Stranica 15 od 22 PrviPrvi ... 51314151617 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 1052

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

da

Poslano sa mog PAP5300DUO koristeći Tapatalk

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Bok cure,jel netko zna koji je princip narucivanja za hsg u vinogradskoj?
    Na koji broj telefona se narucuje?

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Cure moze pomoc,igrom slucaja konzultacije mi padaju na 1.dc,imat cu i gotove nalaze briseva.Da li je moguce da taj ciklus dr pristane napravit hsg?jel netko imao takvo iskustvo s obzirom da je dosao samo na konzultacije ili se ipak ceka drugi ciklus?
    ako je hsg uredan jel moguce isti mjesec ic na folikulometriju pa na aih?
    Znam da previse pitam i da ce mi to sve dr rec ali zanimaju me iskustva.
    Moj muz ima jako los sgram i trenutno pijem antibiotike zbog bakterije u ejakulatu.Jel moguce da zbog loseg sgrama doktor odbije napravit
    hsg?
    Hvala na odgovorima

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Bila sam na konzultacijama kod dr.Tomica.Preporucen nam je jedino ivf/icsi zbog loseg s grama.Doktor smatra da nema smisla radit hsg i gubit vrijeme na aih.Rekao mi je da se javim sestri da me stavi na listu za ljekova za 3.mj.
    Jos samo trebam obavit hormone i rekao mi je da se onda javim za pregled.Sada ja ne znam kada zvati?Prvi dan ciklusa ili prije cim stignu nalazi?

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj snelly85 prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam na konzultacijama kod dr.Tomica.Preporucen nam je jedino ivf/icsi zbog loseg s grama.Doktor smatra da nema smisla radit hsg i gubit vrijeme na aih.Rekao mi je da se javim sestri da me stavi na listu za ljekova za 3.mj.
    Jos samo trebam obavit hormone i rekao mi je da se onda javim za pregled.Sada ja ne znam kada zvati?Prvi dan ciklusa ili prije cim stignu nalazi?
    Nazovi ponovno gore i pitaj,svi
    su dobri i dragi i odgovorit će ti na sva pitanja,ne trebaš se bojati nazvati kad imaš nedoumicu
    Sretnooo

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hormone sam ja vadila na VV, nabaviš uputnicu i pojaviš se na te određene dane (od 2.-5.dc i 21.dc, koliko se sjećam).
    Priznaju ti te nalaze s VV, tako da nemaš brige.
    Sretno!

Planirate li kakav slabo stimulirani ivf u međuvremenu ili čekaš do 3.mjeseca punu stimulaciju?
    Posljednje uređivanje od Medeja : 17.10.2015. at 15:56

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Nije doktor u detalje spominjao sta cemo prvo,vjerojatno cemo se to dogovorit na pregledu.Ja bih htjela odradit prvo ivf/icsi u prirodnom ciklusu ili eventualno blagi stimulirani.Sve to zbog zdravstvenih razloga,imam hiper i epilepsiju i uz sve to nizak amh.Amh mi je prije 1,5 godinu bio svega 4.0 .Koliko sam shvatila prema vasim iskustvima ja spadam pod low respondere,a procitala sam da i zbog stitnjace ne smijem uzimat klomifen?!Uz sve to i ovi hormoni koji se uzimaju utjecu na nivo lijeka u krvi koje uzimam zbog epi.
    Sad sam bas oduzila sa objasnjenjima ali nekako me strah ima li za mene uopce nade?!Ako ima ovdje netko sa slicnom dijagnozom voljela bi da mi se javi da razmjenimo iskustva,a i savjeti vas ostalih cura mi puno znace.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dali se u vinogradskoj treba naručiti za vadenje hormona (2-5 dan ) i koliko se cekaju nalazi?? Hvala

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Bok svima, sutra trebam u vg na kontrolni pregled sa svim nalazima i sad tek vidjeh da mi je na uputnici sestra napisala ginekologija i opstetricija a ne humana reprodukcija kao zadnji put, dali će stvarati gore problem oko toga? Problem je što mi je moj socijal.ginić udaljen 35 km od mene i nemogu to otići promjeniti.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

dalmatinka ja kad sam zvala prije mjesec dana rekli su da ne treba ali obzirom da sam imala i nekih hormona koje u vg ne vade ipak sam otišla u petrovu.

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Boj cure, nova sam na forumu. Evo mi skupljamo nalaze, čekam još samo briseve, odradili markere, spermiogram, hormone.. A za to vrijeme trebamo odlučiti u koju ćemo kliniku. Mislim da će izbor biti Vinogradska. Pa ako može par informacija.. Koliko se dugo čeka na prve konzultacije, a koliko nakon toga na IVF? Inseminacije ćemo zasigurno preskočiti, jer imam samo jedan jajovod koji je neprohodan. Vidim po nekim postovima iz 2013. da je jedna forumašica dogovorila da folikulometrije obavi u svom mjestu.. Je li to i dalje moguće? Ako ne, možete li mi otprilike reći koliko traje sam proces, od 1. folikulometrije do transfera. Pošto bih onda trebala uzet bolovanje za sve dane, a ne znam ni je li to moguće. Do Zg ne mog putovati svaki dan, jer sam udaljena 200 km.. Unaprijed hvala

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Imam još jedno pitanje.. Pročitala sam sad cijelu temu, pa vidim da se postupci s klomifenom računaju kao stimulirani. Ja imam PCOS i anovulaciju. To znači da bih imala pravo samo na 4 postupka, pošto svakako trebam nekakvu stimulaciju?

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Bok Black girl, i ja sam relativno nova ali evo na prve konzultacije smo cekali 10 dana a za ivf, tj.na listu za lijekove smo upisani u trecem mjesecu 2016.

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Kad se naručuje za prve konzulatacije, jel treba voditi računa o danu ciklusa? Jel rade odmah i ultrazvuk ili samo pregledaju nalaze?

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Jolica 30, vidim da ste prve konzultacije obavili još u 8. mjesecu. Pa baš mi se onda čini dugo čekanje na lijekove.. To je 7 mjeseci.. Zar su tolike liste?

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Da prve konzultacije smo odradili u 8. mj, ali smo skupljali nalaze, a nismo iz zgb pa dok sam to sve prikupila i dobila postom isli smo evo 28.10 na drugi pregled da se vidi gdje je problem. E sad ako si iz zgb vjerovatno ces puno brze izvaditi sve potrebno. U biti ispada nekih 4.mj cekanja na lijekove.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Sada tek vidim i drugu tvoju poruku, meni su samo pogledali nalaze, nikakav uzv nisu radili.

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Aha, vi ste tek utvrđivali što ne štima. Mi većinu nalaza imamo, znamo točno što je problem. Znamo da i inseminacije otpadaju, dakle direkt upis za IVF. Nisamo ni mi iz Zg. Valjda će nam priznat nalaze koje smo povadili do sada. Brisevi, PAPA, spolni hormoni i hormoni štitnjače, krvna grupa, markeri za hepatitis, sifilis, HIV, spermiogram. Odradila i HSG i laparoskopiju.. Možda budu još što tražili. Ali valjda će nas odmah staviti na listu, pa da odradimo potrebno u međuveremenu..Valjda.. Nema kod nas puno mogućnosti

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Sretno vam, neka se sto prije preselis na podforum trudnica

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Black girl ako vam jos moze pomoci info da meni nisu u redu brisevi ali smo svejedno stavljeni na listu za ivf a to sredujem u hodu.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Mene zanima dali se u vg općenito za punkciju js dobije anestezija ili ovisi o brroju js? I dali postoji mogućnost da tražiš anesteziju sam? Imam nizak prag tolerancije na bol, ne podnosim ni vađenje krvi i želim znati što očekivati? Ako želi koja reći koji je recimo stupanj boli? slično vađenju krvi , jače od toga??

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sam za 4 folikula tražila i dobila anesteziju. Mislim da nema tu problema.
    Imala sam tri punkcije, uvijek sam uspavana i lijepo se odmorila.
    Druga je stvar što me dva dana poslije utroba razarala. I ja imam nizak prag boli.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Hvala medeja na odg, sve ovisi kako cu reagirati na lijekove, ako dodem do punkcije js, definitivno cu pitati za anesteziju.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Svakako pitaj, sreća je naša što to nude u Vg jer, recimo na VV nema anestezije.
    Ne znam kako bih to ja naživo, pogotovo u zadnjem postupku kada sam imala 20 folikula.
    Držim fige da dođeš do anestezije i da dobijete lijepe embrijiće pa i bejbije.

Ja sam baš danas u Vg bila na kontroli, srela i embriologinju i Tomića i lijepo s njima popričala, dragi su i jako sretni čim vide da su uspjeli.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Hvala, mi krećemo prvi puta i puni smo očekivanja, nadamo se da će upaliti od prve ali znamo da to nije uvijek baš tako...da i meni je jako drago da postoji anestezija jer neznam kako bih ja to, ali zbog našeg malog sunca spremni smo na sve.. Sva sreća je što su i u vg svi jako ljubazni, dr.Tomić mi je malo čudan ali relativno ok, za razliku od dr.Kune ne priča puno

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Istina, Kuna će reći sve čak i ako ga ne pitaš, ali Tomić je isto veliki stručnjak, šutljiv, ali sam ga ja uvijek ispitivala i on bi mi uvijek sve odgovarao i objašnjavao.
    Obojica su veliki stručnjaci i uvijek sam im vjerovala. I nisu pogriješili sa stimulacijom u zadnjem postupku.

Ma meni su ti gore svi dragi, stvarno su ugodni i olakšaju ti svu tu muku koju prolaziš.

Ja sam ti gore imala pet postupaka i čekaju me smrzlići, ali tebi želim da se uhvati isprve.
    Posljednje uređivanje od Medeja : 04.11.2015. at 20:28

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tomić je pionir Ivf-a u Hrvatskoj, Kuna u mpo-u ima puno, puno manje iskustva od Tomića.

Anestezija se može dobiti, samo tražite.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 04.11.2015. at 20:38

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Hvala vam puno cure, uz sve što prolazimo lakše je kada su svi ok i dragi i kada znaš da možeš dobiti anesteziju, nije potrebno mučenje još dodatno

ktina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Pozdrav svima....Jel ide koja od vas u 12 mjesecu po lijekove? Mi idemo treći put i nadam se da ćemo napokon dobiti svoj mali smotuljak.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

cure, sretno svima!~~~~~~

molim vas, pratite malo i ovu temu:
    http://forum.roda.hr/threads/88605-%...83#post2818783

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Drage moje daj mi recite dali vi same zovete za lijekove ili vas sestra zove? ja sam upisana u 3.mj za lijekove a onak zbunjena od svega toga nisam pitala takve stvari...

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jolica

dođeš gore par dana prije menge sa uputnicom za pregled(nekad traže,nekada ne) i doktor ti odredi točno kakva će stimulacija biti,pa onda i dobiješ lijekove (obično se počneš pikati 2 dan ciklusa)
    Kada već ideš kod socijalnog ginića po uputnicu za pregled,neka ti napiše i uputnicu za folikulometriju i uputnicu za IVF ambulantno liječenje (pazi da na uputnici piše D2-bolničko liječenje) i onda si pokrivena za cijeli postupak

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Curke,bila sam na konzultacijama u preporucen nam je ivf/icsija sam na prvi pregled i uzv narucena 16.3 kod dr.T.Meni ce tada it

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

ups otisla poruka.Dakle 16.3 ce mi biti 11.dc,a ja sam mislila ovaj mjesec odradit prirodni ivf jer sam na listi za lijekove u 3.mj.
    Kaj mislite,jel to prekasno za uzv u prirodnom ciklusu?
    ili ako netko ima iskustva da li dr.T pristaje na prirodne dok se cekaju lijekovi?Hvala na odgovoru.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ti uvijek možeš doći kod njega na razgovor mjesec prije pa ga pitati. Ne grize.
    Ali kako već sada možeš znati koji ćeš dan ciklusa niti u 3. mjesecu?

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Snelly onda se u 3. mj druzimo gore... Znaci u pravilu ne cekate da vas oni sami zovu za lijekove nego se javite par dana prije gore za detaljan dogovor.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

I meni je sestra rekla da kada sredim briseve da se javim za prirodni a dr nije spominjao tu mogucnost..

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

jao tek sad vidimda sam krivo napisala.idem napregled 16.11 ....

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

jolica30 da onda se druzimo u 3.mj ni meni dr.t na konzulticijama nije spominjao prirodnjak ali pretpostavljam da nece samo cekat 3.mj...mislim ,nemam kaj izgubit,bolje probat i prirodnjak nego skrstenih ruku sjedit....

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Da, ja se trenutno borim sa ureaplasmom i jos nisam rascistila u glavi dali cu u prirodnjak jer neznam dali se isplati, kod hormona svasta nesto, neredoviti ciklusi, dijabetes, mm los sgram

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

ja imam suprotan problem i nisam rascistila sa sobom .Drazi su mi prirodnjaci nego stimulirani zbog mojih dijagnoza (epi i hiper) stimulacije su rizicne.Uz to imam i nizak amh 5.5 pa po tome spadam u low respondere tj kod mene stimulacija nema smisla.Naravno i mm ima katastrofa sgram.Ali necu trcat pred rudo,probat cu prirodnjak pa cu do 3.mj valjda se skockat sta dalje.A za tebe mislim da je najbolje se rijesit bakterije pa onda u prirodni postupak i sto cisto da ne sjedis dok cekas lijekove.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jolica, za lijekove se javiš obično tjedan dana prije menstruacije. Nazoveš sestru i za par dana dati će ti termin. Tada češ doći na konzultacije i dobiti češ lijekove.
    Inače za sve što ti nije jasno, nazovi sestru i pitaj. Ok su svi tamo gore i uvijek će ti odgovoriti na sve št te zanima. Jedino je dr. Tomić šutljiv, ali ako ga pitaš na sve će ti odgovoriti.

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

i ja sam na listi za 3.mj.Ali kod mene je situacija a jedna mjesecnica dolazi pocetkom 3mj,a sljedeca krajem 3 mj.Kada se ja onda trebam javit?Pretpostavljam da moram pricekat ovaj ciklus koji je krajem mjeseca?

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Nazovi ih krajem drugoga i reci da početkom trećega moraš dobiti m.
    Uvijek im dođe nova pošiljka početkom mjeseca zako da ti je to taman.
    Posljednje uređivanje od Medeja : 06.11.2015. at 16:28

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj snelly85 prvotno napisa Vidi poruku
    jao tek sad vidimda sam krivo napisala.idem napregled 16.11 ....
    Hihihi, još ja čitam i mislim si kako ti to možeš znati toliko unaprijed...

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala cure zlatne ste jos samo drzite fige da 16.11 nije prekasno da dr pristane na prirodnjak....

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Snelly pun ti je inbox, nemogu ti poslati poruku

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Cure, prilikom narucivanja na prve konzultacije moram li imati uputnicu ili je mogu uzet i naknadno? Koja uputnica treba za taj prvi put? I trebam li reci kod kojeg doktora zelim?

Jolica, ni meni nevaljaju brisevi. Imam streptokok. Popila sam klavocin i ponovila bris. Cekam do srijede nalaz, ali bih, cak i da ne valja, otisla na konzultacije. Ako ne rade oko toga problem sa stavljanjem na listu, mislim da nema smisla gubit vrijeme kad se moze rjesavat dok cekam postupak..

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Black girl moras imati uputnicu, ja nisam govorila kod koga zelim jer to sve ovisi kada te naruce koji dr taj dan radi. Meni je prvi put bio Kuna a sada Tomic. Meni je na uputnici pisalo ginekologija- kontrolni pregled.

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Jel trebam onda tu uputnicu slati mailom? Posto nisam iz zg.. Znaci ginekologija, ja sam mislila da ide na humanu reprodukciju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •