Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Nacrt Odluke o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednj

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Nacrt Odluke o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednj

http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=13034&sec=1933

ne stane mi sve u naslov
    znam da se već na nekoliko tema o tome raspravljalo
    ja sam sasvim slučajno naletjela na temi darovitih, inače tamo ne zalazim, nije nam mjesto tamo

mislim da ta sramota zaslužuje posebnu temu
    čak ne radi rasprave
    nego da pozovem sve zainteresirane, a i one koje to još nisu, da se priključe javnoj raspravi
    sramotno je da se ne vrednuje više učenje 2. stranog jezika u školi
    da se glazbena i plesna škola boduje samo s jednim bodom, i to samo za upis u umjetničke smjerove
    dajmo do znanja da nije u redu to što rade

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    Ali ta sramota već ima posebnu temu, ovu: http://forum.roda.hr/threads/77320-opet-novosti
    Samo što je ista tema postojala i prošle godine, pa je njezino podizanje tu na forumu možda prošlo nedovoljno zapaženo. To mi je suludo, da se kriteriji svake godine mijenjaju.
    I MM i ja smo već poslali svoje priloge raspravi, a i u našoj glazbenoj školi su vrlo aktivni po pitanju informiranja i poticanja roditelja.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=13034&sec=1933

ne stane mi sve u naslov
    znam da se već na nekoliko tema o tome raspravljalo
    ja sam sasvim slučajno naletjela na temi darovitih, inače tamo ne zalazim, nije nam mjesto tamo

čak ne radi rasprave
    nego da pozovem sve zainteresirane, a i one koje to još nisu, da se priključe javnoj raspravi
    sramotno je da se ne vrednuje više učenje 2. stranog jezika u školi
    da se glazbena i plesna škola boduje samo s jednim bodom, i to samo za upis u umjetničke smjerove
    dajmo do znanja da nije u redu to što rade
    Jesam lani, a spremam se i sada... iako mi se čini da je ta javna rasprava samo stvar forme, da se negdje zabilježi plusić "održana javna rasprava". Naše mišljenje ionako nikoga ne zanima.

Lani sam drečala zato jer su proširili kriterij ocjena sa sedmog i osmog razreda na peti,šesti, sedmi i osmi. Jest da moju djecu to ne pogađa, ali njihovu generaciju i te kako - ima klinaca koji bi možda malo više zapeli da su znali kako će im se ocjene iz petog i šestog razreda zbrajati za upis u srednje škole. Mislim, nemam ništa protiv tog kriterija, ali imam protiv PRIMJENE tog kriterija na međugeneraciju koja više ništa ne može učiniti da popravi prosjek godina koje su već završili.

Ovo za glazbenu isto...

A djeca koja su vrsni informatičari ni za međunarodne rezultate neće na to dobiti ni boda.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam vidjela temu, a baš sam tražila
    jos me čudilo da nema zasebne teme
    može se brisati

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

osvojili puno nagrada, priznanja, prvo mjesto u Europi u sklopu natječaja EU i objesili na zid jer to je jedino što možemo učiniti s tim. ne mogu sva djeca biti sportaši.....

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ključam onda, pa nastavite na prvotnoj temi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •