-
Krema od kokosa
Ajte kuharice i kokosoljupci nabacite koji recept za neku finu laganu kremu od kokosa.I jednostavnu,naravno.
MM slavi rođendan i obožava kombinaciju čokolada - kokos,pa bi neku finu tortu,tj.za čokoladni biskvit imam super recept,a kako kokos baš ne volim nemam niš pametno "na tu temu".
Ili me preusmjerite,ako ima negdje već nešto (samo ne na coolinariku,pošto se tamo uvijek zagubim i počnem fantazirati kako ću jednog dana ispeći baš sve što imaju,ali nikako ne odlučim s kojim započeti,pa na kraju nema kolača,ali ima sati na internetu,no to je već druga priča
)
-
sun je imala recept za tortu od kokosa, probaj ubaciti u pretražnik
-
http://forum.roda.hr/threads/47475-Torta-od-kokosa
ova sun-ina je krema od čokse, a biskvit od kokosa, ali ima i jedna, s kokos kremom
Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 15.11.2012. at 20:47
-
Sad mi na prvu pada na pamet ubaciti 200gr. kokosa u neku bijelu kremu - odlična je ona od rolat torte (čini mi se recept od ane.m).
A da podijeliš recept za taj fini biskvit
-
-
-
Ja sam ljubitelj kokosa i skroz me ubije ovaj recept http://www.coolinarika.com/recept/bo...e-ili-minjoni/ brzo, jednostavno a prefino samo ja još dodam malo ruma ( alkoholičarka) 
Nažalost nije krema ali je finooo.
Posljednje uređivanje od ribice : 16.11.2012. at 08:58
-
eto i mene,torta gotova 
cure,hvala puno na receptima,ajme još ću i zavoliti kokos...pogotovo nakon slike onih lijepih minjona i još rum,ajmeee...
na kraju sam napravila inačicu one kreme na stranici što je aleksandra linkala,gotovo sve isto samo sam iskombinirala još s pudingom od vanilije iz nekog drugog recepta ,uglavnom javim dojmove ovaj vikend.
trampolina, recept za čokoladni biskvit je prejednostavan i običan,a meni zato jako drag,kao i svi brzopotezni kolači. a kombinira se na 100 načina.
možda ga i imaš,ali nek ne bude od viška napisati:
3 jaja
4 žlice šećera
4 žlice kakao praha
4 žlice ulja
4 mlijeka
cca 5 žlica brašna (glatkog)
1 prašak za pecivo
sve se izmiksa i peče na 180- 15-20 min
ovo je količina za manji klasik protvan,za kalup torte sam poduplala i pekla dulje cca pola sata
nema s čim ga nisam radila ,mislim od kremica, a fin je i ako ga mrvu zaliješ rumom...
eto
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma