Stranica 25 od 72 PrviPrvi ... 15232425262735 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Trudnoću mi je vodio Mpo liječnik i nisam imala problema sa svojim "socijalcem" tj. on mi ih nikada nije radio. Na dan zakazanog pregleda prvo moraš ići na polikliniku da te izvažu, izmjere tlak i kontroliraju mokraću(bar u početku, dok ne krene ctg ) e onda odeš kod svog mpo liječnika. Pregledi na humanoj počnu cca iza 12, pa bi bilo dobro da se oko 11 nacrtaš na poliklinici jer zna biti gužvovito. Sretno do kraja!!!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

jedno malo pitanjce,ako može,znam da vi sve znate-one ovjerene izjave kod bilježnika,jer nismo u braku,mi sami vlastoručno napišemo,potpišemo,ili ima koji obrazac koji se dobije kod njega?
    zanima me jer sad napokon krećemo u neke konkretne stvari,imamo sve nalaze,sve super i ok,još jedino te izjave.
    Unaprijed hvala na odgovorima
    p.s.zvala sam danas humanu,i sestra je rekla da još nemaju raspored za konzultacije jer su na go,ali do kraja tjedna će ga imati.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Izjave napises (ja to na kompu pisem) i samo potpise ovjeravas kod biljeznika.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

sami napišete, bubice (javni bilježnici se obično zgražaju na taj papir )

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Da, i nije im jasno zasto ne vrijede ovjerene kopije izjave nego svaki put treba ovjeravati ispocetka...

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj a_je_to prvotno napisa Vidi poruku
    Da, i nije im jasno zasto ne vrijede ovjerene kopije izjave nego svaki put treba ovjeravati ispocetka...
    Ovo ni meni nikako nije jasno. Pa ni vjencani list ne nosimo svaki put novi. Upravo slazem te silne nalaze i evo na onom papiru koji dobijemo sa uputama sta sve treba pise da treba kopija osobne isk., oiba i izjava o postojanju izvanbracne zajednice ovjerea kod j.b. ali nigdje ne pise za svaki postupak treba nova. Pa imaju kopiju osobne neka usporodjuju ako je u tome fora.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    Trudnoću mi je vodio Mpo liječnik i nisam imala problema sa svojim "socijalcem" tj. on mi ih nikada nije radio. Na dan zakazanog pregleda prvo moraš ići na polikliniku da te izvažu, izmjere tlak i kontroliraju mokraću(bar u početku, dok ne krene ctg ) e onda odeš kod svog mpo liječnika. Pregledi na humanoj počnu cca iza 12, pa bi bilo dobro da se oko 11 nacrtaš na poliklinici jer zna biti gužvovito. Sretno do kraja!!!
    hvala ti puno!!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hvala vam puno curke moje-zakon ste....

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jel zna koja kad se dr. V vraca s Go?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam narucena za 12.9. I taj je tjedan tamo. I nema ga od 22.do kraja tog tedna.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

To mi je i onako kasno
    Hvala ti
    Moram rodit bar do 12og

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo ni meni nikako nije jasno. Pa ni vjencani list ne nosimo svaki put novi. Upravo slazem te silne nalaze i evo na onom papiru koji dobijemo sa uputama sta sve treba pise da treba kopija osobne isk., oiba i izjava o postojanju izvanbracne zajednice ovjerea kod j.b. ali nigdje ne pise za svaki postupak treba nova. Pa imaju kopiju osobne neka usporodjuju ako je u tome fora.

mi smo donijeli ovjerenu izjavu, koju su mi vratili odmah jer da nije dovoljna samo ovjerena izjava, nego ovjerena izjava i ovjerena kopija izjave??? tako da sam sa tom izjavom otiđšla opet kod JB da mi izradi ovjerenu kopiju... nije mi baš jasno ali dobro... i naravno- sestra mi je odmah po primitku tih izjava napomenula da za svaki postupak treba nova..

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Aerin prvotno napisa Vidi poruku
    To mi je i onako kasno
    Hvala ti
    Moram rodit bar do 12og
    I jesi Čestitam!!!!!!!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Dočekali smo i mi svoju princezu, našu najveću sreću.. Sada se malo mučimo s dojenjem ali više sa sestrama i pedijatrima s 5og kata

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Čestitke!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hvala ti

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Aerin, svi bi ti čestitali ali se boje metle
    Javi ti veselu vijest na Odbrojavanje pa ćemo tamo nazdraviti

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja joj zbog metle poslala pp

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

hejjjj, curke.. znam da bas i nesmijem ovdje postaviti ovo pitanje al eto da pokusam..
    koji je bolje caj piti marulja ili vrkuta? znam da sam negdje procitala da jedan od njih (ja mislim da je bila marulja) nesmije piti stalno, dok vrkuta da.. molim vas ako itko zna pomagajte :D

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj heky prvotno napisa Vidi poruku
    hejjjj, curke.. znam da bas i nesmijem ovdje postaviti ovo pitanje al eto da pokusam..
    koji je bolje caj piti marulja ili vrkuta? znam da sam negdje procitala da jedan od njih (ja mislim da je bila marulja) nesmije piti stalno, dok vrkuta da.. molim vas ako itko zna pomagajte :D
    Probaj tu malo pogledati
    http://forum.roda.hr/threads/3882-MA...hlight=marulja

inspire_me avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jutro...neznam da li sam na dobroj temi ali imam molbu za cure iz Pule; molim preporuku za ginekologa sa kojim nemate problema sto se tice davanja uputnica, recepata i putnih naloga, pritom posebito mislim na brzinu i jednostavnost rjesavanja istog. Na zalost, primorana sam traziti novog ginekologa, a sa dosadasnjim sam sve rjesavala preko sestre brzo i efikasno, a doktora sam viđala samo kad sam trebala bas obaviti pregled. Najsretnija bi bila kada bi se netko pohvalio da ima tako dobar tim ginekolog-sestra i da ga moze preporuciti Hvala...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

inspire_me imaš pp Moja gin. je meni zakon
    Cure u postupcima, kakvo je stanje u Ri? Gužva? Dr. Vlašić je tamo? Nikako da se odlučim u postupak pa ispipavam teren

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Zadnjih dana je bila baš velika gužva, ali prije svega jer je radila sestra V. a ona to uvijek oteeegne...
    Vlašić radi, prošli tjedan je radio samo od 8-9 jer je išao i na fax pa je to stvaralo dodatnu gužvu...
    Nadam se da se ovaj tjedan malo unormalilo

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Potvrdjujem sve navedeno. I da je Snekicina gin. bas simpa, pozeljela sam se i ja kod nje prebaciti, i da je guuuuzva .
    Snekica ja bila danas Vlasic radi ali danas nisu imali jos raspored za 10. mj.Ajde kreni pa cemo skupa pohoditi podrum.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Mogu li znati koja je to ginekologica zakon? Moze pp,ja bi svoju rado mijenjala da mogu .

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

potvrđujem gužvu cijeli tjedan(ja bila sve dane i danas,osim pon.i četvrtka)..

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Drage cure, lijepi pozdrav

Imam dva pitanja:

1. da li se uzorak za spermiogram mora donijeti osobno?
    2. kako izgledaju prve konzultacije? da li će me tada doktor i pregledati?

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Da,uzorak treba donijeti osobno ujutro. S uputnicom. A pregled ovisi o doktoru. Nekoga pregledaju, a nekoga ne.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Miss Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure, lijepi pozdrav

Imam dva pitanja:

1. da li se uzorak za spermiogram mora donijeti osobno?
    2. kako izgledaju prve konzultacije? da li će me tada doktor i pregledati?
    Hm prve konzultacije, popričaš s dr. vezano za povijest bolesti znači koliko dugo pokušavate i dali ste što napravili od pretrage, a na pregled se pripremi to je sastavni dio posjeta ginekologu.
    Spermiogram se obično radi na humanoj tako da onda se i donese uzorak osobno

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Hm prve konzultacije, popričaš s dr. vezano za povijest bolesti znači koliko dugo pokušavate i dali ste što napravili od pretrage, a na pregled se pripremi to je sastavni dio posjeta ginekologu.
    Spermiogram se obično radi na humanoj tako da onda se i donese uzorak osobno
    Hvala!

Naruceni smo za spermiogram i imamo posudicu pa me samo zanimalo da li ja mogu odnijeti uzorak a on da podigne rezultate.
    Konzultacije cemo imati u 11.mj. jer je 10.mj popunjen kod dr.Vlašića.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

O boze dragi..sta je doslo vec do toga da se u tri dana popune termini za konzultacije za cijeli mjesec..jao si ga nama..

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    O boze dragi..sta je doslo vec do toga da se u tri dana popune termini za konzultacije za cijeli mjesec..jao si ga nama..
    Ja sam bila osobno 01.10. i sestra mi je rekla da nazovem krajem mj jer je raspored već popunjen za listopad. Po preporuci sam tražila dr.V pa možda je samo kod njega guzva.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Miss Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila osobno 01.10. i sestra mi je rekla da nazovem krajem mj jer je raspored već popunjen za listopad. Po preporuci sam tražila dr.V pa možda je samo kod njega guzva.
    Pa kad brze, ja sam bila 29.9. i jos nisu imali raspored za 10.mj. bar su mi tako rekli.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Treba li se beta na uputnicu vaditi na poliklinici ili može u bilo kojem laboratoriju gdje vade krv?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

ja mislim da se beta ne može vaditi u bilo kojem laboratoriju..kao ni spolni hormoni..Mislim da se na uputnicu može samo u bolnici vaditi..ili privatno ići.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala Red!

inspire_me avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

nije guzva samo kod dr. V, ja sam zvala prosli tjedan da se narucim kod dr. M na konzultacije i receno mi je da je listopad popunjen

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Lijepi pozdrav svima,

Evo i mene. Već predugo sam virkalica i kad tad je morala pasti registracija jer za bilo kakvu informaciju prvo pretražim ovaj forum pa onda krenem dalje. Mi smo relativno novi u MPO vodama i kako u svojoj bliskoj okolini nemam nikog tko bije ovakvu bitku teško je naći razumijevanje i konstruktivnu podršku. Do sad smo utvrdili da dijagnoze nemamo, a godine mi kašlju za vratom pa je počelo hodočašće u Ri KBC.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Dobrodosla!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Eryngium, dobrodosla! Jesi mogla tezi nick izabrat
    Daj nam jos malo detalja...koje su to godine, kod kojeg si dr., sta kaze s cim bi poceli...?

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

eryngium dobro došla, pridruži nam se na kavici uživo pa da dobiješ ful paket riječke teme

http://forum.roda.hr/threads/83709-R...71#post2681871
    lokaciju još nismo definirale, ali ćemo u hodu

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

eryngium dobrodošla !!!!!!!!!!!
    kavica?moram ić vidjet na temu kad je,i da li ću bit tu...ako da..ovaj put dolazim pod obavezno!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala na dobrodošlici.
    Da sam se potrudila vjerovatno sam mogla neki teži nick naći.
    35 kuka po zavojima života i vodi me M. Do sad su bile dvije inseminacije bez ikakve stimulacije, štoperice i kontrolnog ultrazvuka. Zovem ih odokativnim AIH postupkom pa i ne polažem neke velike nade u uspjeh. Trenutno čekam vješticu da se dogovorim za 3. A za dalje ćemo vidjeti što ćemo.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

A zašto nisi aih radila sa svime što ide u paketu? Nisi uopće išla na ultrazvuk ili samo na onaj zadnji da se vidi ako je folikul pukao?

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bo. Valjda je mislio da mi ne treba ništa extra, a mozak mi se ugasio kad sam raširila noge i nisam se sjetila pitati.
    Išla sam na folikulometrije. I oba puta kad sam došla na kontrolnu folikulometriju su mi rekli da će taj dan biti aih i da nek zovem MM da obavi 'poslić'.
    Za drugi aih mi čak nisu ni mjerili folikul ujutro kad sam došla za folikulometriju nego rekoše vi ste danas za aih pa dođite u podne.
    Valjda u takvim situacijama štoperica nema smisla. Nakon prvog aih-a sam bila kod mog primarca za papu pa mi je on potvrdio da je folikul pukao, a nakon drugog aih-a su mi rekli da doma poduplamo za dva dana brojno stanje na lokaciji i to je to.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

a da...oni ionako ne rade dvaput inseminaciju pa da si i došla opet,a folikul nije pukao samo bi im bilo neugodno što su ti zeznuli postupak..pa puste tako app..al ne kužim kako odlučuju kome će dati štopericu..koliko vidim ako pitaš daju bez problema,ali ako šutiš šute i oni..

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Znači moram ju tražiti na prvoj folikulometriji ili ?

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hm, ja sam svoje AIH-e odradila u sezoni 2012./13. kod S. i nakon svakog AIH-a dolazila sam na kontrolnu fm.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja nisam išla na inseminacije,ali meni je jako čudno to da nema kontrolnog tvs-a...jer znam da i u cilajnim odnosima nekad daju štopericu ako folikul previše raste i onda zovu da se provjeri da li je pukao..
    Posljednje uređivanje od red pepper : 16.10.2014. at 15:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •