A "užasni problemi sa crijevima" - to moguće od utrogestana, on te stisne, kao i progesteron u trudnoći. Mučnina može biti od svačega što si primila. BTW, kako idu godine, onda nekima (konkertno, meni, ali nema to veze s IVF-om kao takvim) ciklusi teže padaju - PMS-ovi su teži (mučnine itd.).

E, da, nećeš "ranije ostariti" (ispucati rezervu), a propos toga budi u miru, to će ići svojim zapisanim genetskim tokom (pitala dr-a, mislim da sam ga dobro shvatila, a i logično je).

Dakle, sve ti to ovisi, rijetko tko ne podnosi stimulaciju fizički, to su vrlo često žene koje hiperreagiraju (PCOS-ovke), neke su alergične na neki lijek itd., ali sve je reverzibilno uglavnom (prestaje čim se stane s terapijom, a tijelo se "očisti" 3-6 mjeseci nakon (kako što - očisti u smislu proovulira itd.). Ireverzibilne tj. fakat teški zafrk je neka životnougoržavajuća hiperstim., ili posljedica antibebi kao pripreme za postupak... a svi mi strahujemo više od injekcija i "tih hormona", a antibebi je nekako "household product".