Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Pac i začini za pileće filete s roštilja - sve ideje dobrodošle!

  1. #1
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Postovi
    4,570

    Početno Pac i začini za pileće filete s roštilja - sve ideje dobrodošle!

    Probala sam vrhunski pripremljene pileće filete (sočne, meke, predivne) s roštilja, ali ih ne znam pripremiti, pa lijepo molim da podijelite svoje uvide, recepte, znanja i trikove da i mi fino jedemo

    Hvala!

  2. #2
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Postovi
    4,570

    Početno

    ... pardon... ne pićele... pileće...

  3. #3
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    4,135

    Početno

    Pratim i kradem za sutra, ako tko da kakvu ideju, zato ljudi požurite da ne jedemo najobičnije pileće filete.

  4. #4
    tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010
    Postovi
    910

    Početno

    ne znam nista specijalno, ono sto nasi klinci obozavaju su pileci fileti na raznjicima, kao filetino.
    moj brat si stavi onaj mix timijan-majcina dusica.

  5. #5
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    doma
    Postovi
    6,546

    Početno

    Davnih dana kad sam smjela koristit kerefeke u kuhinji omiljeni pacevi za piletinu su mi bili
    1 pivo, luk, ulje, sol i papar - ispadne jako fino pikantno s mrvu slatkastim grill efektom
    2 limunov sok, češnjak, ulje, sol, mrvu ljute crvene paprike - kislekasto ljutkasto

  6. #6
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,716

    Početno

    senf,sol, papar i malo ulja

  7. #7
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    nekad sam na ovoj temi napisala niz paceva, a ima jos savjeta za plietinu, pa dajte tamo skicnite
    http://forum.roda.hr/threads/67144-m...-ro%C5%A1tilju

  8. #8

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Velika Gorica
    Postovi
    485

    Početno

    Ja sam nedavno stavila piletinu u pac: aromatizirano maslinovo ulje, limunov sok, sol i ružmarin. Bilo je izvrsno!

    Aromatizirano m. ulje sam sama napravila: u bočicu maslinovog ulja, domaćeg hvarskog, stavila sam češnjak, ružmarin, majčinovu dušicu, kapare i biber u zrnu - tako je stajalo u podrumu na hladnom i po potrebi sam koristila.

    Negdje sam jednom pročitala da je piletina fina i ako je paca u jogurtu. Možda danas isprobam

  9. #9
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,855

    Početno

    Mislim da je tajna sočnosti u tome da se ne prepeče (čemu smo mi recimo skloni).

  10. #10
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    U zadnje vrijeme je pacam totalno jednostavno: sol, crveni/bijeli luk, lovorov list, ulje i malo bijelog vina.

  11. #11
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,304

    Početno

    Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Davnih dana kad sam smjela koristit kerefeke u kuhinji omiljeni pacevi za piletinu su mi bili
    1 pivo, luk, ulje, sol i papar - ispadne jako fino pikantno s mrvu slatkastim grill efektom
    2 limunov sok, češnjak, ulje, sol, mrvu ljute crvene paprike - kislekasto ljutkasto
    a sad je?

    pošto sam u kategoriji s pikulom iz istog razloga, koristimo samo maslinovo ulje, malo soli, i ćešnjak
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 17.05.2012. at 13:48

  12. #12
    superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    1,395

    Početno

    E ja sam probala sa dvije verzije i obe su mi zakon.
    1. maslinovo ulje, sol, papar, česnjak i žlica meda
    2. ulje, sol,papar,češnjak,vrhnje i jogurt
    Sve se to onako odokativno pomješa i prelije preko, i neka stoji bar 2h

  13. #13
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,226

    Početno

    Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    U zadnje vrijeme je pacam totalno jednostavno: sol, crveni/bijeli luk, lovorov list, ulje i malo bijelog vina.
    I ja volim piletinu u kombinaciji s lovorom

  14. #14
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,052

    Početno

    Ja radim teriyaki marinadu.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •