-
Terina, draga, grlic je dinamicna struktura i podlijeze izmjeni duzine, i van trudnoce. Znaci danas 2,2 sutra 3 cm itd...nije bas fiksna vrijednost. Ako si imala neke intervencije prije trudnoce na grlicu, to je druga prica. Isto je bitno da nemas vaginalnu infekciju,koja u velikom postotku skracuje grlic. Isto tako urinarna infekcija. Dalje, prisustvo kontrakcija, laznih ili ne, moze da dovede do skracivanja (moj slucaj). Ali vjerujem da bi to primijetila i obavijestila doktora. Dalje, kazu da se to tzv. "otvaranje" ne osjeti, tako da se ne maltrtiras sa osluskivanjem tijela (pretjeranim)...kao ja npr.
. I meni je ljekar rekao da ne treba da mirujem, ali ja sam u krevetu... Znaci to je individualno i vise zasnovano na "smanjenju i izbjegavanju potencijalnog rizika". Ono sto ne smijes, je da podizes i nosis teret, da se savijas pretjerano, izbjegavas stepenice i biciklo. Bitno je da je grlic sacuvan, tj zarvoren unutrasnje i vanjsko usce...to jest "T" oblik. Odmaraj malo vise, polozaj koji tebi odgovara. Nije strasno,ali se pripazi. Stanje moze da se popravi. Zagrljaj i javi kako si.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma