Uhhhh... totalni potpis. Ni ja nemam gdje. Možda da promjenim muža i okružje? Svojedobno sam bila kod jednog frizera koji je svoj posao shvaćao jako odgovorno, stila - je, kaj, ja njoj promenim frizuru, e, onda više ne paše ni roba, ne paše ni posao, ne paše ni muž.
Imam sličnih kombinacija (ne tako dekorativne.... ali ja s njima mogu samo u maškare, ili se u to odjenut za neki totalno nepasend događaj pa prodavat priču da me uhvatila kriza srednjih godina i da se ne obaziru puno na mene - pa dok drugi u trenirkama, ja u toj obleki - to je obrazloženje "prošlo" (čini mi se), slavilla Novu u tome). Ali, bojim se da ova Pepeljuga kreacija ipak bi bila too much za prodat (uostalom, pomela bi u tome pola tog stana i bataka i francuske sa stola da napravim jedan okret). Vidiš kako su i nas oblikovali neki trendovi u djetinjstvu, bidne mi. To je definitivno Pepeljuga mit ili ono blistajući labud ili ono... Dinastija i neko silazi niz stepenice u američkom filmu (ili prom, što kažu da je druga verzija Pepeljuginog bala).