Pokazuje rezultate 1 do 50 od 631

Tema: Seksualizacija djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    evo, ja bih silno željela jednom u životu odjenuti nešto ovakvo
    http://footleblog.com/wp-content/upl...om-Dresses.jpg
    Uhhhh... totalni potpis. Ni ja nemam gdje. Možda da promjenim muža i okružje ? Svojedobno sam bila kod jednog frizera koji je svoj posao shvaćao jako odgovorno, stila - je, kaj, ja njoj promenim frizuru, e, onda više ne paše ni roba, ne paše ni posao, ne paše ni muž.

Imam sličnih kombinacija (ne tako dekorativne.... ali ja s njima mogu samo u maškare, ili se u to odjenut za neki totalno nepasend događaj pa prodavat priču da me uhvatila kriza srednjih godina i da se ne obaziru puno na mene - pa dok drugi u trenirkama, ja u toj obleki - to je obrazloženje "prošlo" (čini mi se), slavilla Novu u tome). Ali, bojim se da ova Pepeljuga kreacija ipak bi bila too much za prodat (uostalom, pomela bi u tome pola tog stana i bataka i francuske sa stola da napravim jedan okret). Vidiš kako su i nas oblikovali neki trendovi u djetinjstvu, bidne mi . To je definitivno Pepeljuga mit ili ono blistajući labud ili ono... Dinastija i neko silazi niz stepenice u američkom filmu (ili prom, što kažu da je druga verzija Pepeljuginog bala).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 17.01.2013. at 09:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •