolje vidi. Kad pkk postane zakonski reguliran i omogucen ženama, majkama i kraljicama u Hrvatskoj, onda cu ga promijeniti u sliku šampanjca.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sirius, kako je lijepo opet vidjeti tvoj stari avatar. Sad ću lakše naći post koji obavezno pročitam. Još da se vrate ostružnjice (kupine)...

Odbijanje ponuđenog (kao i prihvaćanje ponuđenjog ) morao bi biti svijesan odabir.
    U zemljam gdje je reguliran pkk žene mogu birati praćenje trudnoće od strane primalje ili od strane ginekologa ili liječnika opće prakse. Primalja ima propisane preglede , vađenja krvi i testove probira (koji su na izbor).
    I tamo se ide na preporučena 2 ili 3 UZV-a u trudnoći kod stručnjaka koji gleda samo UZV. U slučaju sumnje ili komplikacija primalja može poslati ženu na pregled kod ginekologa.
    U slučaju komplikacija primalja predlaže odlazak u rodilište.
    Ne razumijem što znaćii odbijanje tehnologije , pa neće žena otići u planinu i čekati porod tamo uz vatru.

yellowkitty avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Uvijek idemo s pretpostavkom da liječnici ZNAJU iako povijest govori drugačije.
    Mnoge su prakse ušle u široku uporabu bez da su temeljito ispitane, a mi (žene i djeca) od toga smo stradavali.
    Primjeri koje svi znamo: nepranje ruku (liječnik koji je skužio da treba prat ruke umro je u ludnici, odbačen od svojih kolega, uvrijeđenih da im se uopće može reći da im ruke nisu čiste!), Talidomid - fantastičan sedativ za trudnice, RTG - ah, kratko je trajalo veselje da sad možemo SVE vidjet, odvajanje majke i djeteta, trend porađanja na vakuum jer je jako dobro za mamu i bebu da se krati 2. doba, porodnička kliješta (koji krvnik je to izmislio), omamljivanje žena eterom za vrijeme poroda i blablabla...
    Zato je svakoj od nas dozvoljeno preispitati trenutne prakse i odlučiti za sebe.
    PKK je samo izbor mjesta poroda.

Beti3, nisam skužila što želiš reći time da liječnik možda ne zna 100% kad treba CR, ali ga 100% zna izvesti? Ako i završiš na CR bez veze, a ono će ga bar ispravno izvest?
    Ja bi bila sretna da mi netko izvadi crvuljak ako treba - ali ne ako je zdrav. Tako da nisam najbolje shvatila.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I više ne mijenjam avatar. Mogu ga jedino još više narumenit da se bolje vidi. Kad pkk postane zakonski reguliran i omogucen ženama, majkama i kraljicama u Hrvatskoj, onda cu ga promijeniti u sliku šampanjca.
    gdje li si ga samo našla, odličan je

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam ga našla nego sam ga napravila od propadandnog plakata iz SSSR-a - nije li očigledno?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nisam ga našla nego sam ga napravila od propadandnog plakata iz SSSR-a - nije li očigledno?
    je, dodala si natpis, ali slika mi je super (prikladna, jelte )

t.r.a.c. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

t.r.a.c., a šta je zapravo tvoja poruka rodiljama? Ako trebate umrijeti, umrijet ćete i nitko vas neće i ne može spasiti?
    moja poruka-bez obzira na mjesto poroda, bit će onako kako mora biti.

t.r.a.c. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja bih osobno uvijek prije odabrala primalju a ne liječnika. jer trudnoća za mene nije bolest. za liječnike i sustav jest. i ženu ne treba liječiti od trudnoće. žalosno je da ti kad dođeš roditi piše da si pacijent (bolesnik), a na otpusnom pismu piše da si otpuštena kao ZDRAVA. a do tada si bila bolesna, jel....

sjećam se jedne smješne situacije kad je pedijatrica ispunjavala uputnicu za našu najmlađu-nije mogla naći "dijagnozu bolesti" u onoj debeloj knjižurini. a dijagnoza je bila-rođena kod kuće.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hmm. Sto mi je trbuh veci, to vise, jel, gledam koje su mi mogucnosti na raspolaganju pa moram priznati da mi se sve vise i vise svidja to sto ja mogu u potpunosti birati sto zelim, a i gdje. Ok, ovo gdje mi je malo uvjetovano mjestom stanovanja, ali prezivjet cu nekako.

Frka me poroda doma, stvarno se ne usudim s obzirom na to da je prvo dijete u igri i da, usprkos svemu procitanom, nemam blagog pojma o tome koliko to boli i koliko, zapravo, necu znati kad sve skupa krene. A i, vise od ovog neznanja, frka me toga sto nitko ziv nema pojma u kakvom ce stanju, zapravo, biti dijete i kakvu mogucu i nemogucu medicinsku pomoc moze zatrebati kad se rodi. I onda idemo u bolnicu, no na srecu, nakon puno kopanja, razgovora i svadja, nasla sam doktora s kojim se sve moze dogovoriti tj. koji se a priori protivi indukciji, rezanjima ovakve i onakve vrste, itd. Osim iz medicinskih razloga koji su, barem po onome sto sam do sad saznala od njega i od drugih (selo moje malo, sve se zna, jel) opravdani i meni.

Propala mi je jedna od prvih ideja o kuci o porode jer mi do prve (i jedine od dvije u saveznoj drzavi) treba malo vise od sat i pol, a to sredinom/krajem studenog... ni pod razno, ne ovdje gdje je snijeg do gujice. Ako me frka roditi doma, jos me vise frka roditi u jarku uz cestu, na -40C. Uglavnom, super mi je to sto realno imam izbor izmedju kuce, jarka, kuce za porode, bolnice, primalje, doule, babe i striceva na porodu (ne znam smijem li dovesti macku, hm) i sto je sve skupa skroz legalno i normalno.

I onda manje od 1% zena bira sve sto nije bolnica, a i te koje odaberu bolnicu, usprkos mogucnosti da i tamo odaberu doktora koji im odgovara, ili barem izraze zelje, potrebe, poruke i pozdrave, ipak se prepustaju bilo kome i opcenito sustavu koji ih pozdere. No barem mi je lakse, sto se tice niskog IQ-a i poroda doma - ocito, kad je i najlegalnije, nema nekih problema jer to jednostavno, onako u globalu, nikoga ne zanima (osim tih 0.6%, ili sto sam vec iskopala za neki drugi topic). A i tesko je bas onako skroz neinformirano zabrazditi u bilo kojem smjeru, kad su sve te informacije dostupne bilo gdje, pa cak i u bolnici. Meni su na prvom formalnom pregledu kod ginekologa kod kojeg sam sad uvaljali knjigu (napisali je doktori iste, Mayo klinike) i moram priznati da je knjiga super. Ima sve i svasta unutra i, zapravo, promovira jako puno toga vezano uz prirodni porod, kucni porod i nigdje u knjizi ne pise da se radja u bolnici, vec tamo gdje zelis, okruzen onima koje zelis. I onda pruza informacije o svim tim izborima.

Jos jedino sto ne znam (malo je prerano za sluzbeni dogovor, kazu) sto i kako trebam napraviti da mi bas moj doktor bude na porodu. Pretpostavljam da je moguce, eventualno kosta. I jos uvijek razmisljam o douli. Nekako mi je blesavo nabaviti neku s lokalnog popisa doula, ono, nepoznatu tetu. A ne poznajem nikoga tko bi mogao sa mnom, a da to ima smisla.

Long story short - bas uzivam u mogucnosti izbora, od svakog pregleda na koji odem, do ovih finalnih stvari. Jos samo da bude po mom do kraja...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da si ti to sve dobro promozgala. Da zeliš porod doma - znala bi to sa sigurnošću.
    Što se doule tiče, zašto ne s popisa? Pa ne trebas uzeti prvu koju upoznas, nego neku koja ti legne.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislim da si ti to sve dobro promozgala. Da zeliš porod doma - znala bi to sa sigurnošću.
    Što se doule tiče, zašto ne s popisa? Pa ne trebas uzeti prvu koju upoznas, nego neku koja ti legne.
    tako je
    a usput ćeš upoznat nešto novih ljudi, i popit štogod kava (ili šta se već tamo pije), i divanit i tako
    win win situation

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma ne znam, bojim se vise ljudi, svi ispadnu strasni. U tri godine sam upoznala ravno... uhm, nikoga vrijednog spomena, da budem iskrena.

Sve mi je to kao u nekom filmu, sad me vec tjeraju intervjuirati i pedijatre, a u vrtic smo se upisali kad sam bila trudna pet tjedana (i jos nije skroz sigurno da ce biti mjesta za dijete prije sest mjeseci zivota, godine dana, ako odlucim uopce raditi kad se rodi). Jos da stavim i doule na popis...
    Posljednje uređivanje od Kaae : 30.05.2012. at 18:08

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne znam, bojim se vise ljudi, svi ispadnu strasni. U tri godine sam upoznala ravno... uhm, nikoga vrijednog spomena, da budem iskrena.

Sve mi je to kao u nekom filmu, sad me vec tjeraju intervjuirati i pedijatre, a u vrtic smo se upisali kad sam bila trudna pet tjedana (i jos nije skroz sigurno da ce biti mjesta za dijete prije sest mjeseci zivota, godine dana, ako odlucim uopce raditi kad se rodi). Jos da stavim i doule na popis...
    možda doule imaju koju vezu u vrtiću

kažem ti win win

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bas gledam sad, pise da je u cijenu ukljucena i prica s poroda.

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

trač potpis ti je zbilja grozan.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Meni na otpusnim pismima piše : puerpera, što je točno ono što je žena koja je friško rodila. Zar vama piše zdrava, kako to trac piše?

disciplina, stvarno je grozan potpis. Kakav bi tek stavila da joj se dogodilo što i meni...

A diagnoza koja se piše za dijete je: neonatus, bilo rođeno doma, u jarku, u rodilištu, vaginalno, carski...I obično težina/duljina. Tako je tu.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 30.05.2012. at 20:56

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne znam kakva su ovdje otpusna pisma, ali naslovnica mojeg ekvivalenta trudnickoj knjizici je... neprocjenjiva.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Deder pojasni.

Uf sto mi je dobar ajvartar. Sad cu visit tu odjutradosutra ne bi li se nagledala avatara.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Stvarno je dobar avatar. Podsjeca me na prastari ruski poster koji mi je ostao u sobi u Zg.

A na naslovnici moje trudnicke knjizice je crta na koju ide ime i prezime, a onda jos jedna kucica u koju se pisu alergije (i sve to pise nekim slabasnim, malim slovima). A povecim rukopisom, crnom kemijskom pise kako se zovem i veliko lijepo 'nuts' posred prve stranice.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Cubana, sad je gotovo.
    Odličan je

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kaae, ne znam šta bi ti rekla. Napravi omot od nekog finog papira. Neki luksuzni etui.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma pase mi etiketa, samo su me prerano skuzili.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

A na naslovnici moje trudnicke knjizice je crta na koju ide ime i prezime, a onda jos jedna kucica u koju se pisu alergije (i sve to pise nekim slabasnim, malim slovima). A povecim rukopisom, crnom kemijskom pise kako se zovem i veliko lijepo 'nuts' posred prve stranice.
    jesi ti sigurna da je to trudnička knjižica?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    jesi ti sigurna da je to trudnička knjižica?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bas ste neki. Doktor je rekao da je? Uostalom, evo, puntica je vidjela sliku, ili moze ako se malo potrudi.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma pase mi etiketa, samo su me prerano skuzili.
    Prerano bi bilo u Zg prije dobijanja vize

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Prerano bi bilo u Zg prije dobijanja vize
    hahahahahaha

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

AAAAAAA

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam htjela reci,pa nije valjda da je lose iskustvo iz bolnice jedina stvar za pamcenje taj dan?

i ti si gorljiva zagovornica pkk-a nakon traumaticnog 1vog iskustva u bolnici....pa ima li itko da je radjao doma a da nije motiviran losim iskustvom u bolnici?

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

kaae padam s marsa ali zašto piše nuts?

marta... carica...

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Dodala bih samo nešto,

dakle svak ima pravo na svoj odabir, roditi ovdje ili ondje, i to spada u kategoriju "gušti su gušti" nema smisla sad inzistirati da je nečiji izbor bolji ili lošiji, nego jednostavno poštivati taj izbor i bok.

razlozi zašto netko izabere ovo ili ono su isključivo osobni, nema potrebe to bacat ikome pod noge niti hvaliti se da je nečiji osobni razlog bolji od osobne odluke neke druge osobe.

t.r.a.c. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku
    hvala, u mojem imenu nema nigdje slova Č. i moj nadimak nema veze s tračanjem.

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam htjela reci,pa nije valjda da je lose iskustvo iz bolnice jedina stvar za pamcenje taj dan?
    taj dan jest. tek je drugi dan bio dobar, dok su mi nakon 8 sati razdvojenosti (zbog manjka prostora-koji izgovor) napokon nakon moljenja i kumljenja donijeli dijete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •