Stranica 31 od 65 PrviPrvi ... 21293031323341 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ona se vodi kao da radi,ja sam bila kod nje u 2.mj cini mi se,nakon nekog vremena trebala mi je pregledati sve nalaze ja je cekala i cekala par mj.dok mi moj gin na kraju nije rekao da je dzabe cekam jer je ona otisla raditi privatno...Peach nemoj ko ja prvovesti mjesece cekajuci uzalud...

peach- avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Meni je moja gin nju preporucila, i kad sam se htjela narucit, pitam sestru tamo, ona kaze- ona je na bolovanju do daljnjega, to su njene rijeci bile. pa sam se onda narucila u drugog dr.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj angie17 prvotno napisa Vidi poruku
    Ona se vodi kao da radi,ja sam bila kod nje u 2.mj cini mi se,nakon nekog vremena trebala mi je pregledati sve nalaze ja je cekala i cekala par mj.dok mi moj gin na kraju nije rekao da je dzabe cekam jer je ona otisla raditi privatno...Peach nemoj ko ja prvovesti mjesece cekajuci uzalud...
    zar je ovo moguće, da se vodi u bolnici a ustvari cijelo vrijeme radi privatno?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Pa eto recite vi meni...da se ne vodi na bolovanju rekli bi da ne radi vise tu a tu pricu o bolovanju ja slusam vise od pola godine...

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

U kakvom stanju moraš biti kad si više od pola godine na bolovanju (a privatan rad si zdrav ) ....kakvi su to zakoni ???

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Zene moje ajmo pomalo. To da radi privatno je ocito rekla-kazala, jel itko bio kod nje privatno na pregledu pa to moze potvrdit??? Mozda je zena stvarno samo bolesna

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

A ne znam sta bih rekla,ne znam zasto bi moj gin.mao potrebu da izmislja i siri neistine...da li ce ona da se vrati ili ne to ne znam,ali trenutno je tako kako je...najbitnije da oni pocnu sa radom!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

prođe još 10 dana, ima li kakvih novosti iz KBC Split?

Medolina, što je tebi točno rekao tvoj doktor na odjelu humane reprodukcije?

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ee medolina je odustala do danjeg... nalazi ce mi propast. Uglavno zadnje infor.su; papiri su poslani iz zg ali jos komisija mora doc vidit... ako laze mene lazem ja vas... moje misljenje da samo zavlace...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Moj dr uvik kaze vi ste medu prvima kad krene...nije do mene....ali je zato do mene stvari sam imala, zato nista od pokusaja

Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cure dobili su dozvolu od iduceg utorka 20.-tog počinju

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

aleluja ........samo pitam se jeli to istina ili prvi april ???

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Bijela Orhideja prvotno napisa Vidi poruku
    Cure dobili su dozvolu od iduceg utorka 20.-tog počinju

super - ovo su vrlo konkretne vijesti.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Je, je dozvola je tu..danas zvala dr. B., ali kako su mi danas stigle stvari, krećem u 11 mj..da se javim tj dana prije M, da me pregleda i da krenemo.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Aaa odlicne vijestiiiii <3 Bijela Orhideja imas kavu za ovu exlusivu

Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

angie17

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ima li koja curka da ide sad na onaj pregled sedmicu prije M za postupak na humanu kbc st ?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Nazalost ne jos...i ko zna kada cu,nalaz FSH mi je 16,8...jel imao ko sličan problem?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Angie baš mi je žao ....i šta sad poduzimaš ? Ima li kakva terapija ?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

A ne znam...ici cu iduci tj na dogovor s doktorom...kad sam digla nalaz bas ga sretnem u hodniku i pitam sta to znaci,kaze da sa tolikim fsh ne vrijedi kretat u postupak.... Prosle god mi je bilo sve ok osim tsh sto se lako riješi i amh koji je bio oko 11 a sada mi je 8 nadam se da cu uspjeti riješiti sve,znat cu iduci tj.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Angie baš šteta ....tolko smo čekali da počnu s radom i sad te ovo vrati nazad ...uf znam da ti nije lako . :'(

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

A bas tako...toliko sam cekala da pocnemo vise sam izludila i sad ovo....ma mislim stvarno... znate vi kako mi je ne trebam nista ni govoriti

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Evo cure definitivno su počeli sa radom na humanoj kbc st . Ima več dosta cura za ivf tako da im je tamo već gužva . Svima koje kreću u postupak želim bezstresan i miran postupak sa pozitivnom ß od♥ .
    Posljednje uređivanje od tal : 20.10.2015. at 11:32 Razlog: dodatak riječi

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Napokon a da li je koja od vas kod dr.Mršića? Sretno svima i od mene <3

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Pozdrav svima, dugo vas čitam a evo naše priče.. Moji nalazi (hormoni,brisevi,TSH) su dobri. Mužev spermiogram nije dobar-oligoasthenozoospermia.
    Dr Mršić nam je preporučio sljedeće pretrage: spermokultura, urinokultura, urološka obrada i HIV 1 i 2 te hepatitis B i C za njega.
    Meni je rekao da napravim urinokulturu, hormone E2, A i P4, krvnu grupu, Rh i HIV 1 i 2, hepatitis B i C.
    Kako nismo iz Splita, molim Vas da mi kažete di se navedene pretrage obavljaju.. Hvala unaprijed.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Napokon a da li je koja od vas kod dr.Mršića? Sretno svima i od mene <3
    Ja sam kod dr Mršića, a ti?

Malaroza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Dobar dan, ja sam nova tu na forumu. Vec neko vrime vas pratim. Ja sam ovaj mjesec jos bila na inseminaciji, to mi je 4 za sada i ako ne bude pozitivno sljedeci ciklus idem na ivf. I da ja sam kod doktora B. i mogu reci da sam odusevljena sa njime. Svima nama zeli veliku srecu i da sto prije ostvarimo trudnocu.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Super vijesti! Isjreno se nisam ovom nadala tako brzo. Tal..... kad krecete?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Kaduna ja za koji dan krečem s terapijom ,a ti ?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja nisam u Split kao prvo a i do daljnjeg i ne idemo u postupke

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Samo da prijavim: dr. Marušić se vratila s bolovanja !

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Kina19 i ja sam kod njega, u kojoj si fazi ti? htjela sam nesto pitati u vezi njega ali vec sam sve rijesila...uglavnom krasan doktor. Za dr.Marusic mi je drago da se vratila jer je odlicna doktorica.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kina19 i ja sam kod njega, u kojoj si fazi ti? htjela sam nesto pitati u vezi njega ali vec sam sve rijesila...uglavnom krasan doktor. Za dr.Marusic mi je drago da se vratila jer je odlicna doktorica.
    A ja sam u fazi popravljanja hormona testosterona i ostalih pa cu ovaj mjesec to pokusati rijesiti!

peach- avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Just a girl- urinokultura se radi na zavodu za javno zdravstvo ili higijenski....3 dana moras nosit uzorak urina, hiv,hepatitis kao i krvna grupa i rh faktor se rade na krizinama-glavna zgrada, prvi ulaz, na 2.katu. To ti je od ovog sto ja znam. Iako hiv i hepatitis mozes radit na higijenskom, mozda je zgodnije radit na krizinama, jer kad te vec bockaju za krvnu grupu, odma da ti naprave i ovo.
    Posljednje uređivanje od peach- : 23.10.2015. at 13:09

peach- avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Znam da ovo ima na početnoj strani, al možda će nekima malo detaljnije, eventualno novije info pomoć oko snalaženja po raznim bolnicama/ustanovama/odjelima... i pogotovo onima koji nisu iz Splita. Znam kako je meni bilo kad sam dobila hrpu uputnica, mozak bloka, što od straha što svega, tako da ne duljim...
    URINOKULTURA-Nastavni zavod za javno zdravstvo tzv. Higijenski (Vukovarska 46) uzorke primaju od 7.30 ujutro, s tim da prvo uzmete broj na onom aparatu i čekate. Tri dana treba nositi uzorak. Prvi dan kupite u ljekarni čašicu, a svaki slijedeći na šalteru dobijete novu. (Ja sam nosila pon, uto, sri-nalazi bili u petak iza 14). (Napomena: nemojte viriti drugima u uzorke, ljudi donose uzorke svačega )

HORMONI- Firule, Nuklearna, kad prođete glavnu zgradu, nekih 50-ak metara sa desne strane, spustite se skalama i po gužvi ćete znati da ste na pravom mjestu. Sestra na šalteru radi od 7(ovisno kad uspije skuhat kavu), a počinju vadit krv od 7.15. Dođete tamo, stanete u red na desnoj strani, jer i lijevo ima šalter i sa uputnicom u ruci čekate ispred šaltera ( slučajno je ne ostaviti na šalteru i čekati da vas prozovu )....ovisno koje sve hormone vadite, tako će i nalazi biti gotovi, sve će vas uputiti tamo, al mislim da je oko tjedan dana, i preuzimate ih u glavnoj zgradi u podrumu od 11-13 sati. Za ono osnovno, što se vadi 2.-5.dan ciklusa: FSH, LH,prolaktin, DHEA-SO4, androstendion, sl.testosteron, estradiol, SHBG,TSH,T4, T3 izvadit će vam 3 ampulice krvi. A progesteron, koji se vadi 21.dan ciklusa 1 ampulicu krvi.

HIV, HEPATITIS, KRVNA GRUPA, RH FAKTOR- Križine, glavna zgrada, prvi ulaz. Idete na dno hodnika, skalama na drugi kat, pa lijevo. Tamo kad dođete od 8-10 sati,u čekaonici ima stol, na kojem je kutija, i tu ubacite uputnicu i čekate da prozovu. Nalazi budu za 3-4 dana od 12-14. Ja sam vadila u srijedu i bilo je gotovo u petak. Hiv i hepatitis na jednu uputnicu, krvna grupa i rh na drugu.Ukupno 2 ampulice krvi izvađene. Petkom trudnicama ne vade. Nije važan dan ciklusa-također vrijedi i za muškarce 
    (hiv i hepatitis možete vadit i na Higijenskom, ali ja sam išla na Križine)

HSG-radila privatno, 1400,00 KN, nikakve pripreme nisu potrebne, samo nazovete i dogovorite termin, mislim da je poželjno raditi odmah nakon menstruacije, tako da to imate na umu. Nalazi isti dan.

AMH- Firule, glavni laboratorij. Na ulazu u Firule idete lijevo, i odmah ulaz do hitne. Tu u hodniku idete do kraja, pa sa desne strane je šalter. Vade krv od 7.30-9.30. Jedna ampulica krvi, nije bitan dan ciklusa. Meni su nalazi bili sutradan, iako sam čitala da treba puno više vremena čekati, kao ako se ne dođe početkom mjeseca. Ja sam radila sredinom mjeseca. (Napomena: djecu prozivaju preko reda, tako da se ne krenete odmah svađati ako je netko ušao prije vas)

SPERMIOGRAM- Firule, novo rodilište,(uputnicu će dobiti od svog liječnika opće medicine). Prvo zovete za termin- 021/ 551 211 i 021/ 551 212. Dođete u dogovoreno vrijeme, javite se na šalter, uzorak može biti donesen od kuće, ali u roku 1 sat ga je potrebno donijeti, ili to obavite tamo.Ne vi, nego vaš partner. Treba apstinirati 2-4 dana prije spermiograma. Nalazi budu sutradan od 14-14.30.
    Posljednje uređivanje od peach- : 23.10.2015. at 14:16

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj kina19 prvotno napisa Vidi poruku
    A ja sam u fazi popravljanja hormona testosterona i ostalih pa cu ovaj mjesec to pokusati rijesiti!
    Ehh...tako je nekako i kod mene, meni je fsh povisen oko 16...sad iduceg ciklusa cu ga ponoviti ako bude do 12 idem u postupak,ako opet bude visok onda terapija ostali hormoni su ok... Zelim ti da ih uspješno popravis

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ehh...tako je nekako i kod mene, meni je fsh povisen oko 16...sad iduceg ciklusa cu ga ponoviti ako bude do 12 idem u postupak,ako opet bude visok onda terapija ostali hormoni su ok... Zelim ti da ih uspješno popravis
    I ja tebi želim svu sreću i uspjeh! Možda na kraju skupa budemo u postupku

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Bijela orhideja jesi li u postupku ?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Sta je ovo,nigdje nikoga,zar se nista ne dogadja????

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Očito kako je humana proradila tako su sve cure nestale . Ima li koja curka za aspiraciju sljedeći tjedan ?

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hej curke! Evo ja jučer bila u St..isla na pregled kod dr. B. Dao mi je lijekove, ici će femara tablete,inekcije puregon i orgalutran. Ove femara tablete moram kupiti jer ih na recept možes dobiti samo ako imas dijagnozu karcinoma dojke. Tako da ih moze dati samo onkolog. Kutija od 30 tableta dodje 288 kn..a meni treba 15 komada, jbg. Uglavnom od 2 do 6 dc pijem njih, 3 puta na dan, 6 dc si dajem puregon, a 7 dc puregon i orgalutran. 8 dc doci na uzv..sve dok ne dodje do aspiracije.
    Prvo ću ići da mi sestra pokaze davanje tih inekcija, nekako ne znam hocu moci sama, al to je najlakse si sam davati jer se treba dati između 13 i 14h. Sad čekam M i trovanje lijekovima.
    Znam da su danas bile dvije aspiracije, a sutra 3.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

vucica - znaš li zašto ti daje takvu "blagu" stimulaciju? zašto ide femarom?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Dali je uredu ako si terapiju dajem svaki dan oko 14:10 - 14: 20 ? .....jeli to kasno ?

Malaroza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj vucica prvotno napisa Vidi poruku
    Hej curke! Evo ja jučer bila u St..isla na pregled kod dr. B. Dao mi je lijekove, ici će femara tablete,inekcije puregon i orgalutran. Ove femara tablete moram kupiti jer ih na recept možes dobiti samo ako imas dijagnozu karcinoma dojke. Tako da ih moze dati samo onkolog. Kutija od 30 tableta dodje 288 kn..a meni treba 15 komada, jbg. Uglavnom od 2 do 6 dc pijem njih, 3 puta na dan, 6 dc si dajem puregon, a 7 dc puregon i orgalutran. 8 dc doci na uzv..sve dok ne dodje do aspiracije.
    Prvo ću ići da mi sestra pokaze davanje tih inekcija, nekako ne znam hocu moci sama, al to je najlakse si sam davati jer se treba dati između 13 i 14h. Sad čekam M i trovanje lijekovima.
    Znam da su danas bile dvije aspiracije, a sutra 3.
    Vucice ja sam ti dobila femaru u svoje ginekologice na plavi reept za aih. i nisam nista platila pa provjeri. JA sam takoder kod doktora B. i sad odradujem zadnju inseminaciju pa krecem na ivf

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

cure, sretno svima!~~~~~~

molim vas, pratite malo i ovu temu:
    http://forum.roda.hr/threads/88605-%...83#post2818783

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jest blazi je postupak, iako meni tak ne izgleda,hehe..vjerujem zbog moje stitnjace..da vidi kak ce reagirati..jer imam hipo, tj. hasimoto..i na terapiji sam.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tal nemam pojma, meni sestra Z rekla izmedju 13 i 14h.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kadauna a vjerojatno i zbog moje endometrioze koju sam imala prije par godina.

Ljupka17 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Drage Splićanke,
    možete li mi pomoći oko jedne informacije??!!Naime, meni radi povišenih androgena koji dolaze iz nadbubrežne žlijezde a ne iz jajnika treba endokrinolog...imate li vi kakav savjet kod koga da pođem?!Zvala sam danas cijeli dan endimet (dr.vučinović)ali ni na jedan broj nitko se ne javlja?Zna li netko u Splitu radi li ta klinika i zašto se nitko ne javlja?Nisam iz Splita pa ne mogu ići provjeriti što je s tim endimetom!!!Hvala Vam do neba na svakoj informaciji!Treba mi hitno zato ne idem preko Hzzo-a ..ne mogu čekat jer sam se prepala što mi je...tnx

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj vucica prvotno napisa Vidi poruku
    Kadauna a vjerojatno i zbog moje endometrioze koju sam imala prije par godina.
    Curke pomoć....Molim nekog da mi da informacije o CITO,koliko je ICSI,koje ljekove koriste,koliko se ceka na postupak,koliko vremena treba proci da bi isli u novi postupak,s obzirom da sam prosli mjesec imala neuspijesan....molim vas sve informacije....Hvalaaaaaaaaaaaaaa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •