genius prvotno napisa
Nije mi jasno zašto ste toliko zapele za zračnicu... kada sam to pisala zaista nisam pisala s namjerom pucanja u golubove ili nedaj Bože ljude ,nego u svrhu zaplašivanja. Vidim da su neki protumačili upravo onako kako su si htjeli ,no nema veze.
Svi vi koji neznate kako izgleda kako imate bliski susret s puno goluba dodite slobodno kod mene samo na jedno lijepo poslijepodne ,recimo na kavicu. Nadam se da ćete biti oduševljeni!!!!
Ja sam hvala Bogu druga kuća od hranitelja (malog uzgajivača golubova) i ježim se ,grozim i sve slično tome. zasrani prozori,nove fasade ,dvorište koma (a mala djeca prevnu svaki kamenčić), gukanje po cijeli dan,na autu imam više govana nego boje (iako auto peremo svaki drugi treći dan ,krov je bijeli ,nevidi se crijep........ pitam se često što da smo prvi susjedi ??!!
Ako ih netko toliko voli neka si ih stavi u stan,kuću ili neka im ogradi veći dio gdje bi golubovi bili ,a na kraju ih pusti povremeno.
A na kraju ima dana u godini (ljetni mjeseci) kad si zaista pomislim , kako bi bilo divno da si kupim zračnicu i samo jednom opalim......pa si protumačite kako želite.