Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Danas mi je 1DC cijelo sam jutro zvala ali bez uspijeha. Budući da nisam i zg, neznam da li da dođem u ponedjeljak 5DC s uputnicom za pregled i uputnicom za vađenje hormona 3-5DC + suprug treba napraviti spermiogram. Bojim se da me neće primiti. Neznam što da radim. Mislila sam ipak doći ali nisam pametna.
    I pitanje još jednom da li mogu dobiti bolovanje za taj dan i tko mi daje bolovanje dr.opće prakse ili moj ginekolog?
    Hvala

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj NINA30 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas mi je 1DC cijelo sam jutro zvala ali bez uspijeha. Budući da nisam i zg, neznam da li da dođem u ponedjeljak 5DC s uputnicom za pregled i uputnicom za vađenje hormona 3-5DC + suprug treba napraviti spermiogram. Bojim se da me neće primiti. Neznam što da radim. Mislila sam ipak doći ali nisam pametna.
    I pitanje još jednom da li mogu dobiti bolovanje za taj dan i tko mi daje bolovanje dr.opće prakse ili moj ginekolog?
    Hvala
    Naravno da će te primiti, reći ćeš da si zvala i da se nitko nije javio. Nije to neki veliki problem, već mi se to desilo nekoliko puta pa nitko nije prigovarao. Eh, sad za bolovanje nisam sigurna, valjda ti ga daje ginekolog! Pravo na bolovanje imaš svakako!

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

bila sam danas na vv vaditi T slob. i ukup., shbg, guk i inzulin na tašte i sestra mi je rekla da je nalaz za 10 dana
    sva sreća da mm nije išao sa mnom jer ne bi mogao napraviti spermio.
    e, sad, nije mi jasno kako mi je dr. A rekao da dođem sa mm 3-5 dc, vadim ove hormone, mm spermio, pričekamo par sati i kada stignu nalazi kod njega na pregled i dogovor, a sad mi kažu 10 dana.
    u pon planiramo otići gore, vidjeti dali mm može spermio obaviti i da saznam kad će mi biti nalazi i što dalje.
    tada će mi biti 7 dc.
    na to pitanje sestri, rekla mi je ne znam, nema ih do pon, zovite u pon i pitajte ili dođite.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •