Zna li možda netko kako bi mogli zaštititi prozor od djeteta, naime prozor je taman iznad djetetovog kreveta i kad stane na krevet grr...izgleda da je tik da će pasti ako pogleda van, a i da prebacimo krevet na drugu stranu nismo puno dobili jer je prozor dosta nizak (odmah iznad radijatora) pa ako stane na malu stolicu,stol ili bilo što, već je gore, užasava me taj prizor kako je djetetu nadohvat, a mi smo na 4. katu.
Isprepadala me jedna scena prošlo ljeto, na minutu smo zračili sobu od onih vrućina,ona se na tren izgubila (sakrila u wc), bili smo van sebe dok je nismo našli, prozor otvoren, djeteta nigdje, uh ne volim se ni sjetit....to mi je bio valjda najveći šok u životu.
Inače nisam bojažljiva al ovo je opsanost samo takva, doalzi proljeće, prozor ćemo otvarat nekad i uobičajeno, a ne samo na kip tako da ...pls help.
Ne bi stavljali one rešetke što stavljaju u prizemljima da ne narušimo izgled zgrade (u novogradnji smo i dosta se pazi na takve stvari) nego ako postoji neka manje vidljiva mreža ili plastična zaštita (čula sam da postoji neka koja se fiksira na kuteve i rubove prozora).
jel znate postoji li nešto takvo ili sl., gdje bi se moglo kupit, što bi nam preporučili? imamo curicu od 2,5 god i bebu od 6,5 mj. hvala.